ss13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Τί εννοείς; Δεν ανοίγει το link ή δε μπορείς να δεις το embedded Flash που περιέχει η σελίδα στην οποία οδηγεί το link... ; Ναι δεν ανοίγει το link , τι να κάνω ?
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Περίεργα πράγματα! Αν πας πρώτα στην κεντρική σελίδα με τα άρθρα του Insomnia Wiki και το κλικάρεις από εκεί;
ss13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Περίεργα πράγματα! Αν πας πρώτα στην κεντρική σελίδα με τα άρθρα του Insomnia Wiki και το κλικάρεις από εκεί; Αυτή είναι η σελίδα που μου είχες δώσει http://www.insomnia.gr/forum/newthread.php?f=57&nuwiki_cid=2465462&nuwiki=newarticle&title=Windows+XP+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD , κάλή η συμβουλή σου αλλά τα κειμενά μου είναι στο word όχι στο notepad .
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν έδωσα αυτό το link, ορίστε και το μήνυμά σου που με κάνεις quote: Τί από όσα αναφέρονται στα προηγούμενα μηνύματα έχεις κάνει; Π.χ. αυτό: [[Windows XP και πρόβλημα Ελληνικών χαρακτήρων]]το έκανες... ; Το link που μου έδωσες δεν λειτουργεί ' date=' έχεις καμία άλλη λύση ?[/quote'] Τώρα, όσον αφορά το σχόλιο περί Notepad: Η ρύθμιση που περιγράφεται στο άρθρο δεν αφορά μόνο το Notepad, αλλά είναι system-wide και επηρεάζει πολλά προγράμματα. Το Notepad χρησιμοποιήθηκε στο video απλά ως παράδειγμα, για επίδειξη του προβλήματος...
ss13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν έδωσα αυτό το link, ορίστε και το μήνυμά σου που με κάνεις quote: Τώρα, όσον αφορά το σχόλιο περί Notepad: Η ρύθμιση που περιγράφεται στο άρθρο δεν αφορά μόνο το Notepad, αλλά είναι system-wide και επηρεάζει πολλά προγράμματα. Το Notepad χρησιμοποιήθηκε στο video απλά ως παράδειγμα, για επίδειξη του προβλήματος... Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δει διαφορά (πάλι κινέζικα , κύκλοι κτλπ μου βγαίνουν) και έκανα ότι έδειχνε το βιντέακι . Τι άλλο μπορώ να κάνω ?
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τσεκάρεις αν στο σύστημα που γράφτηκε το Word document, χρησιμοποιήθηκε κάποιο «περίεργο» font το οποίο δεν υπάρχει εγκατεστημένο στο σύστημα στο οποίο ανοίγεις το document.
ss13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είμαι σε περιβάλλον dos από start-cmd και όποια εντολή και να δώσω τα ελληνικά μου βγαίνουν σαν ερωτηματικά , τι να κάνω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.