Προς το περιεχόμενο

NetGear DG834G. Τι κάνω λάθος;

alfista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

to reset den exei kamia sxesi me to firmware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vale to telefteo kai logika tha se ok.....

Αυτό δεν το ήξερα. Ποιο είναι το τελευταίο; Εγώ το Φλεβάρη περίπου είχα κάνει το upgrade.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

opote katarxas kane ena factory reset(kserw,ksana) des sto site pws ginetai.meta me autodetect(sto setup wizard) eisai panetoimos den peirazeis tpt allo mono to username k pass tis dsl sou.sto wireless mh tou vazeis encryptions k lalakies yet.vasikotato einai na dokimaseis me allo wireless laptop i karta gia na vevewtheis oti de fteei i karta....

auta kai vlepoume meta :D

good luck!!

opote katarxas kane ena factory reset(kserw' date='ksana) des sto site pws ginetai.meta me autodetect(sto setup wizard) eisai panetoimos den peirazeis tpt allo mono to username k pass tis dsl sou.sto wireless mh tou vazeis encryptions k lalakies yet.vasikotato einai na dokimaseis me allo wireless laptop i karta gia na vevewtheis oti de fteei i karta....

auta kai vlepoume meta :D

good luck!![/quote']

factory reset φαντάζομαι εννοείς με το κουμπάκι έτσι; Το να τα ξαναβάλω όλα το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν και τα έχω μάθει απ' έξω. Απλά το έχω βαρεθεί. Όσο για το encryption όπως βλέπεις το έχω βγάλει αλλά προκοπή δεν είδα. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να δοκιμάσω με άλλο laptop για να δω τι φταίει.

to firmware efoson perastei kai reset na ginei den tha sbistei.dokimase kai auta pou sou ipa kai pes.pantos auto to kolima pou blepo stis ikones to exo xanadei kai i kartoula etroge frikes nomizo.sto allagi rithmiseon gia proxorimenous i allagi ton protinomenon diktion sbise ola ta diktia apo ekeimesa.

Ανακεφαλαιώνοντας, το firmware είναι το τελευταίο. Έκανα τη ρύθμιση στην κάρτα όπως είπα να μην απενεργοποιείται για εξοικονόμηση ενέργειας. Το netgear τουλάχιστον το είχα αφαιρέσει από τη λίστα με τα ασύρματα δίκτυα και ξαναμπήκε χωρίς να φανεί κάποια διαφορά. Όλα αυτά γίνανε τις προηγούμενες μέες χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα το βραδάκυ έφερα και το laptop ενός φίλου το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά ασύρματο δίκτυο. Στο δικό μου ρούτερ δεν κατάφερε να συνδεθεί όπως και εγώ. Επιπλέον αυτή τη στιγμή γράφω από μια βεράντα με το laptop να είναι συνδεδεμένο με ασύρματο δίκτυο (όχι του netgear). Νομίζω είναι φανερό ότι το ρουτεράκι είναι ο ένοχος! Καταδικάζεται σε ταξιδάκι στο πλαίσιο αν και η βαρεμάρα μου βαράει κόκκινο και επιπλέον σκέφτομαι ότι με ethernet κώδιο λειτουργεί μια χαρά. Ίσως ξαναδοκιμάσω κανά reset πριν το στείλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...