Προς το περιεχόμενο

Msn/hotmail με κλεψανε

Legolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λογαριασμο hotmail και το προγραμμα msn, και ξαφνικα παω να κανω συνδεση και δεν μου δεχετε τον κωδικο. κανω συνδεση απο το site να δω τα e-mail μου και ο κωδικος δεν λειτουργει. Καποιον πρεπει να μου αλλαξε τον κωδικο αλλα πως? Τα στοιχεια που ειχα δωσει τα ξερω μονο εγω, γινετε να βρω τον κωδικο με κανενα προγραμμα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να πατήσεις στην επιλογή "i forgot password" ή κάτι παρόμοιο,οπότε θα σε πάει σε μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων,όπου θα σε ρωτήσει να δώσεις την μυστική απάντηση κλπ.

Ελπίζω..

Δημοσ.

Na vazeis mia pio duskoli mustiki erwtisi..

fernw ton eauto mou san paradeigma. pote me POTE den kserw tin mustiki apantisi. Suni8ws einai kati tou stul "0f4n048nc2jc" wste na min mporei kaneis na to "mantepsei". Apla frontizw na min ksexnaw tous kwdikous mou.

Kai min mou pei kaneis "kai AN ksexaseis ton kwdiko sou ?". Eleos. Kwdikos einai, oxi vivlio :P

Δημοσ.

Ψύρισε πληροφορίες (social enginearing) κάποιος mod η admin σε κάποιο site που συχνάζεις...

Συνήθως εγώ βάζω ένα pass για όλες τις σελίδες που μπαίνω.Και να με κλέψουν,τα τρία δύο θα μου κάνουνε,ούτε τα κρατικά μυστικά θα βρούνε αλλά και με ένα τηλεφ (στα κατάλληλα πρόσωπα) θα διορθωθούν όλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...