Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Ξερετε κανενα προγραμμα για αυτοματη αλλαγη Wallpaper στην επιφανεια εργασιας; να του δινω εγω πχ 50 εικονες και ενα χρονικο οριο που θα διατηρει την καθεμια.. θα μου ηταν πολυ χρησιμο. Ευχαριστω.
MariaTs. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω το πρόγραμμα του Webshots. Απ'το οποίο αφού κάνεις εγγραφή καθημερινά μπορείς να κατεβάσεις μέχρι και 5 φωτογραφίες δωρεάν. Το πρόγραμμα που σου δίνει (με το που θα κάνεις κλικ σε δωρεάν φωτογραφία αμέσως θα σου δώσει την σελίδα για να το κατεβάσεις), μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τις δικές σου. Μπορείς να απενεργοποιήσεις ότι έχει μέσα και να κάνει παιχνίδι μόνο με τις δικές σου. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν. Επί πληρωμή είναι μόνο η δυνατότητα να κατεβάζεις φωτογραφίες επ'αορίστου, χωρίς το όριο των 5 φωτογραφιών ημερησίως! Αυτά... Η φωτογραφία είναι δείγμα για να καταλάβεις πως είναι το περιβάλλον του προγράμματος!
mentor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό: Desktop Slide Show: http://www.hhhh.org/cloister/slideshow/
migel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Ξερετε κανενα προγραμμα για αυτοματη αλλαγη Wallpaper στην επιφανεια εργασιας; να του δινω εγω πχ 50 εικονες και ενα χρονικο οριο που θα διατηρει την καθεμια.. θα μου ηταν πολυ χρησιμο. Ευχαριστω. Καλησπέρα . Το έχω πεί αρκετές φορές ' date=' μικρό , ελαφρύ και 100% συμβατό , είναι απο τα Power Toys της Microsoft , το Slide show . Εδώ έχει και άλλα προγράμματα για να δοκιμάσεις εαν θέλεις . MS power toys , έχει αρκετά ενδιαφέροντα προγραμματάκια με κορυφαίο ( για την ευχρηστία του ) το Image Resizer .
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 κατεβασα το Slide Show. ωραιο φαινεται. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.