Προς το περιεχόμενο

NetGear DG834G. Τι κάνω λάθος;

alfista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
opou thes.se merikous routers ta bazeis mesa giati allios den pezoun px jetspeed 520 se alla apla stin karta.sinithos stin karta pantos.merikoi routers tous pernoun kai monoi tous kai ama grapseis ipconfig /all ama tous exei parei tha tous deis.episis an einai provlima dns fenetai.diladi ama kaneis ping 194.219.227.2 kai laveis apantisi alla ama kaneis ping www.forthnet.gr[/url'] kai sou bgalei unknown host ine provlima dns

Χτύπησα ping 195.170.0.1 και μου έβγαλε δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο δίκτυο προορισμού. Τι σημαίνει αυτό; Που είναι το πρόβλημα;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλα μου παν ανάποδα, όλα μου παν, όλα μου παν...

Όλα μου παν ανάποδα, όλα μου παν ΑΜΑΝ!

ping4eh.th.jpg

Και τώρα τι; Αυτό τι σημαίνει;

Δημοσ.
sou apantaei to router alla den exeis sindethei ston isp opote den kaneis ping.

Καταρχήν poulinos αλλά και όλα τα παιδια που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου και δεν με αφήσατε μόνο μου στο χάος σας ευχαριστώ πολύ.

Δηλαδή η καρτέλα επιβεβαιώνει αυτό που πρακτικά ξέρουμε από την αρχή. Ότι δηλαδή το router επικοινωνεί κανονικά με το PC αλλά δεν έχουμε απάντηση από τον isp. Καμιά ιδέα για το που μπορεί να οφείλεται αυτό; Μήπως να αρχίσω να μπλέκομαι και με IP κτλ;

Δημοσ.
firmware update ekanes?dokimases ena reset sta default kai pali apo tin arxi.mia alli lisi tha itan na to ftiaxeis bridged kai na mpeneis me ikonidio na doume an tha empene etsi.

Είχα αλλάξει firmware και κατά συνέπεια σβήστηκαν όλα και άρχισα από την αρχή. Και πάλι τίποτα πάντως.

Όταν λες bridged τι εννοείς; Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις;

Δημοσ.

bridged einai ena protokolo pou o router den prospathei monos tou na mpei sto internet alla kaneis klisi me ikonidio broadband opos me ta usb adsl modems.etsi mporeis na kaneis kai to netgear gia na doume an tha doulepsei.tora gia to pos einai sxetiko analogos to router iparxoun kai ales rithymiseis.se kapoious router to exei san 1483 rfc bridged.meta ftiaxneis ikonidio apexo san broadband kai pezeis.apo ekei tha doume kai ti lathos tha bgalei ama bgalei.me to usb sindeesai akoma?

Δημοσ.
me to usb sindeesai akoma?

Θα ψάξω αυτό που λες για το bridged μπας και καταφέρω κάτι.

Το USB (Sagem για την ακρίβεια) μετά από 3 εβδομάδες χρήσης αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα με τα πολλά disconnect και τα προβλήματα bandwith που με αφήνουν offline για πάρα πολλές ώρες. Τα παιδιά της εξυπηρέτησης πελατών της OTENET πάλι θα με ακούσουν να γκρινιάζω σήμερα.

Αυτό που αρχίζω σοβαρά να σκέφτομαι είναι να δοκιμάσω το Linksys που έχει ένας φίλος μου από τη forthnet και να δοκιμάσω στο δικό του PC το Netgear. Που ξέρεις; Μπορεί με τη forthnet να ξεμουλαρώσει και εγώ από την άλλη να κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με το Linksys. :)

Δημοσ.

Έδωσα στο φίλο μου το netgear να το δοκιμάσει μόνος του. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το δικό μου. Συνδέεται μια χαρά ως router αλλά για σύνδεση στο internet ούτε λόγος. Αλήθεια δεν έχει κάνεις άλλος το συγκεκριμένο netgear να μου πει αν αντιμετώπισε πρόβλημα;

Μάλλον θα παίξει επίσκεψη στο πλαίσιο τις προσεχείς μέρες. :(

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από 3μιση μήνες επιτέλους το netgear δούλεψε. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό, απλά το ξανασυνέδεσα χωρίς να πειράξω κάτι! Κι όσο θυμάμαι την ταλαιπωρία που έφαγα και τις 50 φορές που το συνέδεσα και το αποσυνέδεσα τότε χτυπάω το κεφάλι μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε τώρα και δούλεψε με την 51η!

Τέλος καλό, όλα καλά.

Δημοσ.

Βασικά το ξαναδοκίμασα ύστερα από αναφορά παιδιού ότι κι αυτός το συνέδεσε μετά από μια εβδομάδα χωρίς να πειράξει τίποτα και δούλεψε. Αναφέρω λοιπόν κι εγώ την X-file εμπειρία μου μπας και φανεί χρήσιμη σε κάποιον μελλοντικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...