Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ Cd/dvd -/+ R/w ΑΠΟ E-shop

pantoleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό (κι επαναλλαμβανόμενο απ'ότι καταλαβαίνω) αλλά δεν βγάζω άκρη απ'ότι έχω διαβάσει εδώ.

Θέλω ένα CD/DVD -/+ R/W για να γράψω γύρω στα 100 DVD !!!

Θέλω να αντέξει δλδ και να μην ξοδέψω τα διπλά σε καταστραμμένα DVD.

Έχω την εντύπωση ότι συνήθως δεν έχουν τόση αντοχή.

Κανένα δικό μου δεν έχει ζήσει πάνω από 1 χρόνο ή πέρα από 30 DVD/CD.

Λέτε να φταίω εγώ?

Πιθανόν να κάνει ζημιά ένα καθαριστικό δισκάκι αλλά δεν νομίζω μιας και το περνάω στα drives όταν ήδη αρχίζουν να δυσλειτουργούν.(δεν πρόκειται να το ξανακάνω πάντως....)

Άλλαξα ήδη μια φορά χάρη στην εγγύηση το εγγραφικό του Turbo-X μου αλλά η εγγύηση τέλειωσε εδώ και μισό χρόνο και τώρα ένα καινούργιο κοστίζει 150 ευρωπουλόπουλα.

Ανταυτού αγόρασα πριν 3 μήνες έναν σκληρό 250 GB W.D. Με έχει εξυπηρετίσει πολύ δεν λέω αλλά όλα κάποια στιγμή χαλάνε και δεν θα ήθελα να χάσω τ'αρχεία μου.

Γι'αυτό και τα 100 DVD που θέλω να γράψω.

Και για να τα γράψω θέλω να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή της αδερφής μου (VARDEN - P4 2.56 -3ών χρόνων) κι έτσι να μου βγει πιό φθηνά.

Θα'θελα να μου προτείνετε λοιπόν ένα drive που να αντέξει σ'αυτή την χρήση και γενικά να μλυ κάνει την δουλειά.

Οι προτάσεις σας βρίσκονται χρηματικώς γύρω στα 50 ευρώ και οι ταχύτητες εγγραφής δεν με νοιάζουν πολύ (4Χ το ελάχιστο,ε?Να μην θέλει κάρβουνο για να λειτουργήσει).

Κοινώς θα'θελα να μου προτείνεται ένα drive της αμέσως προηγούμενης γενιάς που έχετε χρησιμοποιήσει και σας έβγαλε ασπροπρόσωπους σαν αγορά.

Κάτι ανθεκτικό.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια βέβαια.Τέσπα,άντε και καλή χρονιά και πάλι!!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά ιδιαιτέρως όσους ασχοληθούν αυτές τις μέρες!!!

Δημοσ.

me 50 euro tha eperna to 110 d tis pionner me to opoio exo idi kseparasei ta 500 komatia.kai genikos oti ixa pioneer tou ixa skisei ta matia .opos kai me teac cd-rw ixa grapsei se mia mera 150 cd.100 dvd einai ipervolika liga gia na pathei kati.mpas kai gemizei skoni?mono 100 komatia .tha trelatho.edo kai to yamaha to 4 cd-rw ixa grapsei apo apo 2000 cd .ego protino pionner 110d pou ine kato apo 50 euro sto e-shop kai einai 16x sta dvd.

Δημοσ.

pioneer exo allaxei kai exo dokimasei kai polla reader kai writers.e den mou exei xalasei kanena me exeresi eena pou ta pexe apo provlimatiko trofodotiko kai petage calibration error sto 2 x.kai tora pioneer exo writer kai reader plextor giati den brika pioneer.liga komatia efernan se reader kai efeugan grigora.kai pio palia epi epoxi 105 writer ixa perimenei 2 mines gia antikatastasi.eutixos to provlima me tin elipsi diorthotike.

Δημοσ.

