Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Σύντροφοι, Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά σε σας και τις οικογένειές σας! Σκέφτομαι να στήσω για πρώτη φορά ένα μηχάνημα. Δεν ξέρω τι θα καταφέρω τελικά.......να δούμε. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια sites με πληροφορίες σχετικά με το θέμα; Αν δω οτι ζορίζομαι μπορώ να ζητήσω από κάποιο τεχνικό να έρθει στο σπίτι; Που θα τον βρώ και πόσο περίπου θα μου πάρει; κάθε βοήθεια δεκτή.....THANKS!
damiano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Αν έχεις ανοίξει υπολογιστή για να περάσεις έστω και έναν σκληρό.. εύκολο είναι. Το manual της μητρικής έχει λεπτομέρειες πως να τα στήσεις όλα πάνω, με εικόνες κτλ, δεν χρειάζεται κάποιο site. Για τεχνικό νομίζω οτι κοστίζει απο 20-40 ευρώ, μπορείς να βρείς πλαίσιο, Multirama, eshop.. και σε κάθε κατάστημα με υπολογιστές! Πάντως αν μένεις κοζάνη ευχαρίστως να σε βοηθήσω
Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μένω Κοζάνη δυστυχώς. Αλλιώς θα έβαζα τις μπύρες και τα κοντοσούβλια ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή μας και θα το γλεντούσαμε! Να είσαι καλά!
nimik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Κανε μια μικρη αναζητηση στον γουγλη θα βρεις απειρο υλικο ....παρε μια ιδεα
Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Κανε μια μικρη αναζητηση στον γουγλη θα βρεις απειρο υλικο ....παρε μια ιδεα Σωστός nimik !!!!!!!!! Έχει πολύ υλικό...............
damiano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Άμα ήταν και μπύρες θα κάναμε καμιά βδομάδα να το στήσουμε το PC :) Γι αρχή να προσέξεις ο επεξεργαστής να είναι έχει και ψύκτρα (έκδοση Box) εκτός και αν θέλεις να πάρεις καλύτερη δική σου. Η συσκευασία της μητρικής έχει ένα καλώδιο για ide και ένα sata, οπότε αν πάρεις dvd reader και dvd recorder θέλεις ακόμα ένα, γενικά να έχεις μαζέψει όλα τα υλικά απο την αρχή (πάρε και μια θερμοαγώγιμη πάστα).. προχθές που έστηνα ένα τα είχα όλα αλλά είχα ξεχάσει το.. κατσαβίδι και έτρεχα να πάρω άλλο. Καλή χρονία σε όλους!!
De@th L0rd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Den einai kati dyskolo.To link pou edwse o nimik einai plhrestato kai sta manual apo ta kommatia pou 8a agoraseis exoun ola ta aparaithta vimata gia na sthseis to pc xwris provlima.Kalh xronia na exete oloi.Otan 8a valeis kai leitourgiko kai teleiwseis to sthsimo 8a exeis kai thn legomeni "xara tis dhmiourgias".Elpizw na mhn sou kostisoun polla afta pou 8a pareis.
Green Dragon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Στη πορεία θα σας ρωτήσω διάφορα - ότι χρειαστεί. Θα είναι χρήσιμα και για μένα και για όσους έχουν παρόμοιες απορίες. Lord το pc που θα στήσω θα είναι σαν το δικό σου περίπου - οπότε το ξέρεις και αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα μου λές Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!
sa1901 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Η συσκευασία της μητρικής έχει ένα καλώδιο για ide και ένα sata, οπότε αν πάρεις dvd reader και dvd recorder θέλεις ακόμα ένα, γενικά να έχεις μαζέψει όλα τα υλικά απο την αρχή (πάρε και μια θερμοαγώγιμη πάστα).. Ανάλογα την μητρική πάει και ο εξοπλισμός. Μια Asrock που πήρα και έδωσα 43 ευρώ, είχε πράγματι 1 ide και ένα sata. Όσες μητρικές έχω πάρει όμως από 100 ευρώ και πάνω (Gigabyte, Asus, MSI) ήταν full εξοπλισμένες με όλα τα καλώδια για όλους τους controlers (4 sata, 2 ide).
Shinta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Den einai kati dyskolo.To link pou edwse o nimik einai plhrestato kai sta manual apo ta kommatia pou 8a agoraseis exoun ola ta aparaithta vimata gia na sthseis to pc xwris provlima.Kalh xronia na exete oloi.Otan 8a valeis kai leitourgiko kai teleiwseis to sthsimo 8a exeis kai thn legomeni "xara tis dhmiourgias".Elpizw na mhn sou kostisoun polla afta pou 8a pareis. Ego pali thelo na euxitho se olous na kostisoun polla l7 auta pou tha paroun to 2006, giati gia na ta paroun simenei oti tha exoun ta l7!Ante kales agores kai fetos kai High End mixanimata se olous!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.