Προς το περιεχόμενο

free java downloads!

malanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά!!

Ποιό είναι το απόλυτο site για φρι τζάβα downloading?

έχω το sharp gx15

Στο mirc ποιό είναι το σχετικό κανάλι?

Δημοσ.

to kanali sto IRC einai #insomnia oso gia to site pou zitas sorry den exw upopsin mou..alla uparxoun merika threats gia k700i k pisteuo na se bolepsoun merika ap auta

Δημοσ.

και οσο για τα παιχνιδια ξερεις οτι δεν μπαινουν μεσα στο κινητο με απλλη εγκατασταση, ετσι;

Δημοσ.

τι εγκατάσταση θέλει?πρώτη φορά παίρνω κινητό με java...διάβασα κάπου ότι τα σαρπ δύσκολα συνδέονται μέσω bluetooth με pc..αν μπορείς απάντησε μου για το προηγούμενο σάιτ που υπέδειξα...

Δημοσ.

den ksero an tha sou doulepsei alla palia eixa ftiaksei ena wap site gia prosopiki xrisi kai eixa anevasei polla java games. edo einai ta arxeia.

http://www.geocities.com/johnnydragongr/wap/

Mporeis na ta katevaseis apo to pc sou kai sti sinexia na ta peraseis sto pc sou i allios mporeis na ta katevaseis apefthias sto kinito sou alla tha xreotheis apo tin etairia gia ti xrisi tou gprs.

Δημοσ.

καλα στο k750i μπαινουν πολυ ευκολα. απλα το μεταφερεις με υπερυθρες ή οτι αλλο εχεις και το ανοιγεις μετα απο το μενου παιχνιδια.

Δημοσ.

τωρα δεν ξερω και πολυ καλα επειδη δεν εχω το κινητο αυτο, αλλα οταν το μεταφερεις αυτοματα σου λεει σε ποιον φακελο να το βαλεις ( παιχνιδι ή στα διαφορα ). το βαζεις στα παιχνιδια και εγκαταστιεται απο μονο του. μετα μπορεις να το παιξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...