Από πλευράς αντοχής μετά από την ατυχία που ειχα με ενα pionner που χάλασε ακριβως 1 μηνά (τον 13 μηνα) μετά τη λήξη της εγγύησης, προτίμησα να δώσω κατι παραπάνω και να παρω ένα plextor το οποίο έχει δυο χρόνια εγγύηση με αμεση αντικατάσταση....

Δημοσ.
Ανταυτού αγόρασα πριν 3 μήνες έναν σκληρό 250 GB W.D. Με έχει εξυπηρετίσει πολύ δεν λέω αλλά όλα κάποια στιγμή χαλάνε και δεν θα ήθελα να χάσω τ'αρχεία μου.

Συγνώμη ρε φιλε, αλλά χαλάνε οι σκληροι και δεν χαλανε τα δισκακια?

Να τρελαθώ τελείως δηλαδή?

Μετα την πανωλεθρία που επαθα (50 δισκάκια και μετα απο ενάμισυ χρονο δεν διαβάζονται ουτε τα μισά) ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΛΗΡΟΣ

Η γνώμη μου?

Πάρε ενα εξωτερικό κουτί βάλε τον σκληρό σου μέσα, σώσε τα αρχεία σου και συνδεέ τον όποτε τον χρειάζεσαι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ.

tassospa kai ego to idio kano alla ama xtipisei kai o diskos tin katsame.alla me kolomarkes cd kai dvd ginetai auto.osa cd ixa pou ixan mat epifaneia kai oxi gialisteri xoris na exoun gratzounia meta apo 4-5 xronia ine off sxedon.eno me tdk kai verbatim akoma mia xara.

Δημοσ.

Αν το budget ειναι μικρό, τότε το benq ειναι καλή επιλογή.....

Ετσι κι αλλιως πια, η τεχνολογία των drive ωρίμασε σημαντικά, σε σχέση με πρίν ενα χρόνο και όλα τα drive ειναι σαφώς βελτιωμένα και δεν πάσχουν από τις "παιδικές" ασθένειες του παρελθόντος. Ειμαι ευχαριστημένος κάτοχος ενος Plextor 716 και ενός Benq 1620 και τελευταία ειχα την ευκαιρία να δουλέψω με ένα Samsung και ένα LiteON (τελευταία μοντέλα που βρέθηκαν σε pc φίλων, αγορασμένα πακέτο). Ομολογώ ότι δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα στην ποιότητα (πηρα μερικά δισκάκια και τα πέρασα από Plexscan).

Νομίζω τελικώς ότι οι ατέρμονες συζητήσεις για ποιο ειναι το καλύτερο γραφτήρι έχουν χασει τη σημασία τους. Όλα σχεδόν έχουν περίπου 50 ευρώ και σχεδόν όλα όπως benq, nec, lg, pioneer αλλά και lite-on επιτυγχάνουν άριστες εγγραφές, εφόσον τα δισκάκια είναι καλα.

Δημοσ.
Συγνώμη ρε φιλε' date=' αλλά χαλάνε οι σκληροι και δεν χαλανε τα δισκακια?

Να τρελαθώ τελείως δηλαδή?

Μετα την πανωλεθρία που επαθα (50 δισκάκια και μετα απο ενάμισυ χρονο δεν διαβάζονται ουτε τα μισά) ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΛΗΡΟΣ

Η γνώμη μου?

Πάρε ενα εξωτερικό κουτί βάλε τον σκληρό σου μέσα, σώσε τα αρχεία σου και συνδεέ τον όποτε τον χρειάζεσαι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/quote']

Mετά το χουνέρι που μου έκανε ένας MaxLine III και έγινε πυροτέχνημα μετα από 43 μέρες λειτουργίας, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου.

Η λύση είναι ακριβή, δυστυχώς. Backup σε όσους περισσότερους δίσκους μπορείς (πάνω από έναν εννοώ) και σε δισκάκια (πάντα Α' ποιότητας). Υπάρχουν δεδομένα που είναι ανεκτίμητα και αν χαθούν, δεν μπορείς να τα ξαναβρείς (οικογενειακές ψηφιακές φωτογραφίες π.χ.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...