DIMERR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia an anipomoneite toso poli gia ta vista katebaste to windowsblinds kai ena vista theme kai tha exete sto peripou to interface twn vista sta xp sas! Proswpika otan ebala ta vista ki egw gia na ta dokimasw oute ta drivers tis mitrikis den borousa na balw parolo pou elege sto readme oti ta perisotera drivers twn xp itan simbata me ta vista opote aganaktisa kai ta apegatestisa.
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 vistapack inspirat για τους ανυπόμονους
STEVEtheGREEK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Που την βρήκες την beta??????????????????? Eipame eipame o 8eios ... o 8eios uTorrent It! ! !
STEVEtheGREEK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Και κάτι ποιό φρέσκο για τους ανυπόμονους.... http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0,1205,l=&s=26945&a=171997&po=26,00.asp Θέλω έναν Σούπερ υπολογιστή,και τον ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ! ! !
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 entaksi kali fasi ta vista alla den ta teliopoieisan!!! exei polla bugssss Ke epipleon thelo ta vista na anagnorizonte san ta XP p.x ta pexnidi pou lene oti ipostirizonte apo 98/XP/2000 k.a stin thesi ton XP na eine ke ta Vista!!!
afantos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ τα έβαλα σε έναν δίσκο ide που μου περισσεύει, όμορφα (πιο όμορφα από το mac os x), έχουν αρκετά νέα στοιχεία, έχουν και την ενοχλιτική κατά τη γνώμη μου προσθήκη των permitions για μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι όμως windows 100% και στα καλά και στα κακά, άσε που μου έβγαλε ότι θέλω αναβάθμιση (έχω έναν Χ2 3800+ και μια Χ800 gto2 @ X850 XT PE)!!!! Μου έκανε μερικά crush και το έβγαλα (δεν παραπονιέμαι, beta ήταν), πολλά προγράμματα έτρεξαν και πολλά δεν έτρεξαν, ενώ οι drivers των ΧΡ δεν κάνουν... Α! κόλλησα και ιό!!!! Πάντως το σύστημα έχει προοπτική και θα το αγοράσω αμέσως μόλις βγει...
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Min Ta Trust akoma eine beta i ekdosi otan eine full tha ta oikonomisei o "bill" Ase pou oloi tha exoume afta ta windows ke apo oti akousa exoun ga**to firewall!!!Apla YpOmOnI
DIMERR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Exei dokimasei kaneis beta ekdosi gia 64bitous cpu?
Aias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 εδω bug εχουν τα xp που ειναι τοσα χρονια οχι τα vista που ειναι beta .Αυτο σημαινει οτι οι drivers πιθανοτατα να ειναι σε πολυ προιμο σταδιο και να μην λειτουργουν σωστα.Οποτε θα ελεγα μονο για εκπαιδευτικους σκοπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.