giorgosc61 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα, Υπάρχει στα Fujitsu Siemens μια δυνατότητα για αναβάθμιση drivers και τοποθέτηση hotfixes μέσω του DeskUpdate. Επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει αν μπορεί να πει εμπειρίες. Ευχαριστώ.
nobleman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα' date=' Υπάρχει στα Fujitsu Siemens μια δυνατότητα για αναβάθμιση drivers και τοποθέτηση hotfixes μέσω του DeskUpdate. Επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει αν μπορεί να πει εμπειρίες. Ευχαριστώ.[/quote'] Το έχω χρησιμοποιήσει αλλά με τον IE διότι με τον Firefox μου έβγαλε την ψυχή και δούλεψε μια χαρά, έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις...
apaixtos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Mipws mporeite na mou peite pws ginetai gia na xerw kai egw giati fainetai endiaferon!me firefox pou upirxe to paidema?thanks...
nobleman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Mipws mporeite na mou peite pws ginetai gia na xerw kai egw giati fainetai endiaferon!me firefox pou upirxe to paidema?thanks... Να σου πω την αλήθεια ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω στον Firefox και έτσι μου κόλλαγε και έμενε εκεί!!! Με τον Internet Eplorer έγινε αμέσως η εγκατάσταση και πολύ εύκολα του Direct X (? )και δούλεψε κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.