Προς το περιεχόμενο

NetGear DG834G. Τι κάνω λάθος;

alfista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
klisto xananixe to na deis an tha to kanei.pisteuo oti kai 5 lepta meta na tobazes tha epexe.diladi xekourasi thelei.,min trelatho

Το έχω κλείσει-ανοίξει αρκετές φορές από τότε που δούλεψε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παλαιότερα αν θυμάσαι παιδευόμουν για εβδομάδες οπότε καταλαβαίνεις ότι το είχα ξαναβάλει όχι 1-2-3 φορές αλλά πολύ περισσότερες κι ενώ είχε περάσει όχι μόνο ένα 5λεπτο, αλλά μέρες. Δεν είπα ότι ο χρόνος αναμονής έφταιγε, απλά ανέφερα το περιστατικό. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι στο καλό έγινε και δούλεψε.

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό το είχα κάνει τότε και δεν δούλεψε, μέσα στις τόσες απέλπιδες προσπάθειες στις οποίες απ' όσο θυμάμαι προσπάθησες πολλές φορές να με βοηθήσεις και σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Γενικώς τότε όλα ήταν σωστά αλλά το netgear δεν λειτουργούσε.

Τώρα το μόνο που έκανα ήταν να το συνδέσω. Το ξαναλέω ότι δεν έχω ιδέα τι συνέβη και δούλεψε και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να μάθω ποτέ αφού το έψαχνα για πολύ καιρό χωρίς αποτέλεσμα (βλέποντας και αρκετούς άλλους χρήστες του netgear να παιδεύονται αναλόγως). Το μόνο που με νοιάζει πλέον είναι να ξεχάσω το πακέτο που έφαγα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
ti na po.anyway elpizo na itan i teleutea fora pou se pedepse.

Κι όμως δεν ήταν. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν δούλευε το ασύρματο αλλά επειδή δεν προλάβαινα να ασχοληθώ και τύχαινε να είμαι κοντά στο router απλά χρησιμοποίησα καλώδιο. Έλα όμως που σήμερα το πρωί το router έκανε κάτι νερά οπότε το έβγαλα από την πρίζα για κανά 3λεπτο και μετά που το ξανασυνέδεσα με έστειλε αδιάβαστο. DSL στο PC γιοκ. Πάω μπω στο μενού του ρούτερ με το password και δεν με έβαζε. Δοκιμάζω με το εργοστασιακό μαμά και βλέπω ότι το δέχεται και μπαίνει κανονικά. Με κάποιο τρόπο λοιπόν βάρεσε reset στο password κρατώντας όμως μέσα όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Το τελικό αποτέλεσμα όμως ήταν να έρθει στην κατάσταση 6 μήνες πριν που όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά αλλά το ρούτερ δεν λειτουργούσε. Και τρελαίνομαι!!!!!!

Υ.Γ. Ευτυχώς που στην ντουλάπα υπήρχε ακόμα το usb sagem που βαράει καρφωτό 40άρια και βάλε. Not bad!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα έχω ξανακάνει όλα αυτά πολλές φορές στο παρελθόν μέχρι να δουλέψει την πρώτη φορά και δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να τα ξανακάνω. Ξέχασα να προσθέσω ότι μετά από αυτό το τρελό του ψιλοreset το netgear ξαναεκπέμπει ασύρματο (αν και χωρίς internet προφανώς) ενώ και το wpa κτλ με τα password έγιναν disable. Ακριβώς δηλαδή όπως ήταν ρυθμισμένο πριν αρχίσει να λειτουργεί πριν από κάτι μήνες. Τα νεύρα μου. Ξέρω ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια λογικών απόψεων οπότε απλά λέω τον πόνο μου για ψυχολογική υποστήριξη.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω αρχίσει να ντρέπομαι για το συγκεκριμένο routerάκι. Του βάρεσα 2-3 reset και μετά από κάμποσες προσπάθειες πήρε μπρος! Ευτυχώς οι σφαλιάρες που έχω φάει στο παρελθόν με έχουν οπλίσει με τρελή υπομονή. Ο κόπος να ξαναρυθμίσω ασφάλειες, να αλλάξω passwords και να ανοίξω πόρτες μάλλον ήταν μηδαμινός μπροστά στην τελική χαρά!

