Προς το περιεχόμενο

Sony Vgn Fs315s

latinmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΧΑΛΙΑ΄?

INTEL PENTIUM M750 ME INTEL CENTRINO MOBILE TECH.

(1.86 GHZ, 2MB L2 CACHE 533MHz FSB)

MNHMH 1024MB

SKLHROS 100MB

DVD -RW MULTIBURNER

KARTA GRAFIKON NVIDIA GEFORCE 6400 128MB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΧΑΛΙΑ΄?

INTEL PENTIUM M750 ME INTEL CENTRINO MOBILE TECH.

(1.86 GHZ' date=' 2MB L2 CACHE 533MHz FSB)

MNHMH 1024MB

SKLHROS 100MB

DVD -RW MULTIBURNER

KARTA GRAFIKON NVIDIA GEFORCE 6400 128MB[/quote']

Απλά κουκλί και αρκετά γρήγορο αν και τα χαρακτηριστικά του δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο.

Το έχω δει σε Πλαίσιο και το έχω ερωτευτεί. Ότι πιο όμορφο σε φορητό τη σήμερον ημέρα.

αγορασες ενα απο τα καλυτερα gadget της ζωης σου! εγω εχω το vgn fs115m εδω και 6 μηνες (ιδιο εμφανισιακα με το δικο σου, αλλα με μικροτερο δισκο και επεξεργαστη ) και το desktop μου εχει πολυ καιρο να με δει! Το μονο ασχημο με τα fs ειναι οτι το δεξι πιν της οθονης σπαει μονο του, χωρις λογο ( εχει συμβει σε εμενα και 3 γνωστους μου) . κατα τα αλλα, ειμαστε ολοι ερωτευμενοι με τα vaio! αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω. Μονο αν το αγορασεις θα το καταλαβεις.

Τα vaio πολυ ωραια, αλλα χωρις bluetooth και με εξαιρετικα αργο σκληρο δισκο που τα καθιστουν απο τα πιο αργα φορητα που κυκλοφορουν

αν τα συγκρινεις με αλλα με ιδια χαρακτηριστικα.

Βεβαια ειναι ομορφα,λεπτα και με υπεροχη οθονη(αν ειχε και μεγαλυτερη αναλυση θα ηταν top)..

Δεν σε καθυστερει πολυ ο δισκος παντως, αν και σκεφτομαι να τον αλλαξω καποια στιγμη... Δεν εχω δει ποτε το φορητο να σερνεται, μια χαρα ειναι

Εγω που δουλευω και το vaio και αλλους 2 με παλι σχετικα αργο σκληρο 4200rpm,

του vaio ειναι εξαιρετικο πιο αργος και γενικοτερα το vaio φαινεται πολυ πιο αργο.

Ετρεξα και ενα μετροπρογραμμα (hd tune)για σκληρο και πατωσε το vaio.

Εχει και ολες τις μ@λ@κιες προγραμματα της sony που τον καθυστερουν...

Υ.Γ: Οχι οτι αποτελει επιχειρημα αλλα τοσο στο pcmagazine οσο και στο ram

στις επιδοσεις οι vaio fs βγαινουν με διαφορα οι τελευταιοι για τα χαρακτηριστικα τους.

Δηλαδη συγκρινομενοι με αλλους με ιδια ram, cpu και σκληρο.

Κοιταξτε και εδω:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119712

και καντε τα benchmark αν εχετε χρονο και ποσταρετε τα αποτελεσματα.

Παντως τα προγραμματα της sony που εχουν φορτωμενα τα vaio το επιβαρυνουν πολυ το laptop..

ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Vaio ΑΠΟ ΤΟ Laptop?

ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ????

ΤΟ Vaio Ti Einai????

Paidia agorasa perisi to A297XP kai meta apo ena kalo katharisma twn programmatwn poy de xreiazomoun, to mhxanhma paei sfaira. Eksallou einai top apo poiothta kataskeyhs kai design. Oso gia thn othonh twn vaio laptop? Exete dei thn 17' 1920x1200 Xblack ? An oxi, xanete...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ. ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΣΗΝ ΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ΄? ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....

απλά πρόσεχε όταν το έχεις ανοιχτό σπίτι σου και το έχεις στο ρεύμα, να μην έχεις συνδεδεμένη την μπαταρία γιατί έτσι μειώνεται δραματικά ο χρόνος ζωής της μπαταρίας. Και αν μπορείς γράφε με μικρά στο forum αυτό.

"απλά πρόσεχε όταν το έχεις ανοιχτό σπίτι σου και το έχεις στο ρεύμα, να μην έχεις συνδεδεμένη την μπαταρία γιατί έτσι μειώνεται δραματικά ο χρόνος ζωής της μπαταρίας."

Χα; Εγώ ξέρω το ανάποδο; Mπορείς να μου λινκάρεις κάπου που το λέει αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...