tempo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 καλημέρα και Χρόνια Πολλά, αυτές τις μέρες συμπληρώνεται περίπου 1 χρόνος ζωής του 24net.gr ( http://www.24net.gr ). Το site όπου μπορείτε να βρείτε Μικρές Αγγελίες, να ζητήσετε, να πουλήσετε, να ενοικιάσετε, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες σας, φυσικά ΔΩΡΕΑΝ. Νομίζω ότι σε ένα χρόνο περίπου 1325 αγγελίες και 700 μέλη είναι ένας ικανοποιητικός απολογισμός. Το site βρίσκεται σταθερά σε μια ανοδική τροχιά. Με αφορμή τα παραπάνω αυτές τις μέρες δούλεψα στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων (πχ 6 φωτο/αγγελία, δυνατότητα επεξεργασίας/διαγραφής αγγελίας κλπ) άλλα και της εμφάνισης και λειτουργικότητας της σελίδας. Σας προσκαλώ λοιπόν όλους να ρίξετε μια ματιά, να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και να πείτε και τη γνώμη σας (καλή ή κακή - καλή μέρες που είναι!!!) ευχαριστώ και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια με την βοήθεια σας πάντοτε. *** ας με συγχωρέσει ο moderator αν έκανα κάτι κακό, άλλα νομίζω ότι δεν "διαφημίζω" τον εαυτό μου άλλα μια υπηρεσία η οποία όπως έχει αποδειχθεί και μέσα απο τις Μικρές Αγγελίες του insomnia είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αρκετούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.