_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Aπό αυτά τα exploit κινδυνεύουμε εμείς οι γιούσερς χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη τι μπορούμε να κάνουμε; Κανένα καλό firewall/antivirus?
The_Edge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μερικοί λόγοι για να γίνει update της version VB της insomnia......http://securitydot.net/search/exploits/vulnerabilities/articles/vBulletin++3.6.2.html Εάν έψαχνες λίγο πιο προσεκτικά τη σελίδα που έδωσες θα έβλεπες πως αυτά τα exploits και vulnerabilities ΔΕΝ αφορούν την έκδοση 3.6.2 αλλά παλαιότερες. @_BASSstarlet_: Κανένας χρήστης δεν κινδυνεύει από το insomnia!
nontasg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!Ο φίλος μου ο SUPER MODERATOR ο The_Edge!!!!!! :-D Τιμή μου που απάντησες εσύ στο μήνυμά μου!!! :-D Καλά αν είναι έτσι οκ,εγώ πάντως θέλησα να σας ενημερώσω Άντε καλό βράδυ. ΥΣ1:αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα είναι καλό να βάλετε τη νέα έκδοση ε;Καθότι η κάθε νέα έκδοση βγαίνει για κάποιους λόγους..... ΥΣ2: http://www.securityfocus.com/bid/21157
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 [...]ΥΣ2: http://www.securityfocus.com/bid/21157 Στην καρτέλα solutions του συγκεκριμένου, αναγράφεται: Currently we are not aware of any vendor-supplied patches for these issues. If you feel we are in error or if you are aware of more recent information, please mail us at: [email protected]. Οπότε μάλλον δεν έχει δοθεί ακόμα λύση στο συγκεκριμένο.
nontasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δεν αναφέρει όμως ως vulnerable την έκδοση 3.6.4........ Καλά τέσπα,εγώ από ενδιαφέρον προς το forum σας έγραψα ό,τι έγραψα,από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζετε.Καλημέρα.
The_Edge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δεν αναφέρει όμως ως vulnerable την έκδοση 3.6.4........Καλά τέσπα,εγώ από ενδιαφέρον προς το forum σας έγραψα ό,τι έγραψα,από εκεί και πέρα εσείς αποφασίζετε.Καλημέρα. 1ον. Το πρώτο link που έδωσες αφορούσε παλιές εκδόσεις, και μπορεί όντως το post σου να ήταν από ενδιαφέρον, αλλά ήταν παραπληροφόρηση!! 2ον. Οι minor εκδόσεις του VBulletin βγαίνουν και με την μορφή patches. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τις εγκαταστάσεις με μικρές παρεμβάσεις στον κώδικα και τρέχοντας μικρά scirpts. Σε αυτή την περίπτωση, η ένδειξη για την έκδοση δεν ανανεώνεται. Έχεις δηλαδή έκδοση 3.6.2 και όλα τα υπόλοιπα security patches εγκατεστημένα και είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχεις εγκαταστήσει την έκδοση 3.6.4 από την αρχή. Και να είσαι βέβαιος ότι για την κυκλοφορία των security patches ενημερωνόμαστε χωρίς καθυστερήσεις. Conclusion: Το insomnia πάντα τρέχει με την τελευταία έκδοση VBulletin, είτε αυτό είναι ορατό μέσω της ένδειξης είτε όχι!
nontasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Είσαι λίγο επιθετικός ή μου φαίνεται;;;Πίστεψέ με αγαπητέ SUPER MODERATOR ό,τι είπα το είπα καθαρά από ενδιαφέρον και όχι για παραπληροφόρηση! :evil: Και επιπλέον μπορούσες από την αρχή να μου πεις ότι τρέχετε την τελευταία έκδοση χωρίς όλα τα άλλα....Λοιπόν άντε γεια σου και άλλη φορά να μην παρεξηγείς έτσι εύκολα το ενδιαφέρον κάποιου χρήστη.Καλό μεσημέρι!!!
Greek-Lord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Χωρίς παρεξήγηση,αλλά για ποιόν λόγο,αφού έχετε κάνει update θέλετε να να φαίνεται 3.6.2;
The_Edge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δεν θέλουμε να φαίνεται 3.6.2, αλλά όταν βάζεις τα patches δεν ανανεώνεται αυτόματα η ένδειξη. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία μετά από κάθε security update να το αλλάζουμε "με το χέρι" γιατί δεν το θεωρούσαμε τόσο σημαντικό.
