Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτείνω κάποιες μικροαλλαγές στο forum?

Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό...ο χρήστης να έχει δυνατότητα να αλλάξει τον τίτλο του topic του...

1)Δυνατότητα διπλού quote(quote μέσα σε quote)

2)αξιολόγηση μελών γιατι καταργήθηκε?

3)Επίσης οι διαβαθμίσεις των χρηστών σχετικά με τα posts να γίνουν περισσότερες π.χ.

junior member 0-50

member 50-150

senior member 150-3000

advance member 3.000-6.000

Expirienced member 6000-10000

Top poster 10.000+

και μετά βλέπουμε...:)

4)Δυνατότητα στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο topic με τη μεγαλύτερη κίνηση

5)Διαγραφή διπλών topic όπως αυτό

6)Αποφυγή διπλών topic με την εισαγωγή ενός παραθύρου(πριν το παράθυρο δημιουργίας topic) που να λέει ότι ο χρήστης

μπορεί να βρει άμεση απάντηση κάνοντας αναζήτηση''

edit: δυνατότητα quote σε κλειδωμένα θέματα

αυτά προς το παρόν αν βρω και άλλα θα κάνω edit ελπίζω μόνο να μην ισχυεί για 15 λεπτά:mrgreen:

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αρκετές από τις προτάσεις έχουν απαντηθεί στο παρελθόν, θα τις ξανα-απαντήσω για να τα έχουμε πιο πρόσφατα:

- Αλλαγή τίτλου στο topic: Για πολλούς λόγους, τα μέλη δεν μπορούν να αποκτήσουν δυνατότητα να αλλάζει τον τίτλο του topic. Μακάρι τα μέλη να καταλάβουν ότι τίτλοι όπως

• !!! Help, Help !!!
  • ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
  • Δέστε αυτό!!!!!!!
  • ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;
  • Ti na parw????????????

δεν βοηθούν κανέναν. Το'χουμε πει εκατοντάδες φορές κι όμως καθημερινά βλέπουμε τέτοιους "ωραίους" τίτλους. Αν κάποιο μέλος δεν έχει εξ αρχής την προνοητικότητα να γράψει έναν σοβαρό τίτλο στο topic που ανοίγει, γιατί να το κάνει στη συνέχεια;

- Αξιολόγηση των μελών: Η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα γιατί η αξιολόγηση (όπως και το γούστο) είναι αυθαίρετη, αξιολογείς εσύ εμένα επειδή είμαι φίλος/κολλητός/οτιδήποτε, όχι επειδή βοηθώ πραγματικά το forum.

- Διαβαθμίσεις μελών: Οι διαβαθμίσεις των μελών δεν έχουν καμία αξία. Δεν υπάρχει λόγος να προστεθούν βαθμοί. Στο παρελθόν (και υπό άλλο software) είχαν προστεθεί κάποιες βαθμίδες παραπάνω, δεν εξυπηρετούσαν σε τίποτα και καταργήθηκαν.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το Senior Member, με ενδιαφέρει η προσφορά του καθενός στο forum. Αν είναι Junior Member ή Member και προσφέρει, εκτιμώ κάποιο μέλος πολύ περισσότερο από πολλά Senior Members που δείχνουν να αγνοούν Όρους Χρήσης, την χρήση της Αναζήτησης κλπ.

- Αποφυγή διπλών topic: Η αποφυγή διπλών topic δεν είναι θέμα αλλαγής στο software του forum, είναι θέμα αλλαγής νοοτροπίας μερικών μελών. Όταν κάθε εβδομάδα έχουμε θέματα με το ίδιο περιεχόμενο (καλύτερο και ελαφρύτερο antivirus, πιο αποτελεσματικό firewall, κλείδωμα φακέλων - για να αναφέρω μόνο μερικά), δεν θα βοηθήσει το software.

Επίσης, το να πετάγεται ένα παράθυρο και να σου λέει "Κάνε αναζήτηση" είναι σαν να βάλω στο walkman μου (τώρα στο mp3 player μου) κασέτα που κάθε 0,5 δευτερόλεπτο θα μου λέει "εισπνοή-εκπνοή" για να μην πεθάνω από ασφυξία!

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνεται η αναζήτηση, το παράθυρο δεν πρόκειται να αλλάξει τη νοοτροπία μας. Εδώ έχει μπει επικεφαλίδα στην ενότητα Μπλα-Μπλα ότι τα μηνύματα σε greeklish θα διαγράφονται κι όμως μερικά (ευτυχώς ελάχιστα πλέον) μέλη επιμένουν να γράφουν σε greeklish. Τι να κάνουμε, να τους το χαράξουμε στο μέτωπο;;

Αυτά προς το παρόν.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον paredwse ότι τα παραπάνω μετρα είναι ανούσια....Χωρίς παρεξήγηση βέβαια προς τον χρήστη που τα έγραψε...

