Προς το περιεχόμενο

S-ata

vwpolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera sas!

Molis pariggila to kainourio mou pc me disko S-ATA.

Epidi 8a ine adeios xoris leioturgiko mporei kapoios na mou pei pos 8a kano egkatastasi ta windows? Akousa k diabasa oti stous S-ATA iparxei allos tropos egkatastasis ton windows (XP pro SP2 eng).

Euxaristw ek twn proteron gia tin boi8eia sas!!

Δημοσ.

Apo to cd tis mobo sou vres ta drivers gia to SATA controler pou exeis.Ta IDE version omos.Ektelese to makeDisk kai ftiakse mia disketoula.Sto setup pata F6 otan sou zitithei kai epelekse ta drivers gia ta win sou. kai telioses.Pithanotata na anagnoristoun oi diskoi kai xoris ta drivers alla tha einai kalitera an exeis valei kai tou drivers.

Δημοσ.

Θα φτιαξεις μια δισκετα με τους οδηγους sata που εχει το cd της μητρικης σου.

Θα κανεις κανονικα boot απο το cd των windows και αφου διαλεξεις partition κτλ, θα σου βγαλει μηνυμα, να πατησεις F6 αν θελεις να εγκαταστησεις αλλες συσκευες. Πατας, βαζεις δισκετα, αναγνωριζει τον sata και συνεχιζεις κανονικα.

Edit: Με προλαβες shinta. Ατιμη pstn!

Δημοσ.

Αναλόγως τι μητρική και τσιπάκι έχεις.Στα Intel τσιπάκια δεν χρειάζεται τίποτα εντελώς.Σε συστήματα Amd από sockel 939 και λίγα 754 δεν χρειάζεται τίποτα αλλά δεν τα γνωρίζω ακριβώς ποια.

Δημοσ.
Αναλόγως τι μητρική και τσιπάκι έχεις.Στα Intel τσιπάκια δεν χρειάζεται τίποτα εντελώς.Σε συστήματα Amd από sockel 939 και λίγα 754 δεν χρειάζεται τίποτα αλλά δεν τα γνωρίζω ακριβώς ποια.

Ενας φιλος με Intel socket 478 το εκανε με δισκετα γιατι δεν του αναγνωριζε τον δισκο. Εκτος αν μιλας για καινουργιες πλατφορμες οποτε δεν γνωριζω τι παιζει.

Για καλο και για κακο ας εχει την δισκετα και ας του ειναι αχρειαστη.

Δημοσ.

Χμμμ αυτό δύσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω γιατί είχα 3 μητρικές στο 478 με τσιπάκια 865 και 875 και ποτέ δεν χρειάστηκα.Dεν ξέρω τι παιζόταν στα 845 και στα Via και SiS.Τέλος πάντων ας κάνει και μια δισκέτα να του βρίσκεται

Δημοσ.
Χμμμ αυτό δύσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω γιατί είχα 3 μητρικές στο 478 με τσιπάκια 865 και 875 και ποτέ δεν χρειάστηκα.

Kαι εγώ την ίδια εμπειρία έχω. Αντίθετα σε AMD με Via, μου ζήτησε δισκέττα.

Δημοσ.

Apo tin diki mou embiria.Ta intel pragmatika sou anagnorizoun tous sata kateuthian.Ta Sil pali an kai sou tous anagnorizoun trexoun xirotera apo CD-Rom an den egatastiseis tous drivers.An tous egatastiseis afou exeis perasei ta win to prob linete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...