elsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Με φώναξε κανείς; paredwse οι moderators λεγονται και "σκυλοι"???Αμααααααν εμενα θα με λενε "σκυλα" στο αλλο forum?? :-D Πλακιτσααααα
dim_b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Όχι όλοι, μόνο ο paredwse έχει αυτό το προνόμιο
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Όχι όλοι, μόνο ο paredwse έχει αυτό το προνόμιο Χαχαχαχα...Προνομιο το λενε τωρα elsa ...Οσα δεν φτανει η αλεπου, και εν προκειμενω ο...σκυλος ,ξερεις τι τα κανει !!!!! Καλα δεν ντρεποσαστε να τα βαζεται με τον supermod ρε ... αλητες ...Μια χαρα παιδι (που λεει ο λογος) ειναι !!!! :) :)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Οι υπόλοιποι mods είναι αιλουροειδή (cheetah, puma, jaguar, panther, tiger, leopard)... :razz: Μια χαρα παιδι (που λεει ο λογος) ειναι !!!! Το "που λέει ο λόγος" πάει στο 'μια χαρά' ή στο 'παιδί'; :razz:
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Οι υπόλοιποι mods είναι αιλουροειδή (cheetah' date=' puma, jaguar, panther, tiger, leopard)... :razz: Το "[i']που λέει ο λόγος[/i]" πάει στο 'μια χαρά' ή στο 'παιδί'; :razz: Πειραζει να πηγαινει και στα δυο ????? Φιλακια !!!!!! :)
wert Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν αφήστε τα λόγια και πιάστε λίγο δουλειά. Να φτιαχτεί αυτό με τα e-mails Τα μικρά γράμματα στην πρώτη σελίδα. Τα smiles. To πίσω δεξί λάστιχο θέλει αέρα. Γενική ευθηγράμμηση και ζυγοστάθμιση. Δυο ψωμιά. Ένα κρασί. Όχι άλλο κάρβουνο θα τιναχτούμε στον αέρα.
vagpap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Στη "Γρήγορη απάντηση", όταν γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες δεν σε αφήνει να γράψεις κεφαλαία μια λέξη-φράση? Για παράδειγμα όταν γράφω DolbyDigital (--- DD ---) και DTS, μου τα μετατρέπει σε πεζά τα γράμματα μετά το αρχικό, ενώ στα Ελληνικά δεν το έχω παρατηρήσει ΔΤΣ, ΔΔ. Εϊναι default αντιμετώπιση αυτή? edit: Τώρα δεν το έκανε....
marios1957 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Άσχετο,vagpap,το avatar σου μου θυμίζει το εξώφυλλο του Larry Niven,"Τα δέντρα τ' ουρανού"... Για να μη λένε οι "εξωσχολικοί" ότι τα παιδία ΔΕΝ παίζει!
idet2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Me to neo VBulletin otan kanw logout (αποσύνδεση) moy petaei ena error kai de me aposindeei kateytheian. An ginete koitakste na deite ti ftaiei se ayto kai deyteron (pou fantazomai tha einai eykolotero na diwrthothei) otan den ginei i aposyndesi petaei apo katw ena minima pou leei na kanw klik se ena link gia na ginei aposindesi. Yparxei ena spelling error ekei pera sta ellinika kathws leei "aposindesias" P.S. Meta to klik sto link kanei kanonika aposindesi Edit: Sto attach fainetai ena save pou ekana apo to en logw error
vagpap Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Άσχετο' date='vagpap,το avatar σου μου θυμίζει το εξώφυλλο του Larry Niven,"Τα δέντρα τ' ουρανού"... Για να μη λένε οι "εξωσχολικοί" ότι τα παιδία ΔΕΝ παίζει![/quote'] Είναι από το εξώφυλλο του "Shine On" (PinkFloyd Box-Set) το οποίο υπάρχει και σαν αφίσα σπίτι μου, αλλά όντως μοιάζει...
Godfath3r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Aυτό το έχει επισημάνει κανείς?Έκανα search στο φορουμ του κινηματογράφου και έβγαλε αυτό...
idet2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 To pairnw kai egw ayto to error ... otan de bgazei result...Kai kati tetoio otan kaneis advanced search kai psaxneis nick alla de to vriskei. Tote antikathista to $displaycommon me $idname
gokal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ...και εγω το εχω δει το παραπανω σφαλμα ($displaycommon) με το search οταν οι λεξεις κλειδια εχουν συμβολα οπως ! ή ?
paschalia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δε ξερω αν συμβαινει και σ'αλλους αλλα τις τελευταιες μερες μου συμβαινει το εξης . Ή θα υπαρχει μια καθυστερηση μεταξυ της ωρας που στελνεται το ποστ απο τον συγγραφεα του κ της ωρας που θα φανει στο φορουμ Ή δεν θα φαινεται ο σωστος αριθμος μυνηματων ενος τοπικ * * πχ : Τοπικ : Το ʽοπλοστάσιοʼ, συλλογες & τα προγραμματα του καλού web designer by mjmj Last post : Σήμερα 19:17 Από bandito Posts 2 Και μεσα μεταξυ του πρωτου ποστ του τοπικ ( μιας κι'ο τοπικ σταρτερ δε πιανεται) που ειναι ο bandito & του τελευταιου ( που ειναι παλι ο μπαντιτο ) υπαρχουν αλλα 4 ( τα οποια δεν φαινονται στην κεντρικη του φορουμ κ στα νεα μυνηματα ) . Αυτο το ειδα κ σε αλλα τοπικς σημερα .
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Mήπως αυτό έχει να κάνει με το οτι ένα καινούριο ποστ αν το κάνεις με τον γρήγορο τρόπο δεν ανανεώνει ολόκληρη την σελίδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.