Προς το περιεχόμενο

Ιστοσελίδα για μουσικές παρτιτούρες δωρεάν

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος κάποια ιστοσελίδα που να μπορείς να δείς και να κατεβάσεις δωρέαν παρτιτούρες ας μας πεί.έχω βρεί κάποιες αλλά έχουν μονο κλασσική μουσική και θέλουν πιστωτική και ειναι και πανάκριβες.Ενδιαφέρομαι κυρίως για Rock και Jazz μουσική καθώς δεν μπορώ να βρώ εύκολα βιβλία για αυτού του είδους μουσική σε διάφορους μουσικούς οίκους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε αλλά απο ότι κατάλαβα είναι για κιθάρα και λάθος δικό μου που δεν το ανέφερα θα διωρθώσω το post.Xρειάζομαι παρτιτούρες για πλήκτρα.Ευχαριστώ ,καλές γιορτές και καλή χρονια!

Δημοσ.

Τα midi είναι πολύ απλοποιημένα σε σχέση με την κανονική μελωδία.Το βασικότερο πρόβλημα είναι οτί ακόμα ζορίζομαι να βρώ πως είναι η λέξη παρτιτούρες στα Αγγλικά.Αλλιώς ο γούγλης θα βοηθούσε περισσότερο.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικά η παρτιτούρα στα αγγλικά ειναι score. έγραψα στο google free scores for keyboards και μου βρήκε πάρα πολλές σελίδες για looook!!!!

P.S.: μη σου φανεί παράξενο αν δείς την παρτιτούρα να λέγετε και sheet....και αυτό να γράψείς πάλι πολλλλλλά αποτελέσματα σου βγάζει το google...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ψαχνομαι χρονια με αυτο το πραγμα και οτι καλυτερο εχω βρει ειναι το pianofiles.com εχει τα παντα, απο παρτιτουρες για πιανο μεχρι βιολι, κιθαρα και οτι τραβαει η ψυχη σου, αρκει να φτιαξεις προφιλ.

Μπορει να βρεις και ελληνικες παρτιτουρες, τα πιο γνωστα κομματια...

Δημοσ.

Οπως και στα midi files, ετσι και στις παρτιτουρες πρωταρχικο ρολο

παιζει ποιος τα εγραψε.

Αν αυτος που τα 'γραψε χρηζει βοηθειας ΩΡΙΛΑ (βλεπε κουφαμαρα), τοτε

το τραγουδι θα εχει σιγουρα λαθη στη μελωδια, στις συγχορδιες, να μη μιλησω για ενορχηστρωση.

Δυστυχως αυτο ειναι κανονας στο 99,99% ολων αυτων που κυκλοφορουν

ελευθερα στο νετ....

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω και εγώ κάτι.ενα φιλαρακι μου ψάχνει παρτιτουρες για κλαρίνο.επαιζε παλια και τωρα θελει πολυ να ξανασχοληθεί.αλλα δεν μπορώ να βρω με τιποτα παρτιτουρες τετοιες στο νετ.ξερει κανενας?η μηπως ξερει κανείς αν υπαρχουν σε καμια βιβλιοθηκη βιβλια με παρτιτουρες για κλαρίνο?:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...