monimws_trelamenos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Έλα όμως που είναι στο enable... Φίλε Shita, pc speaker δεν ακούγεται, παρόλο που στο device manger όλα φαίνονται κανονικά. Αυτό που λές για καμένες εξόδους μοιάζει πλέον το πιο πιθανό. Περίπτωση ιού λέτε να παίζει; Καλή χρονιά και ευχές σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsav Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μήπως παιζει να είναι απενεργοποιημένη απο κανένα jumperaki - Για τσεκαρε το manual της mb Καλή Χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos81p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 eixa to idio provlima kai eftege enas ios... eixa dokimasei ta panta 2 meres afou phra to pc. den eixa valei akomh antivirus telika molis evala, ekana scan kai to provlima li8ike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monimws_trelamenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Το έχω υποψιαστεί κι εγώ σοβαρά. Μάλιστα ξέρω περίπτωση από φίλο (στην Αγγλία) με το ίδιο πρόβλημα, και έφταιγε ιός. Το θέμα είναι ότι το kaspersky δεν βρίσκει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.