Προς το περιεχόμενο

Απορία στην διαδικασία ασφαλούς κατάργησης USB υλικού

vrethan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοί μου φίλοι, καταρχήν χρόνια σας πολλά!!!

Έχω μία απορία και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Συγκεκριμένα, το σύστημά μου είναι ως εξής:

Μητρική: ASUS A8N SLI,

Επεξεργαστής: AMD FX-55,

Μνήμη: 2 GB (2X1024 Transcend lifetime warranty),

Κάρτα γραφικών: ASUS Radeon X850XT/TVD,

Σκληρός: 400 Gb (2X200, raid 0) και,

Λειτουργικό: Windows XP Pro Gr SP2 genuine (προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων) :wink:

Εξαρχής, σας αναφέρω πως όλα λειτουργούν ομαλά (μέχρι στιγμής, διότι Windows είναι αυτά δεν είναι παίξε και γέλασε!!!) αλλά προβληματίζομαι για το εάν πρέπει να φαίνονται οι δίσκοι στη διαδικασία κατάργησης USB υλικού. Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω την σχετική εικόνα. Απενεργοποίησα το προγραμματάκι nvraid πιστεύοντας πως ήταν υπαίτιο για την παραπάνω κατάσταση αλλά τζίφος :?

Έχετε καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ... Καλή Χρονιά!!!

post-14854-129062927534_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηλάμε για sata σκληρούς, έτσι; Είναι φυσιολογικό, αφού μια συσκευή sata μπορείς να την (απο)συνδέσεις ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι ανοιχός.

Δημοσ.

exoume to idio motherboard kai exoume kai oi 2 tin idia katastasi aplos ego ta exo se raid.einai geniko fainomeno tou nvidia chipset kai sinithos energopoiite otan peraseis tous nforce drivers.auto einai dioti ama exeis mirror mporeis na kaneis hot swap allagi tou diskou(hot swap gia to sata)gia to reuma tora den xero xoris na kaneis restart.gia auto kai bgenoun ekei theoritika.min agxonesia den einai kati.

Δημοσ.

Παιδιά και πάλι σας ευχαριστώ και έτσι, βάσει των όσων γράψατε, μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος. Όντως, για την ιστορία, οι δίσκοι είναι sata και συγνώμη για την παράλειψη.

Άντε λοιπόν 2006 ευχές για μία καλύτερη χρονιά σε όλους σας :)

Δημοσ.

kai ego sata exo.min agxonesai den einai tipota.apla pane na mimithoun ligo to hot swap to scsi kai tou raid 5 tis adaptec tou controler pou ama ta pexei enas ton allazeis on the fly.tora to reuma on the fly den tha pexei panta alla leme.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...