lbch Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Na anaferw,den xerw kiolas an to eipe kaneis,sugxarhthria se autous pou boresan na xanashkwsoun to site (meta apo to update pou eprepe na ginei kai ta sxetika),alla exw mia erwthsh gia poion logo eipate kalo xeimwna an tuxon den ginei auto to aparaithto "update"??dhl.hsastan se katastash "ektaktou anagkhs"?! Filika to comment! P.S. Ante meta na briskame allo site gia na postaroume tis apories mas:D
firewalker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης παρατήρησα ότι τα υπομνήματα δεν έχουν διαφορετικό χρώμα...
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 lbch oι mods του Ιnsomnia και ο Hal9000 διακρινονται για το χιουμορ τους ;-)
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 lbch oι mods του Ιnsomnia και ο Hal9000 διακρινονται για το χιουμορ τους ;-) Χεχεχε.Σωστά....Και πολύ καλά κάνουν βέβαια.....Και όντως το σχόλιο αυτό του hal ήταν πολύ επιτυχημένο.....
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, όταν πάω να δημιουργήσω νέο thread, πάλι τα ίδια προβλήματα έχει..... αργεί και μετά μου πετάει cannot find server
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως είπε και ο hal νωρίτερα, ακόμα γίνονται διορθώσεις οπότε είναι λογικά τα όποια κολλήματα......Μάλλον αύριο θα είναι όλα οκ.Και αν ο paredwse μαστιγώνει σωστά τους υφισταμένους του μπορεί να είναι έτοιμο ακόμα νωρίτερα.... :mrgreen:
Cristina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 +1 και απο εμενα, χωρις αναζητηση δε ξερεις τι σου γινεται... Εχουμε καποιο changelog, τι αλλαξε στο Insomnia? Το multiquote το βλεπω ως αλλαγη, αλλα πως ακριβως δουλευει αυτο? Κάνοντας click πάνω σε αυτό το κουμπάκι, θα δεις πως αλλάζει χρώμα και γίνεται κόκκινο και το + γίνεται -. Αν το κάνεις αυτό σε 3-4-5 posts που θέλεις να κάνεις quote και στο τελευταίο post, πατήσεις το κουμπάκι , τότε στη σελίδα που θα σου ανοίξει για να γράψεις το δικό σου post, θα δεις να υπάρχουν quotes από τα posts που είχες πατήσει το multiquote. Αν θέλεις να αποεπιλέξεις κάποιο post ώστε να μην το κάνεις quote, τότε απλά ξαναπατάς το κουμπάκι και τότε αυτό θα γίνει πάλι μπλε και το - θα γίνει +.
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Aαα πολυ καλο αυτο! Δε μπορουσα να καταλαβω την λειτουργια του... Thanks Cristina
Eusebius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το multiquote έλειπε. Μπράβο! -- Άμα βρείτε κι ένα εικονάκι να ταιριάζει με τ' άλλα, θα είναι σούπερ. Επίσης, βλέπω ότι τώρα δουλεύουν και τα nested quotes. Δεν ξέρω αν υπήρχε η δυνατότητα και πριν, αλλά εμένα δεν μου είχε δουλέψει ποτέ.
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Na anaferw,den xerw kiolas an to eipe kaneis,sugxarhthria se autous pou boresan na xanashkwsoun to site (meta apo to update pou eprepe na ginei kai ta sxetika),alla exw mia erwthsh gia poion logo eipate kalo xeimwna an tuxon den ginei auto to aparaithto "update"??dhl.hsastan se katastash "ektaktou anagkhs"?! Filika to comment! P.S. Ante meta na briskame allo site gia na postaroume tis apories mas:D Και γώ μόλις το είδα ξενέρωσα αλλά μετά κατάλαβα πως μάλλον πλάκα είναι...Κλείνει έτσι εύκολα το insomnia? :-P
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το New Topic λειτουργεί κανονικά ή έχει κάποιο πρόβλημα; Όταν πάω να ανοίξω νέο topic και πατάω υποβολή δεν γίνεται τίποτε. Καταλήγει σε λευκή σελίδα.
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ακόμη δεν μπορώ να κάνω νέο post. Οι υπόλοιποι κάνετε κανονικα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ακόμη δεν μπορώ να κάνω νέο post. Οι υπόλοιποι κάνετε κανονικα; Εγω μια χαρα κανω.... :-D
capthookb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ούτε εγώ μπόρεσα, σε αυτήν την κατηγορία εδώ. Σε άλλη δε δοκίμασα.
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ "ρατσιστικό" έγινε το forum... Γιάννη, λαδώνεις τους ιδιοκτήτες; :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.