vwpolo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 EXo 64-bit epeksergasti Athlon. Ti proteinete na balo windows xp i windows 2003 server? Ta 2a 8a mporoun na paizoun paixnidia? 8a anagnorizei tin karta grafikon? Euxaristw!!!
Sorath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Αν το PC σου προορίζεται για προσωπική χρήση και για games, oύτε για αστείο να βάλεις 2003 server. Τα παιχνίδια δεν παίζουν απλά. Αρκεί να φανταστείς οτι στις ρυθμίσεις τα windows by default έχουν την κάρτα στο hardware acceleration στο None(!). Το σύστημά σου θα βαρύνει αρκετά και τέλος πάντων δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα αντίθετα θα χάσεις. Βάλε XP και μάλιστα οχι την έκδοση 64bit καθώς ακόμα δεν υπάρχει πλήρης υποστήριξη για drivers συν οτι δεν θα δεις διαφορά ουσιαστική.
Jiakomo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Φυσικά και παίζουν games στα 2003. Απλά θέλουν (τα 2003) λίγο παραμετροποίηση επειδή είναι φτιαγμένα για server και όχι για desktop. Κατά τα άλλα είναι λίγο καλύτερα από ΧΡ. Προτίμησε Enterprise Edition.
grigas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Αν αποφασίσεις να κάνεις το βήμα στα 2003 (το οποίο εγώ το έκανα και έμεινα 110% ευχαριστημένος) ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.msfn.org/win2k3/
tech25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Αν το PC σου προορίζεται για προσωπική χρήση και για games' date=' oύτε για αστείο να βάλεις 2003 server. [/quote'] ???????? Τα παιχνίδια δεν παίζουν απλά. Paizoun... Αρκεί να φανταστείς οτι στις ρυθμίσεις τα windows by default έχουν την κάρτα στο hardware acceleration στο None(!). Kai? Mporeis na to allakseis se 2 deyterolepta. Το σύστημά σου θα βαρύνει αρκετά και τέλος πάντων δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα αντίθετα θα χάσεις. Tha varinei arketa????To les apo prosopiki peira i etsi fantazesai?? I moni periprosi na varinei einai na min ksereis na ton stineis kai na ton parametropoieis.An ta afineis ola sta default, einai allo thema...
Sorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Tha varinei arketa????To les apo prosopiki peira i etsi fantazesai?? Όχι δεν θα απαντούσα αν δεν το είχα δοκιμάσει πρώτα. Ας μου πεί κάποιος όμως, ποιός ο λόγος και το κέρδος να βάλεις Win 2003 server, να κάτσεις να το παραμετροποιήσεις για να το κάνεις όσο το δυνατόν ποιό desktop. Υπόψιν οτι μιλάμε για home user. ΥΓ: Να σημειώσω οτι τα παιχνίδια δεν παίζουν με default ρυθμίσεις στα 2003.
tech25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ας μου πεί κάποιος όμως' date=' ποιός ο λόγος και το κέρδος να βάλεις Win 2003 server, να κάτσεις να το παραμετροποιήσεις για να το κάνεις όσο το δυνατόν ποιό desktop. Υπόψιν οτι μιλάμε για home user.[/quote'] 1on) Ta XP basistikan pano ston NT 5.1 kodika. O 2003 server se NT 5.2. Ta Vista basizontai pano ston 5.2 opos kai ta 64bit XP. O 5.1 einai sxedon "obsolete" apo pleyras Microsoft. Praktika kaliteros kodikas, simainei pio stable mixanima, ligoteres mple othones ktl... Episis opos einai logiko se Server product, i diaxeirisi mnimis einai kaliteri apo client product. ΥΓ: Να σημειώσω οτι τα παιχνίδια δεν παίζουν με default ρυθμίσεις στα 2003. So what? Mporeis na to allakseis se 2 lepta...
sokonik_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 παρε και αυτον τον οδηγο στα ελληνικα απο τον billpeppas να μην μπερδευτεις ωστε να κανεις τα 2003 σερβερ workstation http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=81020
Sorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ok. Θα συμφωνήσω οτι είναι σταθερότερο λειτουργικό και κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Και πάλι όμως τα XP είναι ιδιαίτερα σταθερά. Προσωπικά λόγω της δουλειάς μου, δεν έχω δει ποτέ να κολλάνε ή να πετάνε μπλε οθόνες σε τουλάχιστον 200 PC. Ούτε στους Η/Υ στο σπίτι μου. Ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτά λέει η δικιά μου εμπειρία. Όσες φορές είδα μπλε οθόνες, οφειλόταν σε προβληματικό hardware (συνήθως μνήμη). Άρα στην ουσία δεν έχεις κάποιο πλεονέκτημα. Ολόκληρη ιστορία δηλαδή για παραμετροποίηση, και κέρδος ελάχιστο. Αν και κατα την γνώμη μου το ίδιο μηχάνημα με ΧP είναι γρηγορότερο απο 2003. Τελος πάντων, προσωπικά δεν το προτίνω για απλούς χρήστες, αν ήταν έτσι τότε θα λέγαμε ξεχάστε τα XP γυρίστε όλοι σε 2003. Ο καθένας κάνει οτι θέλει με το PC του. Ο φίλος που ρωτάει, μπορεί να δοκιμάσει και μόνος του και να αποφασίσει τι τον βολεύει καλύτερα.
tech25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Αν και κατα την γνώμη μου το ίδιο μηχάνημα με ΧP είναι γρηγορότερο απο 2003. Edo tha prepei na diafoniso. Pareigeila 2 oloidia PC, kai estisa sto proto 2003 kai sto allo XP. I diafora itan emfanis. Anyway.... O kathenas me tin gnomi tou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.