asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και σε εμενα εχει συμβει αυτο και το περιεργο ειναι οτι δε εμφανιζεται και στο count των ποστ του τοπικ :-?
sotris99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ελπίζω κάποια στιγμή μες στην ημέρα να επιστρέψει και η λειτουργία της αναζήτησης. σαν να περπατάω λίγο στα τυφλά είμαι τώρα.
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 +1 και απο εμενα, χωρις αναζητηση δε ξερεις τι σου γινεται... Εχουμε καποιο changelog, τι αλλαξε στο Insomnia? Το multiquote το βλεπω ως αλλαγη, αλλα πως ακριβως δουλευει αυτο?
polidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Elpizo kai ego na epistrepsei to koumpaki me ta "NEA MINIMATA"
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους και από μένα.Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση,το σύστημα πετάει!Όντως όμως η έλλειψη των επιλογών "αναζήτηση" και "νέα μηνύματα" αποτελεί πρόβλημα.Μάλλον όμως μέσα στη μέρα θα επανέλθουν....
mazda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα εγω σερφαρω μεσα δω σαν να αλλαξα επεξεργαστη...Σφαιρα παει !! Πολυ ωραια !!
wert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα εγω σερφαρω μεσα δω σαν να αλλαξα επεξεργαστη...Σφαιρα παει !!Πολυ ωραια !! E μέχρι να το πάρουν χαμπάρι όλοι ότι άνοιξε θα πηγαίνει σφαίρα Ωραίο κουμπάκι τούτο Μεγειά μας..
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το multiquote το βλεπω ως αλλαγη, αλλα πως ακριβως δουλευει αυτο? Απ'ό,τι κατάλαβα,πατάς το κουμπάκι για όποιον χρήστη θέλεις να κάνεις quote και μετά γράφεις ένα post με πολλαπλά quotes.Nice! ΥΓ:Hal περιμένουμε λόγο έτσι;;; ;-)
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 εγω γιατι δεν το βλεπω και τοσο σφαιρα? Και γώ ίδιο το βλέπω...
nikosdimos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα μπάινω στο forum μετά τις εργασίες συντήρησης και διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει η επιλογή "Νέα Μηνύματα", όταν προσπάθησα να τα δω πατώντας στο menu του Insomnia για τον Firefox μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει το εξής: Η λειτουργία αναζήτησης έχει απενεργοποιηθεί. Θα ξαναενεργοποιηθεί κάποια στιγμή αυτή η επιλογή;
alkisg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μετά τη χθεσινή συντήρηση, ο IE7 RC2 μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω σφάλμα: Line: 341 Error: Το 'NcodeImageResizer' δεν έχει οριστεί σε διάφορες γραμμές... πριν δεν το έκανε. Εννοείται ότι μιλάω για το forum του Insomnia, όχι γενικά...
koyan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, που πήγε η αναζήτηση? Δεν βρίσκω πουθενά field για απλή αναζήτηση στα forum ή link για σύνθετη αναζήτηση. Τί έγινε?
Hal9000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Η αναζήτηση και τα νέα μηνύματα θα επιστρέψουν από αύριο. Επειδή γίνεται rebuild του search, παρουσιάζονται προβλήματα ταχύτητας στο site (σέρνεται βασικά) οπότε ζητούμε την υπομονή σας. Σχετικά με τις νέες λειτουργίες όπως το multiquote, θα φτιάξω ένα αναλυτικό post σήμερα που θα τις εξηγεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.