De@th L0rd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Αν ξέρει κάποιος κάποια ιστοσελίδα που να μπορείς να δείς και να κατεβάσεις δωρέαν παρτιτούρες ας μας πεί.έχω βρεί κάποιες αλλά έχουν μονο κλασσική μουσική και θέλουν πιστωτική και ειναι και πανάκριβες.Ενδιαφέρομαι κυρίως για Rock και Jazz μουσική καθώς δεν μπορώ να βρώ εύκολα βιβλία για αυτού του είδους μουσική σε διάφορους μουσικούς οίκους.
keftedakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 http://www.powertabs.net ->xreiazesai to powertab, einai free http://www.mysongbook.com/ -> xreiazesai to guitar pro 4, den einai free alla yparxoun kai ta torrents
De@th L0rd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ φίλε αλλά απο ότι κατάλαβα είναι για κιθάρα και λάθος δικό μου που δεν το ανέφερα θα διωρθώσω το post.Xρειάζομαι παρτιτούρες για πλήκτρα.Ευχαριστώ ,καλές γιορτές και καλή χρονια!
cassidy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Για πλήκτρα ε; Χμ... Midi files + cakewalk για να δεις παρτιτούρα.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Τα midi είναι πολύ απλοποιημένα σε σχέση με την κανονική μελωδία.Το βασικότερο πρόβλημα είναι οτί ακόμα ζορίζομαι να βρώ πως είναι η λέξη παρτιτούρες στα Αγγλικά.Αλλιώς ο γούγλης θα βοηθούσε περισσότερο.
Archimides Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Με search key:keyboard tab, φέρνει αρκετά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιήσουν Καλή Χρονιά
Verso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Αυτό σου κάνει? http://www.pianofiles.com Καλή Χρονιά!
Sorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Απίστευτο! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα ψάχνω. Παρτιτούρες για πλήκτρα!
violine Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 ψαχνω παρτιτουρες για βιολι απο γουοτερμπους και νιου μοντελ αρμυ
Ariadne Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ψάχνω παρτιτούρες του Dvorak. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω δωρεάν;
bj.eirini Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 βασικά η παρτιτούρα στα αγγλικά ειναι score. έγραψα στο google free scores for keyboards και μου βρήκε πάρα πολλές σελίδες για looook!!!! P.S.: μη σου φανεί παράξενο αν δείς την παρτιτούρα να λέγετε και sheet....και αυτό να γράψείς πάλι πολλλλλλά αποτελέσματα σου βγάζει το google...
soldersnake1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ξερει κανεις για ελληνικες παρτιτουρες
Aitherovamwn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 παιδια ψαχνομαι χρονια με αυτο το πραγμα και οτι καλυτερο εχω βρει ειναι το pianofiles.com εχει τα παντα, απο παρτιτουρες για πιανο μεχρι βιολι, κιθαρα και οτι τραβαει η ψυχη σου, αρκει να φτιαξεις προφιλ. Μπορει να βρεις και ελληνικες παρτιτουρες, τα πιο γνωστα κομματια...
gf030 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Οπως και στα midi files, ετσι και στις παρτιτουρες πρωταρχικο ρολο παιζει ποιος τα εγραψε. Αν αυτος που τα 'γραψε χρηζει βοηθειας ΩΡΙΛΑ (βλεπε κουφαμαρα), τοτε το τραγουδι θα εχει σιγουρα λαθη στη μελωδια, στις συγχορδιες, να μη μιλησω για ενορχηστρωση. Δυστυχως αυτο ειναι κανονας στο 99,99% ολων αυτων που κυκλοφορουν ελευθερα στο νετ....
censOred Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Παιδες να ρωτησω και εγώ κάτι.ενα φιλαρακι μου ψάχνει παρτιτουρες για κλαρίνο.επαιζε παλια και τωρα θελει πολυ να ξανασχοληθεί.αλλα δεν μπορώ να βρω με τιποτα παρτιτουρες τετοιες στο νετ.ξερει κανενας?η μηπως ξερει κανείς αν υπαρχουν σε καμια βιβλιοθηκη βιβλια με παρτιτουρες για κλαρίνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.