Luxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Χρονια πολλα! εχω το εξης προβλημα : μολις κατεβασα το quick time και οταν παω στο http://www.apple.com/trailers για να κατεβασω καποιο trailer μου εμφανιζει το μηνυμα που δειχνει η φωτογραφια. τι πρεπει να κανω;
Luxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 και γενικα εχω ψιλομπερδευτει. κατεβασα ενα trailer μεσω του iTunes, αλλα δεν μπορω να το σωσω. μολις κλεινω το iTunes και το ξαναανοιγω το trailer ειναι ετοιμο, που σημαινει οτι εχει σωθει καπου στον υπολογιστη. που αποθηκευτηκε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Απαντώ στην δεύτερη απορία: για να σώσεις τα trailers πρέπει να έχεις το QuickTime Pro (επί πληρωμεί). Το trailer ενδεχομένως να έχει αποθηκευτεί σε κάποια cache - είτε του iTunes (αν έχει) είτε του browser είτε του Quicktime. Ψάξε τον υπολογιστή σου για αρχεία με κατάληξη .mov. Όσον αφορά το πρώτο, απεγκατάστησε το QuickTime και ξαναεγκατάστησέ το.
Luxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 ειχα ψαξει αλλα δεν βρηκε τιποτα. μαλλον θα βαλω το pro..
Luxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ωραια. εβαλα το Pro. αλλα παλι τπτ. ανοιγω το quicktime pro και παω να δω ενα trailer. παταω και ανοιγει ενα tab στο firefox που λεει οτι ανοιγει το itunes. ανοιγει το προγραμμα itunes και φορτωνει το trailer. μετα τι κανω για να το αποθηκευσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.