Cristina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Χωρίς παρεξήγηση,αλλά για ποιόν λόγο,αφού έχετε κάνει update θέλετε να να φαίνεται 3.6.2; Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για ποιόν λόγο δεν διαβάζετε καλά αυτά που γράφουν; 2ον. Οι minor εκδόσεις του VBulletin βγαίνουν και με την μορφή patches. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τις εγκαταστάσεις με μικρές παρεμβάσεις στον κώδικα και τρέχοντας μικρά scirpts. Σε αυτή την περίπτωση, η ένδειξη για την έκδοση δεν ανανεώνεται.[/color'] Έχεις δηλαδή έκδοση 3.6.2 και όλα τα υπόλοιπα security patches εγκατεστημένα και είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχεις εγκαταστήσει την έκδοση 3.6.4 από την αρχή. Και να είσαι βέβαιος ότι για την κυκλοφορία των security patches ενημερωνόμαστε χωρίς καθυστερήσεις. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα αν θέλουμε ή όχι, αλλά ότι απλά έτσι συμβαίνει. Από όσο μπορώ να ξέρω, για να αλλαχθεί η έκδοση του vBulletin, θα πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στους πίνακες της βάσης, αν το μόνο που αλλαχθεί είναι κάποια κομμάτια κώδικα στα templates, τότε η έκδοση του λειτουργικού δεν αλλάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει γίνει το update. Το κακό σε όλο αυτό δεν βρίσκω που είναι και το κάνετε θέμα...
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 1ον. Το πρώτο link που έδωσες αφορούσε παλιές εκδόσεις, και μπορεί όντως το post σου να ήταν από ενδιαφέρον, αλλά ήταν παραπληροφόρηση!! 2ον. Οι minor εκδόσεις του VBulletin βγαίνουν και με την μορφή patches. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τις εγκαταστάσεις με μικρές παρεμβάσεις στον κώδικα και τρέχοντας μικρά scirpts. Σε αυτή την περίπτωση, η ένδειξη για την έκδοση δεν ανανεώνεται. Έχεις δηλαδή έκδοση 3.6.2 και όλα τα υπόλοιπα security patches εγκατεστημένα και είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχεις εγκαταστήσει την έκδοση 3.6.4 από την αρχή. Και να είσαι βέβαιος ότι για την κυκλοφορία των security patches ενημερωνόμαστε χωρίς καθυστερήσεις. Αγαπητέ Super Mod Αν ήταν έτσι θα ήταν πολύ εύκολα, σαν coder στο theinternetworld για να βάλεις την νέα έκδοση πρέπει να κανεις upload στην ftp όλα τα αρχεία εκτος το config.php που βρίσκετε στο includes και επίσης το install.php που βρίσκετε στον φάκελο install
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω κάτι...... Το θέμα είναι που τρέχει ή που φαίνεται σε τι τρέχει το Forum?
The_Edge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητέ Super Mod Αν ήταν έτσι θα ήταν πολύ εύκολα, σαν coder στο theinternetworld για να βάλεις την νέα έκδοση πρέπει να κανεις upload στην ftp όλα τα αρχεία εκτος το config.php που βρίσκετε στο includes και επίσης το install.php που βρίσκετε στον φάκελο install http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=209717 Με λίγα λόγια, υπάρχουν 2 μέθοδοι: Full Upgrade και Patch. Εσύ για τους δικούς σου λόγους επέλεξες την πρώτη, εμείς τη δεύτερη για τους δικούς μας.
The_Edge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω κάτι...... Το θέμα είναι που τρέχει ή που φαίνεται σε τι τρέχει το Forum? Έλα μου ντε
nontasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 dark shadow σβήσε τις αναφορές σου στο the internet world!!!Δε μας απασχολεί τι κάνουν τα άλλα forums,ούτε και αυτά τα απασχολεί.Και εγώ φταίω που το ξεκίνησα.....Έληξε η συζήτηση,μην ξαναασχοληθεί κανένας από το the internet world.ΤΕΛΟΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.