Feanor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Άγορασα την ASUS A8N Premium μαζί με δύο Kingston KVR400X64C3A 512MB PC3200 στα 400Μhz. Τις έβαλα στις θύρες A1 και B1 για να δουλεύουν duall. Όλο το σύστημα κούμπωσε μια χαρά, περνάω Windows, drivers, κακό... όλα καλά και ωραία, όταν έπειτα από κάποια ώρα (και ενώ έπαιζα ΑοEIII) το pc παγώνει. Ούτε μπλέ οθόνη ούτε τίποτα, απλά πάγωσε. Μνήμη λέω από μέσα μου. Reboot και ξανάμανα τα ίδια, αρχίζει μια χαρά και μετά από κάποια ώρα (παίζοντας άλλο παιχνίδι τώρα) παγώνει. Βγάζω τη μια RAM, τη βάζω να δουλεύει single και ω του θαύματος, το σύστημα δεν παθαίνει τίποτα ότι και να του κάνω (4απλό account στο LineageII και Winamp έτσι για να γουστάρουμε). Τι λέτε; Είναι θέμα μητρικής; Έχω την τελευταία bios, όλους τους τελευταίους drivers για το chipset, γενικά όλα τα πιο πρόσφατα πράγματα που κυκλοφορούν. Από ότι είδα στο manual, δεν χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση για να δουλέψει σε duall DDR mode. Απλά βάζεις τη RAM στα σωστά slots και τέρμα. Το γεγονός είναι ότι όλες τις φορές που κόλλησε, κόλλησε σε κάποιο παιχνίδι, οπότε ίσως υπάρχει κάτι εκεί... Η RAM οι ίδιες δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα αλλιώς το σύστημα θα κρέμαγε έτσι και αλλιώς. Τι λέτε; Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Α και πού 'στε: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!
kirimis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Με Asus A8n SLI (σχεδον ιδια δηλαδη) και τις ιδιες ακριβως μνημες σε dual setup, δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο. Για τρεξε κανα memtest μπας και βρει τιποτα σε καμια μνημη, αν και δεν το νομιζω. btw... και καλη χρονια να χουμε... μολις τελειωσαμε το ρεβεγιον και πιασαμε το insomnia :grin:
user-64 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 καθάρισε τισ μνημεσ και το slot κάνε update τα bios οχι ta beta εφοσον ο υπολογιστήσ ανοίγει με drivers κανονικά τοτε λυπάμαι που το λέω αλλα εγω θα έψαχνα το προβλήμα στισ μνήμεσ για έλεγξε το και πες μασ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.