Δημοσ.

Και τώρα τα αραια και που προβλήματα στο ασύρματο γίνανε συνεχή. Το χάνει, το βρίσκει πατάω σύνδεση ώσπου τελικά δίπλα από το όνομα της ασύρματης σύνδεσης γράφει "δεν συνδέθηκε". Το αστείο είναι ότι μετά από αυτό στο κάτω μέρος από το παράθυρο δίνει την επιλογή για αποσύνδεση και όχι για σύνδεση ενώ και οι σελίδες ανοίγουν κανονικά. Αυτή η χαρά κρατάει για λίγο και μετά ξανά ξαναχάνεται το σήμα οπότε ξανακάνω την ίδια διαδικασία από την αρχή. Σκέφτομαι μήπως φταίει και η ασύρματη κάρτα του laptop αλλά δυστυχώς το netgear έχει πιο βεβαρυμένο παρελθόν οπότε εκεί πέφτουν οι μεγαλύτερες υποψίες. Θα δοκιμάσω με κανά άλλο laptop αύριο κι αν δεν πετύχει θα το γυρίσω στο πλαίσιο. Αρκετή υπομονή έκανα.

Δημοσ.

re file to sigekrimeno montelo einai para poli kalo.........den diavasa pio pisw alla gia pes mou, exeis kanei update to firmware ?

an to xeis kanei tote den kserw....pantws kana duo xronia 24/7 den exei pathei tpt kai katevazw me 1000 :D ....

Δημοσ.
Και τώρα τα αραια και που προβλήματα στο ασύρματο γίνανε συνεχή. Το χάνει, το βρίσκει πατάω σύνδεση ώσπου τελικά δίπλα από το όνομα της ασύρματης σύνδεσης γράφει "δεν συνδέθηκε". Το αστείο είναι ότι μετά από αυτό στο κάτω μέρος από το παράθυρο δίνει την επιλογή για αποσύνδεση και όχι για σύνδεση ενώ και οι σελίδες ανοίγουν κανονικά. Αυτή η χαρά κρατάει για λίγο και μετά ξανά ξαναχάνεται το σήμα οπότε ξανακάνω την ίδια διαδικασία από την αρχή. Σκέφτομαι μήπως φταίει και η ασύρματη κάρτα του laptop αλλά δυστυχώς το netgear έχει πιο βεβαρυμένο παρελθόν οπότε εκεί πέφτουν οι μεγαλύτερες υποψίες. Θα δοκιμάσω με κανά άλλο laptop αύριο κι αν δεν πετύχει θα το γυρίσω στο πλαίσιο. Αρκετή υπομονή έκανα.

epidi mou les oti einai laptop kane kai kati allo pou diorthonei provlimata arketes fores.pigene stin asirmati karta diktiou kai stis epilgoes tha breis kati gia power management gia tin karta pou sou leei.oti ama i mpataria telionei na mionetai to sima tou wireless gia exikonomisi.to exeis den to exeis sto reuma esi bale XIROKINITA na douleuei i karta se full sima kai na min epireazetai apo power management kai tetoia.

Δημοσ.
re file to sigekrimeno montelo einai para poli kalo.........den diavasa pio pisw alla gia pes mou' date=' exeis kanei update to firmware ?

an to xeis kanei tote den kserw....pantws kana duo xronia 24/7 den exei pathei tpt kai katevazw me 1000 :D ....[/quote']

To firmwrare το είχα κάνει update παλαιότερα αν και φαντάζομαι με το πρόσφατο reset θα σβήστηκε. Αν βρω δύναμη θα το ξανακάνω αν και με έχει κουράσει αρκετά.

poulinos θα το δοκιμάσω αν και οι ρυμίσεις που βλέπω αφορούν μόνο απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας. Άλλωστε το έχω πάντα στην πρίζα αλλά με τα pc ποτέ δεν ξέρεις.

Και ορίστε με εικόνες το τι βλέπω.

net14qi.th.jpg

net28qs.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...