vamour Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Εχω την παραπανω μητρικη και το προβλημα μου ειναι το εξης¨Ενω κανω τα παντα σωστα και συμφωνα με το μανουαλ το installation και την εγκατασταση των Drivers εξακολουθω να μην εχω usb 2.0 αλλα μονο 1.1. Ειναι κατι αλλο που δεν εχω κανει?Το συστημα μου ειναι το εξης¨ Athlon 64 3.2gz 1 gb ram 2xSATA 160 gb & 200 gb (non raid) Audigy 2 zs Conexant modem 56k Tv tuner K-World Vga: Sapphire x800gto 256mb silent edition Τροφοδοσια¨420W HEC Το συστημα εχει εγκατασταθει απο εμενα και μεχρι πρωτινως δεν μου ειχε παρουσιασει προβληματα αλλα μετα απο καποιες free εκδόσεις ορισμενων antivirus αρχισε τα προβλητα(επανεκινησεις,κολληματα,...) και υστερα απο πολυ κοπο για να αποφυγω το φορματ τα απεγκατεστησα και απο τοτε εχω το συγκεκριμενο προβλημα. Επισης ενω μου αναγνωριζει το modem σωστα δεν μπορω να το δουλεψω γιατι στην νεα συνδεση που μου δημιουργει δεν με αφηνει να κανω συνδεση dial-up αλλα μου εχει ενεργοποιημενη μονο την 4η επιλογη για Broadband!!! Ο υπολογιστης ειναι σε δικτυο Lan μεσω ethernet του κυκλωματος τησ μητρικης. Αν γνωριζει καποιοςς καποια λυση η ειχε παρομοιο προβλημα ας το αναφερει.Thanks.
sarakinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 file vamour....to oti den exeis USB 2 alla 1.1 ofilete stin rithmisi tou bios tis mitrikis...mpes sto bios patontas to DEL kata tin ekinisi tou ypologisti kai psakse kapou pou leei kati gia USB 2 kai tha exei DISABLE...allakse aftin tin epilogi...tora den mporo na sou po akrivos pou vriskete alla me ligo psaksimo stis karteles tou bios tha to vreis Ta ypolipa provlimata sou den nomizo na ofilontai se kapoio problima sto Hardware...alla se kapoia rithmisi ton windows pou aftin tin stigmi den mporo na katalavo
georgeadams Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Και βέβαια, θα πρέπει να έχεις και Windows XP με Service Pack 1 ή 2 για να δουλέψει σωστά το USB2
aiasnet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 pallon o filos mas den exei valei servise pack 1 ei 2.
vamour Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Exw sp1 sto systima kai sto bios den grafei tpt gia usb2.oles aytes tis liseis tis exw efarmosei xwris epityxia.Mallon paw gia format.
georgeadams Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Τα Windows XP που έχεις, είχαν ενσωματωμένο το SP1 ή το πέρασες μετά? Αν δεν το είχαν ενσωματωμένο, υπάρχει η πιθανότητα όταν τα πέρασες να εγκατέστησαν drivers για USB1.1, τους οποίους δεν κατήργησε το SP1 όταν εγκαταστάθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκίμασε να πας στο Device Manager και να διαγράψεις τους USB Controllers (τις γραμμές που περιέχουν τις λέξεις "USB Host Controller") και μετά κάνε ένα Restart ώστε τα windows να τους ξαναβρούν και να περάσουν τους σωστούς Drivers.
vamour Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 na kai kati pou den exw dokimasei .tha to koitaxw.thanx.
varthol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Tο USB/2 υποστηρίζεται Native με το SP/1a και μετά (και οχι το απλό 1.ο) Μόλις εγκατασταθή ΜΟΝΟ του θα βρή το USB/2 και το ξεχνάς....... Πρέπει να τα βάλης λοιπών....
vamour Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 to provlima lithtike ! thanx gyus kai eidika ton georgeadams.Apla apegatestisa tis usb kai ekana scan for changes me dexi klik kai vrike oles tis usb siskeyes pou eixa epanw me usb 2.2 thanx again!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.