iccon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Τα νέα μηνύματα και η αναζήτηση θα επανέλθουν αύριο http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=991309&postcount=6
theobabis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 iccon, ας ελπισουμε οτι και αυριο δε θα λεμε οτι "θα επανελθουν αυριο"
nimik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Επισης στην κεντρικη σελιδα του forum στο ημερολογιο πολυς κοσμος εχει γενεθλια σημερα....Ακομα και νηπια 6 ετων.... :-D Σημερα εχει και ενα 74χρονο insomniac (BalDwin) στην λιστα
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Σημερα εχει και ενα 74χρονο insomniac (BalDwin) στην λιστα Και που να δείς την χτεσινή λίστα με κάτι 96χρονους Ε εεε είμαστε αιωνόβιο φόρουμ πως να γίνει δηλαδή :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Λέτε να θέλω καμιά επανεκίνηση εγώ ή φταίει κάτι άλλο. Υ.Γ Του έχω πετάξει τα μάτια έξω του υπολογιστή σήμερα. Μια απο τα ιδια ...Δεν φταιει το pc σου!!!!! :)
paschalia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ενα ακομα προβλημα ειναι το εξης : Οταν θες να κανεις αντιγραφη κατι στην απαντηση ( ειτε γρηγορη , ειτε κανονικη ) δεν σου βγαζει - με δεξι κλικ - το μικρο πινακακι που εχει τις εντολες '' cut - copy- paste & delete '' αλλα το αλλο που χρισημοποιειται για refresh της σελιδας - set as background e.t.c e.t.c
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μια απο τα ιδια ...Δεν φταιει το pc σου!!!!! :) Νομίζω έφτιαξε. To έκανε ευτηχός μόνο στα Ελληνικά. Η απάντησή σου πάντως μου ήρθε σωστή Α έχει χαθεί μια φατσούλα. Εκείνη που χαμογελούσε πλάγια αν θυμάστε. Αν την βρείτε την θέλω. :oops:
MariaTs. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ενα ακομα προβλημα ειναι το εξης : Οταν θες να κανεις αντιγραφη κατι στην απαντηση ( ειτε γρηγορη , ειτε κανονικη ) δεν σου βγαζει - με δεξι κλικ - το μικρο πινακακι που εχει τις εντολες '' cut - copy- paste & delete '' αλλα το αλλο που χρισημοποιειται για refresh της σελιδας - set as background e.t.c e.t.c Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά, γιατί σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο! Ίσως να είναι και θέμα browser. Πιέζεις και σέρνεις με αριστερό κλικ την φράση που θες και εκεί ακριβώς επάνω (στην φράση) κάνε δεξί κλικ... Κύριε διαχειριστά το άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε πια έναν σύνδεσμο πίσω από κάποια φράση ή τίτλο... Πιάνει μόνο τον σύνδεσμο! :? Και αφού έγινε φρεσκάρισμα στην έκδοση του φόρουμ, δεν βάζεις και περισσότερες φατσούλες;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 [...]Κύριε διαχειριστά το άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε πια έναν σύνδεσμο πίσω από κάποια φράση ή τίτλο... Πιάνει μόνο τον σύνδεσμο! :? Και αφού έγινε φρεσκάρισμα στην έκδοση του φόρουμ' date=' δεν βάζεις και περισσότερες φατσούλες; [/quote'] Εννοείς αυτό; Γίνεται με την ακόλουθη εντολή (βάζω το παραπάνω ως παράδειγμα): > [url=http://www.insomnia.gr]αυτό[/url]
paschalia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μαρια Τσ . ευχαριστω για την απαντηση αλλα ισως πρεπει να διαβαζεις περισσοτερο προσεχτικα τι λεει ο αλλος .. Την διαδικασια για copy-paste την ξερω εδω και αρκετα χρονια που περιφερομαι στο ιντερνετ + δοξα τω Θεω δεν εχω το συνδρομο του μαιντανου.. . Το προβλημα δεν εχει να κανει με το απλο c/p καλη μου , ειναι θεμα ρυθμισης . -- 2ον ) Ο Hal9000 στο ποστ 7 ( του παροντος τοπικ) εδωσε απαντηση σε αυτο που ρωτησες .
Voorhees Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Πάω να δώ τα θέματα που έχω ξεκινήσει και μου βγάζει το παρακάτω: $bbuserinfo[username], δεν έχετε άδεια για πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους: 1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων; 2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Πάω να δώ τα θέματα που έχω ξεκινήσει και μου βγάζει το παρακάτω: [...] Το πρόβλημα εντάσσεται στα νέα μηνύματα και στην αναζήτηση. Η λειτουργία θα επανέλθει κάποια στιγμή σήμερα. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=991309&postcount=6 Λίγη υπομονή...
Cristina Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ενα ακομα προβλημα ειναι το εξης : Οταν θες να κανεις αντιγραφη κατι στην απαντηση ( ειτε γρηγορη , ειτε κανονικη ) δεν σου βγαζει - με δεξι κλικ - το μικρο πινακακι που εχει τις εντολες '' cut - copy- paste & delete '' αλλα το αλλο που χρισημοποιειται για refresh της σελιδας - set as background e.t.c e.t.c Το πιο πιθανό είναι κάποιο κόλλημα του browser σου. Για να μη σου πω και του λειτουργικού σου. Το παθαίνω κι εγώ κάποιες φορές έχοντας μαρκάρει ένα κείμενο να μη μου βγάζει το menu για copy/paste/cut/undo/etc, αλλά το κανονικό menu του browser όταν κάνεις δεξί click...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.