Προς το περιεχόμενο

2 Προβληματα με Sony Ericson.Επειγον.

manosone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello.Λοιπον εχω 2 προβληματα με το t610.Το πρωτο ειναι οτι δεν μπορω να βρω τον κωδικο ασφαλειας του τηλεφωνου.Διαβασα στο βιβλιαρακι για τον default τον εβαλα αλλα δεν ειναι αυτος.Εγω δεν τον ειχα αλλαξει ποτε.Υπαρχει καποιος τροπος να τον βρουμε?Μεσω Pc ισως?Δευτερο προβλημα ειναι οτι στο ιδιο μοντελο κινητου που εχει φιλη μου,δεν μπορει να κανει access στο menu.Το μονο που μπορει να κανει ειναι αν χτυπησει να το το σηκωσει και να μιλησει.Αν ερθει μηνυμα,ακουγετε ο ηχος αλλα δεν φενεται τιποτα στο κινιτο και κολαει.Επισης οταν το σηκωσει,ή γινει αναπαντητη στο κινητο,μετα κολαει.Το πηγα στο Γερμανο να ρωτησω τι εχει και μου ειπαν οτι ειναι φορτωμενο το τηλεφωνο,γιατι εχουν αποθηκευτει εκει τα περισοτερα,και οτι θα το παρουν αυτοι για να το δωσουν στους τεχνικους,να το συνδεσουν στο pc και να τα διαγραψουν απο εκει.Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο?Αν ναι πως.Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι επειγει.Ευχαριστωω.

Δημοσ.

sto provlima noumero ena...sini8ws oi kwdikoi twn kinhtwn ine 12345 kai 00000...dokimase k tous dio..alliws epikoinwnise me tin ipiresia voi8ias tou kinhtou sou..sto provlima noumero dio..nomizw oti den mporis na kanis kati..giati xriazese kwdikous..alla as prospa8isi i filh sou na diagrapsi sms,mms+oti de xriazete..

Δημοσ.

Για τον κωδικό, αφού δεν είναι το γνωστο "0000" που βρήκες στο manual, ο μόνος τρόπος είναι το reset. Δεν γίνεται με τα συνηθισμένα καλώδια σύνδεσης (usb/RS-232), χρειάζεται ένα ειδικό καλώδιο, που λέγεται "terminator dongle".

θα πρότεινα, ν' απευθυνθείς σε εξουσιοδοτημένο service SE. Θα στοιχίσει φθηνότερα και θ' αποφύγεις μια διαδικασία που δεν είναι ακριβώς "ακίνδυνη".

Η μεταφορά των αρχείων από το άλλο τηλέφωνο, είναι σαφώς απλούστερη δουλειά. Δοκίμασε το εξαιρετικό και free fma. Αν δεν πρόκειται για πρόβλημα hardware, θα κάνεις οπωσδήποτε δουλειά.

Θα συμφωνήσω με τον antonis_wrx, ότι το 610 δούλευε μια χαρά μ' ελάχιστη ελεύθερη μνήμη. Υποπτεύομαι ότι όλη την ιστορία, την προκαλεί κάποιος corrupted screen saver, που κολλάει. Μόλις απενεργοποιηθεί ή διαγραφεί, ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί.

Καλή Τύχη και Καλή Χρονιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...