ThanasisAR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω ένα φορητό (Turbo X) και ξαφνικά δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα σε παράθυρο του Internet Explorer, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. Για να αλλάξω πρέπει με το ποντίκι να πατήσω το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών και με δύο κλικ να την αλλάξω (π.χ. αν θέλω Ελληνικά, πατάω ένα στα Αγγλικά και το δεύτερο στα Ελληνικά). Σε όλες τις άλλες εφαρμογές (Word. Excel, Notepad κλπ) δουλεύει κανονικότατα. Μόνο στον Internet Explorer υπάρχει το πρόβλημα. Δοκίμασα καταργώντας το πληκτρολόγιο αλλά τιποτε. Έψαξα και για ιούς, πάλι τίποτε. Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alerasta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με αυτό τον τρόπο το Σύμπαν συνομωτεί γιά να βάλεις firefox... :-PPPP Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό είναι περίεργο. Εκτός από ιούς έψαξες γιά Spyware; Μερικά από τα καλύτερα anti-spyware είναι: Microsoft antispyware, spybot search and destroy και spy-sweeper.
Costinio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 μου έχει τύχει κι εμένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που λες σε laptop και γινόταν και σε firefox και σε όλες τις εφαρμογές! διορθώθηκε όταν σύνδεσα πάνω ένα usb mouse!!!!! :shock:
ThanasisAR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Έψαξα με το Norton, θα ψάξω και με το spybot. Έχω usb ποντίκι. Πάντως σας ευχαριστώ και αν έχω κάτι νέο θα ξαναποστάρω.
ThanasisAR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Το έκανα κι αυτό το ψάξιμο αλλά δεν βρήκα τίποτε και φυσικά το πρόβλημα εξακολουθεί. Κάθε πρόταση ή υπόδειξη δεκτή.
lefkas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασες να βάλεις FireFox? (που ουτως η άλλως είναι καλύτερος). Βάλε το έστω και δοκιμαστικά, και πες αν το κάνει κ εκεί.
panos78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μήπως εγκατέστησες την γραμμή εργαλείων του Yahoo που εγκαθίσταται μαζί με τον νέο Yahoo Messenger?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.