Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το σύστημα όταν συνδέω σε θύρες Usb

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Το κουτί το tsunami της Thermaltake έχει από πάνω δύο θύρες usb γιά εύκολη πρόσβαση.Μόλις συνδέσω εκεί οποιαδήποτε συσκευή εκτός από το ποντίκι το σύστημα κολλάει τού κερατά.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Nα κοιτάξης την συνδεσμολογία των καλωδίων (είναι 2 Τεμάχια) που ξεκινάνε

από πίσω απο τις θύρες και ματαλήγουν στο Motherboard.

H ακρη του καλωδίου ειναι χρωματιστή 1ο = ΚΟΚΚΙΝΟ 2ο = ΑΣΠΡΟ (ή Κίτρινο) 3ο = ΠΡΑΣΙΝΟ 4ο = ΜΑΥΡΟ

Ο Ο Ο Ο Ο

Ο Ο Ο Ο = Η Φίσα στο Motherboard.

1 2 3 4

Δημοσ.

Κουραστικό αλλά θα ανοίξω πάλι το κουτί.Thanks

edit:

Η συνδεσμολογία φαίνεται να είναι εντάξει,αλλά τώρα όταν πάω να συνδέσω κάποια συσκευή,τότε από το system tray ξεπροβάλει το μήνυμα.

Μιά συσκευή USB έχει υπερβεί τα όρια παροχής ενέργειας της αντίστοιχης θύρας διανομέα.

Γιά βοήθεια σχετικά με την επίλυση τού προβλήματος κάντε κλικ σ'αυτό το μήνυμα.

Βέβαια εγώ δεν μπορώ να κάνω κλίκ στο μήνυμα μιάς καί το σύστημα παγώνει.

Κάποις τεχνικός ίσως μπορούσε να βοηθήσει.Αυτό με την υπέρβαση πού λέει, κάτι γιά βραχυκύκλωμα της θύρας μού μοιάζει αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.
Κουραστικό αλλά θα ανοίξω πάλι το κουτί.Thanks

edit:

Η συνδεσμολογία φαίνεται να είναι εντάξει' date='αλλά τώρα όταν πάω να συνδέσω κάποια συσκευή,τότε από το system tray ξεπροβάλει το μήνυμα.

Μιά συσκευή USB έχει υπερβεί τα όρια παροχής ενέργειας της αντίστοιχης θύρας διανομέα.

Γιά βοήθεια σχετικά με την επίλυση τού προβλήματος κάντε κλικ σ'αυτό το μήνυμα.

Βέβαια εγώ δεν μπορώ να κάνω κλίκ στο μήνυμα μιάς καί το σύστημα παγώνει.

Κάποις τεχνικός ίσως μπορούσε να βοηθήσει.Αυτό με την υπέρβαση πού λέει, κάτι γιά βραχυκλυκλωμα της θύρας μού μοιάζει αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Καλησπέρα .

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να βγάλεις οτι συσκευές USB έχεις συνδέσει στις υπόλοιπες θύρες USB και να ξαναδοκιμάσεις τις απο πάνω θύρες .

Μπορεί οι συσκευές σου να τραβάνε αρκετό ρεύμα και να μην επαρκεί για άλλη συσκευή .

Δημοσ.

Τι στο καλό έπαθαν ξαφνικά οι θύρες.Αφού πρώτα δούλευαν κανονικά.

Α ξέχασα να πω ότι δεν είναι βλάβη της mobo γιατί δοκίμασα τις θύρες με το bracket πού δίνει η MSI γιά extra θύρες καί δουλεύουν κανονικά.Άρα είναι καθαρά πρόβλημα τού κουτιού.

Αλλά έτσι ξαφνικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...