ΥΣ:ευχαριστούμε για την επαναφορά του edit....:-D

Δημοσ.

Sostos o paredwse (btw emena ayto to kairo mporei k na thelei na me dagosi). pou k pou k ego grafo sto mpla mpla me greeklish alla epeidh to ksexnao ti na kanoume. edo katalathos k se xarti grafo greeklish kamia fora :). K anazhthsh ksexnao kamia fora otan thelo kati sta grigora, simbenei kiayto

Oute ola ta alla xreiazonte, ego to mono pou me peiraze sto forum htan otan eixa terma to mailbox k de mou to elege. afou egine k ayto etsi na parameinei. Apo tote pou empena ego pou den ithelan me tipota na bazoume avatars ktl mia xara exei ginei :)

Oso gia thn aksiologhsh tou xrhsth, bathmo ktl ta post mia xara kanoun thn douleia tous. Ta alla eine perita

Δημοσ.
Αρκετές από τις προτάσεις έχουν απαντηθεί στο παρελθόν, θα τις ξανα-απαντήσω για να τα έχουμε πιο πρόσφατα:

- Αλλαγή τίτλου στο topic: Για πολλούς λόγους, τα μέλη δεν μπορούν να αποκτήσουν δυνατότητα να αλλάζει τον τίτλο του topic. Μακάρι τα μέλη να καταλάβουν ότι τίτλοι όπως

• !!! Help, Help !!!
  • ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
  • Δέστε αυτό!!!!!!!
  • ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;
  • Ti na parw????????????

δεν βοηθούν κανέναν. Το'χουμε πει εκατοντάδες φορές κι όμως καθημερινά βλέπουμε τέτοιους "ωραίους" τίτλους. Αν κάποιο μέλος δεν έχει εξ αρχής την προνοητικότητα να γράψει έναν σοβαρό τίτλο στο topic που ανοίγει, γιατί να το κάνει στη συνέχεια;

Με την εξέλιξη της κουβέντας ή του καιρού το αρχικό topic μπορεί να αλλάξει σε πολλά πράγματα πχ.

Ένα μέλος κάνει ένα θέμα με όνομα kasperky antivirus new v.6.0

Με τον καιρό όμως το software θα αναβαθμιστεί... και θα χρειαστεί αλλαγή τίτλου(εφόσον το μέλος που το άνοιξε αναβαθμίσει το αρχικό μήνυμα)

π.χ. σε kasperky antivirus new v.7.0

Επίσης κάτι σημαντικό σχετικα με τις υπογραφές και τα avatar Βλέπω ότι πολλά μέλη έχουν υπογραφή και avaataranimated και ενώ σε μένα μόλις δοκιμάζω να ανεβάσω μία μου λέει ότι δεν επιτρέπονται οι animated. Ενώ στην αλλαγή των όρων σχετικά με τις υπόγραφές γίνεται αναφορά μόνο στο μέγεθος και τα συνολικά ΚΒ.

edit: επίσης γιατί να υπάρχει το μόνιμο ban προσωπικά αν με έκανε κάποιος mod μόνιμο ban θα άλλαζα την ip μου και θα έκανα καινούριο λογαριασμό

Και τα υπόλοιπα να υποθέσω ότι δεν τα απέριψες?(που δεν έκανες αναφορα)

Δημοσ.

Άποψή μου: η δυνατότητα ενός μέλους να αλλάζει τον τίτλο, του θέματος που άνοιξε, και το πρώτο κείμενό του μπορεί πολύ εύκολα να βγάζει offtopic τις απαντήσεις που έχουν προηγηθεί από κάτω (ανεξάρτητα από το αν το θέλει η όχι).

Με την λογική της προσαρμογής του τίτλου ενός θέματος ανάλογα με την πορεία της συζήτησης υπάρχει η πιθανότητα ένα θέμα να συνεχίζεται επ' άπειρο και να αναφέρεται σε 1002 πράγματα.....

Δημοσ.

Να ρωτήσω, τα rss feeds του insomnia λειτουργούν ή εγώ κάνω κάτι λάθος;

Αυτό είναι το link?

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php/external.php/external.php%3Ftype%3DRSS2/external.php%3Ftype%3DRSS2?type=RSS2?t=129078&page=20

έτσι δεν πρέπει να είναι;

http://www.insomnia.gr/vb3/external.php?type=RSS2?t=129078&page=20

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Insomnia.gr > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Επεξεργασία Επιλογών

Στα Προσωπικά μηνύματα, δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά η 2η επιλογή:

You may limit the receipt of private messages to just moderators and those on your buddy list. Other members who attempt to send messages to you will be told that you have disabled private messaging.

Receive Private Messages only from Buddies and Moderators

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...