jose Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 χρησιμοποιώ και εγω το bitcomet, ειχα βρει εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626 καποιες πληροφοριες για τις ρυθμίσεις αλλα αποτι λεει 8α επρεπε να κατεβαζα τουλαχιστον με 30-35 Kb/s εχω 20-22 περιπου ! εχω την ΗΟL με modem/router το fritz box , εχω κανει τις παραπανω ρυθμισεις και κατεβαζω ενα torrent το οποιο εχει size 1.35 GB - files 99 - S 65 - D 154 - HEALTH full . παντα κατεβαζω ενα ενα τα αρχεια αρα σας ειναι ευκολο να μου πειτε καποιες ρυθμισεις ωστε να μπορω να εχω μεγαλητερο downloding πολλες φορες πευτω και στα 10 kb/s!! oποιος μπορει και ξερει ας μου πει!! thanks
silentpower Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 i rithmisis sto adslgr.com einai poli kales alla den sou eggiontai tpt.Mporei na eisai se full dslam i na katevazeis apo ksenous trackers opote min perimeneis 35aria sta ksena me 20 kai kati eisai poli kalos.
The Crow Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Και γω αυτές τις ρυθμίσεις έχω κάνει αλλά δεν έχω δει προκοπή!Στην καλύτερη περίπτωση κατεβάζω με 20-22kb/s και πολλές φορές πέφτω και κάτω από 10!!!Δεν έχω ιδέα τι παίζει.Είμαι συνδεδεμένος αυτή τη στιγμή στα 250kbps(λόγω πιταρισμένου DSLAM υποθέτω!! ) οπότε θα έπρεπε να κατεβάζω με bitcomet τουλάχιστον με 29-30!Αυτό που κατεβάζω τις τελευταίες ώρες (32 ώρες για την ακρίβεια) είναι ένα dvd 4.44gb, είμαι στο 46% και κατεβάζω με average speed 15kb/s!!H Health είναι 6000, έχει αρκετούς seeds, όχι πολλούς leechers για να πεις ότι ρουφάνε πολύ bandwidth και κατεβάζω με άθλιες ταχύτητες!Ότι και να έχω δοκιμάσει δεν απέδωσε! Και βλέπω άλλους εδώ μέσα και στο AdslGr να λένε ότι κατεβάζουν από torrent sites με 38-40 συνέχεια!!Έλεος!!Ρε παιδιά τι κάνετε στο Modem σας και κατεβάζει έτσι!Nitro του έχετε βάλει!!!
jose Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 καποιος που να γνωριζει ρε παιδια ας μας πει λεπτομεριες!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 kai egw tis idies ru8miseis exw pou leei sto adslgr, kai apo torrents mesw bitlord pianw sthn kaluterh 32kb/s alla sunh8ws kumainomai sta 10-18kb/s thn perissoteh wra, to bradu sunh8ws anebainei h taxuthta... aa kai den kleinw pote to torrent oso katebazw, kai sunh8ws to bazw na trexei otan leipw apo to spiti...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.