cb79 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 kalhmera se olous kai kalh xronia...mia erwthsh mono.pou borw na brw mp3 kommatia apo txc?site h p2p...an kai apo p2p den exw brei kai kati to idiaitero...psaxnw kyriws gia tis kainourgies douleies apo txc....thanks
giorgio_g Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 kainourgies douleies???? iparxi kati kenourgio?? an nai pite re paidia na psaxtoume ke emis!!!
LL_NEO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 έλα ρε dark επειδή πλέον ραπάρουν στα αρχαία ελληνικά δεν είναι και φασίστες. Μην τα κάνετε όλα ίσωμα. Ενιγουεη μεγάλε μια καλή αρχή για αυτό που ζητάς είναι εδώ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Το τελευταίο album των terror x crew ήταν το "εσσαιτε ήμαρ". Τα προηγούμενα album είναι το "η πόλις εάλω" και το η "γεύση του μένους". Δυστυχώς για κάποιο λόγω δεν τα βρήκαν ο dj alex έφυγε και οι txc διαλύθηκαν. Το νεο group ονομάζετε Αρτέμης-Ευθύμης από τα ονόματα των 2 MC. Το ένα και μοναδικό album των Αρτέμη-Ευθύμη είναι το "Εγείρεσθε Άγωμεν Εντεύθεν".
Dark_son20 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 otan apo afto "δεν είμαι γιάπης δεν είμαι Χρυσαυγίτης", "Το όνομά μου γραμμένο σε μαύρες λίστες, επικηρυγμένος από τις αρχές και τους φασίστες", "και οι παππούδες οι καημένοι ρωτάνε σαν χαμένοι, μήπως ήρθανε οι γαμημένοι οι ναζί που κανένας τους δεν θα έπρεπε να ζει" pas se afto... "Δίσκος αλλαγής πλεύσης για αποκατάσταση βλάβης. Έχω αλλάξει πρέπει να το καταλάβεις. Μη με ψάχνεις σε διεθνιστικές τάσεις. Οι διεθνισμοί δεν πατούν σε υγιείς βάσεις .... Προσπαθώ να μην χάσω την εθνική μου ταυτότητα σε αυτό το πλήθος που του επιβάλανε το υδροχοϊκό ήθος" i vravefsi tous apo ton Voridi(tha kseraso kai pou leo to onoma tou...) http://e-grammes.gr/article.php?id=1255 i otan i efimerida tis xrisis avgis egrapse afto gia tous TXC "παρότι δεν έχουμε καμιά σχέση με την ξενόφερτη μουσική, την ανεχόμαστε όταν αυτή εξυπηρετεί εθνικά συμφέροντα". e tote den einai fasistes
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ^^ Εχεις δικιο μεν, αλλα γιατι να μην κρατησεις απο αυτους αυτα που αξιζουν? Και αστους να πανε να κουρευονται μετα. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το σημαντικοτερο hip hop σχημα που υπηρξε ποτε στην Ελλαδα. Ικανοτατοι MCs, καυστικοι στιχοι - μεχρι και τη Γευση του Μενους- εμπνευσμενη παραγωγη. Εμενα μου αρκουν αυτα.
Dark_son20 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 apo tous TXC krataw mono omonimo tou 95 kai i polis ealo...i gefsi tou menous eixe mpei sto pozeradiko stil kai sto telos itan i apoliti katrakila... fisika ta 2 prota tous CD einai apo ta liga hip hop pou exw kratisei...oli tin ipoligi silogi tin xarisa se atoma pou tote mpenan sto klima
LL_NEO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 e tote den einai fasistes Μην ξεχνάς ότι στον τόπο μου μέχρι και τους νεοδημοκράτες αριστερούς τους θεωρούμε :-P Anyway πάντως θα ήταν καλό όλοι να ξέρατε τι σημαίνει το "φασίστας" που αναμασάτε συνεχώς διότι δεν έχει καμία σχέση με την δεξιά κουλτούρα. Η φάση με το Μουσολίνι μπέρδεψε τα πράγματα και τώρα χρησιμοποιούν ξεκάρφωτα τη λέξη. Ενιγουεη καλή πρωτοχρονιά darkie και γενικώς σε όλους
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 den ksero an einai fasistomoutra pleon k elpizo pos oxi... pantos gia mena aksizoyn ta prota toys mexri kai to h geusi toy menoys, eidika to Epanastates Ths Ypogeias Skinis k to h Polis ealo einai koryfi, oti kalytero sto ellhniko hiphop apo oles tis apopseis.
paschalia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Nα ρωτησω κατι .΄ Απο την στιγμη που αρχισε να υπαρχει στην Ελλαδα αυτο που λεμε hiphop (κλπ) ποια κομματια θα ξεχωριζατε μεχρι τωρα ?
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εγω θα ξεχώριζα το : "είσαι μαλάκας μαλάκα" απο το παιδί θαύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.