Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη συμφωνώ.

Φανταστείτε να απαντάτε σε ένα post το οποίο μετά απο μερικές ώρες δεν θα υπάρχει στην αρχική του μορφή, επειδή ο φίλος στον οποίο απαντήσατε αποφάσισε οτι είχε πεί χαζομάρα.

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το μέτρο δοκιμάζεται στην πράξη.

Ας δούμε πόσο λειτουργικό (ή μη) είναι... :)

Δημοσ.

Φανταστείτε να απαντάτε σε ένα post το οποίο μετά απο μερικές ώρες δεν θα υπάρχει στην αρχική του μορφή, επειδή ο φίλος στον οποίο απαντήσατε αποφάσισε οτι είχε πεί χαζομάρα.

Αυτό είναι ένα θέμα, φίλε Παναγιώτη, συμφωνώ, αλλά και πάλι δεν είναι πάντα πρόβλημα:

• Άμα έχεις παραθέσει, δεν γίνεται να αλλάξει ο άλλος το παράθεμα στο δικό σου ποστ.
  • Ακόμα κι αν δεν έχεις παραθέσει, φαίνεται ότι έγινε επεξεργασία στο ποστ μετά που απάντησες εσύ.

Δημοσ.

Θα γράψω την άποψή μου για το θέμα και οι moderators - administrator ας αποφασίσουν ότι αυτοί θεωρούν καλύτερο.

Για εμένα το edit δεν πρέπει να καταργηθεί. Είναι απαραίτητο στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Σε sticky θέματα όπου το πρώτο μήνυμα (για λόγους ευκολίας των χρηστών και ευκολότερη ανάγνωση του θέματος) πρέπει να ανανεώνεται τακτικά. Τα sticky είναι κατά την άποψή μου ο σημαντικότερος λόγος για να μην καταργηθεί το edit.

2. Για διόρθωση links που δεν οδηγούν πουθενά.

3. Για διόρθωση ορθογραφικών λαθών. Καλό είναι όποτε τα εντοπίζουμε να τα διορθώνουμε. Τόσοι διαβάζουν τα forum του insomnia!

edit: Δεν έκανα εξεπίτηδες αυτό το edit για να αποδείξω την αξία τους!!! Απλά ξέχασα ένα άρθρο (το ο) στη φράση μου: "Τα sticky είναι κατά την άποψή μου ο σημαντικότερος λόγος για να μην καταργηθεί το edit"

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Eusebius και τον pusher. Δε νομιζω οτι εχει υπαρξει καταχρηση ή κακο προηγουμενο απο καποιον χρηστη ετσι δε ειναι?

Προσωπικα αν δω καποιο ποστ μου που μου εφυγε καποιο ορθογραφικο θελω να το διορθωσω και ας εχει περασει καποιος καιρος απο τοτε που το εκανα...

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα θέμα, φίλε Παναγιώτη, συμφωνώ, αλλά και πάλι δεν είναι πάντα πρόβλημα:

• Άμα έχεις παραθέσει, δεν γίνεται να αλλάξει ο άλλος το παράθεμα στο δικό σου ποστ.
  • Ακόμα κι αν δεν έχεις παραθέσει, φαίνεται ότι έγινε επεξεργασία στο ποστ μετά που απάντησες εσύ.

Συμφωνώ με τον Eusebius. Εξάλλου και όταν κάνω παράθεση μπορώ να τροποποιήσω τα λόγια του άλλου. Άρα αν ακολουθήσουμε αυτή τη λογική πρέπει να καταργηθούν και οι παραθέσεις. Όμως αν κάνω κάτι τέτοιο μπορεί εύλολα να αποδειχθεί η "απάτη", εκτός και αν τύχει να κάνει και ο άλλος χρήστης edit στο μήνυμά του οπότε και δε μπορούμε να βρούμε εύκολα άκρη. Η λύση είναι μία: Όσο καλύτερη δυνατή εποπτεία, από πλευράς moderators, των forum και "τιμωρία" των χρηστών που χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους.

Δημοσ.
Θα γράψω την άποψή μου για το θέμα και οι moderators - administrator ας αποφασίσουν ότι αυτοί θεωρούν καλύτερο.

Για εμένα το edit δεν πρέπει να καταργηθεί. Είναι απαραίτητο στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Σε sticky θέματα όπου το πρώτο μήνυμα (για λόγους ευκολίας των χρηστών και ευκολότερη ανάγνωση του θέματος) πρέπει να ανανεώνεται τακτικά. Τα sticky είναι κατά την άποψή μου ο σημαντικότερος λόγος για να μην καταργηθεί το edit.

2. Για διόρθωση links που δεν οδηγούν πουθενά.

3. Για διόρθωση ορθογραφικών λαθών. Καλό είναι όποτε τα εντοπίζουμε να τα διορθώνουμε. Τόσοι διαβάζουν τα forum του insomnia!

Συμφωνώ ότι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί το edit για όλους τους παραπάνω λόγους......Μην παίρνετε τέτοιες αποφάσεις,είναι κάπως "χουντικές".......

ΥΣ:Πλάκα κάνω βέβαια με το "χουντικές".Χωρίς παρεξήγηση.....

Δημοσ.
[...] Για εμένα το edit δεν πρέπει να καταργηθεί. Είναι απαραίτητο στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Σε sticky θέματα όπου το πρώτο μήνυμα (για λόγους ευκολίας των χρηστών και ευκολότερη ανάγνωση του θέματος) πρέπει να ανανεώνεται τακτικά. Τα sticky είναι κατά την άποψή μου ο σημαντικότερος λόγος για να μην καταργηθεί το edit.[...]

Προσωπικά δεν θέλω να επικεντρωθώ στα στίκυ. Ας γίνουν μούμιες τα στίκυ! Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί. (Για πολλούς και διάφορους λόγους.)

Δημοσ.
Συμφωνώ ότι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί το edit για όλους τους παραπάνω λόγους......Μην παίρνετε τέτοιες αποφάσεις,είναι κάπως "χουντικές".......

ΥΣ:Πλάκα κάνω βέβαια με το "χουντικές".Χωρίς παρεξήγηση.....

Kai ego simfono oti den prepei na katargithei to edit!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...