Προς το περιεχόμενο

Σκληροι δισκοι για laptops (2,5'') στις 7200 στροφες

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω ξερω μονο για αυτους τις hitachi-ibm.

Ειναι ομως αξιοπιστοι?

Παρουσιαζουν προβληματα?

Μπαινουν ευκολα στα laptops?

Μπορει να τους βαλει ο χρηστης μονος του με ευκολια και χωρις να εχει προβληματα με την εγγυηση του laptop?

Tα περισσοτερα laptops εξακολουθουν να πωλουνται με 4200 στροφες?

Υπαρχουν αλλες προτασεις για γρηγορους δισκους για laptops στις 7200 στροφες και οχι στις αργες 4200-5400?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα μιλάς για IDE έχει και η Seagate ST910021A (Momentus 7200, U-100) 100 GB,και απίστευτη τιμή πάνω από 270 ευρώπουλα.Τζάμπα το δίνουν.Το ίδιο μοντέλο βγαίνει και σε Sata 2,5".Πόσο αξιόπιστοι είναι δύσκολη ερώτηση,ποιος δίνει τόσα λεφτά;Για να τον αλλάξεις είναι ότι πιο εύκολο φυσικά αναλόγως τον φορητό.Σε εμένα βγάζω μία βίδα ανοίγει το καπάκι,έχει μια ζελατίνα το πλαίσιο την σηκώνεις και τραβάς τον σκληρό προς τα έξω.Μετά ξεβιδώνεις το πλαίσιο και το βιδώνεις στον καινούργιο,τον τοποθετείς και είσαι έτοιμος.Για χάσιμο εγγύησης καλύτερα να ρωτήσεις για πιο σιγουριά τον κατασκευαστή του φορητού σου μιας και ο καθένας έχει διαφορετικούς όρους εγγυήσεως.

Η αντιστοιχη σελιδα του πλαισιου παντως ειναι σκετη απογοητευση

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=840&Catalog_Id=1

Eυτυχως το e-shop τον εχει τον 100αρη

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&category2=2.5+%C9%CD%D4%D3%D9%CD

Hitachi ομως μονο.

Τελικα εχει αγορασει κανεις τετοιο σκληρο να μας πει την εμπειρια του/αξιοπιστια του?

Αυτοί οι hitachi είναι μια χαρά.Εγώ έκανα τον εργοστασιακό, εξωτερικό και έβαλα στο laptop έναν hitachi 40αρι στις 7200.Είδα μεγάλη διαφορά, αξίζει να αναφέρω οτι έκανα benchmark και ο hitachi έπιανε περίπου 40mb/s σε ανάγνωση και ο εργοστασιακός μου μόλις 25mb/s.Οσο για αξιοπιστία μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα, αλλά έχει και 3 χρονάκια εγγύηση σε περίπτωση που χτύπα ξύλο χαλάσει.Είναι μια καλή αγορά για τον φορητό σου.

ακριβώς ίδια περίπτωση με τον tom-f (μόνο που αντί για 40ρηδες έχω 60ρηδες) και πραγματικά ο hitachi στους 4 μήνες που τον δουλεύω (24/7 και με πολλά decompress ταινίων απο torrentαδικα) με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο

pira hitachti 60 stis 7200 giro ston ioulio tora sas grafo me ton tetarto. exo dei diafora alla kathe dimino pripou mexri stigmis mou varaei . kali xronia

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς "κάθε δίμηνο βαράει" διότι έχω αποφασίσει να παραγγείλω έναν 7200 80GB Hitachi;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...