Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Eγώ πάντως σκέφτομαι δύο λύσεις: 1.Τους λές οτι δεν είσαι μαλάκας και οτι ρίχνοντας τις επιδόσεις στο pc σου σε ρίχνουν και σένα και να αρχίζεις να τους κράζεις.(Να καταλάβουν δηλαδή πως δεν είσαι κανάς μαλάκας) 2.Ανεβάζεις τις επιδόσεις στις ονομαστικές τους ταχύτητες και τους το ξαναδίνεις με το πρόβλημα.Πές δεν έχω πειράξει τίποτα και ξαφνικά μου έκανε τα ίδια!!!!(Το παίζεις μαλάκας μέχρι να καταλάβουν πως αυτοί είναι οι μαλάκες τι υπόθεσης!)
Pink_Panther Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Isws katevasane tis epidoseis gia na apeteitai ligotero revma apo to PSU sou! :twisted: :evil:
Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Isws katevasane tis epidoseis gia na apeteitai ligotero revma apo to PSU sou! :twisted: :evil: Όντως, το τροφοδοτικό το έχεις τσεκάρει? :-P
s0st0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 filoi einai to monadiko pou den mporesa na tsekaro me kapoion tropo...exei panto mia logiki to skeptiko oti stis kanonikes sixnotites to pc kollaei kai oti stis xamilomenes sixnotites (ara kai meiomenes apaitiseis revmatos) to pc doulevei mia xara...molis me peisate na pao na paro kana trofodotiko tis prokopis..psaxnw sto forum opos eimai alla peite ki eseis kamia idea...
Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Είχε πάρει ένας φίλος πριν καμμιά βδομάδα ένα απο e-shop 460αρι με 9άρι φαν νομίζω κάπου στα 80ε(αν δεν κάνω λάθος)!Το είχα δεί και μου άρεσε πάρα πολύ.Δυστηχώς όμως δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο...
qspock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Οτι ακριβως ειπα και στην πρωτη σελιδα αυτου του τοπικ θα ξαναπω και τωρα: Αυτοι κανανε το εξης: Χτυπησανε ενα load setup defaults στο Bios και γι'αυτο πηγανε οι ρυθμισεις εκει που πηγανε. Αν θες καντο κι εσυ να δεις που θα πανε οι αριθμοι κι αν ταυτιζονται. Σιγα μη καθησαν να χαμηλωνουν συχνοτητες. Τωρα το γιατι κολλαει με τις υποτιθεμενες σωστες ρυθμισεις ειναι αλλο καπελο. Μπορει η CPU να θελει/ειναι χαμηλοτερη απο οτι σου ειπαν οταν τον πηρες. Μπορει να θελει καλυτερη ψυξη. Ελεγξες αν ειναι καλα η ψυκτρα πανω της?
s0st0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 xa!!!!tora arxise na kollaei kai stis xamiles tou rithmiseis....distixos gia kainourio pc den eimai opote tha to palepso mexri telous me allagi trofodotikou kai thermoagogimis ston epeksergasti....ante na doume pote tha ksemperdepsoume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.