sugoruyo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε. Έκανα account στο i-call και δοκίμασα μερικά τηλεφωνήματα. Δουλεύει αρκετά καλά για μένα και θέλω να το χρησιμοποιήσω. Αν και έχω ακουστικά/μικρόφωνο και δουλεύουν μια χαρά εντούτοις θα ήθελα να πάρω κάτι που να το βάλω στο Mac Mini το οποίο δε διαθέτει είσοδο μικροφώνου. Σκέφτομαι κάτι σε USB αλλά έχω ακούσει ότι κάποια Softphones παίζουν και με Bluetooth. Έχει κανείς καμία ιδέα επ' αυτού; Είναι λίγο περίεργη φάση: i-Call, Mac, Bluetooth Headset & Softphone. Αν είναι προτείνετε και για USB σετάκι.
greekparot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δες κατι απο εδω. Εγω αγορασα παντως το easy-blue-box.
stolisena Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ti prepi na kano gia na perno til meso pc me kanoniko til
Byzantinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 eite tha pareis ena tilephono usb i to easy blue box. egw exw parei to easy blue pantos kai litourgei mia xara
lalexoulhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Yparxoun polles suskeues pou epitrepoun thn pragmatopoihsh voip klhsewn xwris kan pc. PAP2 Blue Box klp
Tbl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Βασικά αν έχεις καλούς οδηγούς (μιλάμε πάντα για windows) για το bluetooth σου, σου φτιάχνει μια δεύτερη κάρτα ήχου στο σύστημα, οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε softphone. τορα για το mac os δεν ξέρω τι παίζει, αν θες να το ψάξεις λίγο παραπάνω μπορείς να στήσεις εναν Asterisk , με το chan_bluetooth . Αλλά αν δεν έχεις ασχοληθεί με Asterisk θέλει πολυ πολυ ψάξιμο...
Deos24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Yparxoun polles suskeues pou epitrepoun thn pragmatopoihsh voip klhsewn xwris kan pc. PAP2 Blue Box klp Τα ΑΤΑ είναι η καλύτερη λύση και παίζουν και σε όλα τα λειτουργικά αφού δεν θελουν κατι συγκεκριμένο εκτός απο γενικές ρυθμίσεις... το μόνο είναι οτι θα πρέπει να έχει μια ελέυθερη θύρα δίκτυου ή ένα switch Δες αν θες εδώ μια παρουσίαση του Linksys PAP2: http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.