Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών!

afantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά!!!

Θα ήθελα τα φώτα σας για την επιλογή της καρτούλας που θα αντικαταστήσει την καμμένη 9550 που είχα...

Είμαι μεταξύ αυτών των 3

Nvidia Geforce 6800Gs

Ati radeon x800Gto

Ati X1600 XT (ddr 3)

256 mb (standard)

με ενδιαφέρει να μην ξεφύγω πολύ στην τιμή (200-250 Ευρώ)

Επίσης θα 'θέλα να ξέρω αν η Χ1600 ΧΤ αξίζει ή είναι μούφα

Thanks....

Δημοσ.

afante, o giorgos_th. sou leei pws h mhtriki sou exei thyra AGP kai oxi PCI Express. Oi kartes pou les einai gia mhtrikes me thyra PCI Express. H tha pareis karta grafikwn gia thyra AGP h tha pareis mhtriki me thyra PCI Express kai karta grafikwn gia PCI Express. Egw proteinw na pas sthn deuterh lush. Mia mhtriki px Jetway h kamia Gigabyte me kanena 70ari/80ari eurw kai mia XFX VGA NVIDIA GF6800 128MB PCI-E DVI TV-OUT RETAIL sta 197 eurw pou clockarei polu kala kai eisai komple.

Δημοσ.

Αν βρείς X800GTO2 πάρτη με κλειστά μάτια (μόνο πρόσεξε αυτό το -2 στο τέλος γιατι η απλή δε γίνεται X850XT PE),αλλιώς χτύπα τη 6800GS,πολύ καλή καρτούλα και γρήγορη παρά τα 12 pipes.

Δημοσ.

Ok! Πήρα την Sapphire GTO2 από το e-shop με 254 Ευρώ και ξεκλείδωσα τα 4 extra pipelines. Μια χαρά όλα. Δεν θα κάνω Ο/C ακόμα αλλά άν παλιώσει λίγο θα της αλάξω τα φώτα. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ναι το διάβασα, δεν πρόκειται να το πάω τόσο ψηλά ακόμα....

Αυτή τη στιγμή παίζει καλά με 16 pipes και στο 3d Mark με λίγο Ο/C έβγαλε 5150 πόντους, καθόλου άσχημα νομίζω....

Δημοσ.

προσοχή στις gto2, τσίμπησα και εγώ μια αλλά δυστυχώς η κάρτα ηταν εμφανώς χρησιμοποιημένη (φαντάζομαι για ευνόητους λόγους) και το διαπίστωσα αφού είχα φύγει από το μαγαζί. τους πήρα βέβαια αμέσως μετά την αγορά και δέχτηκαν να την δουνε και αν όντως είναι χρησιμοποιημένη να την πάρουν πίσω..

edit: τελικά την κράτησα γιατί παίζει άψογα, 16 pipes και πουσάρεται άνετα σε x850xt pe (μαζί με μια ati arctic silencer 5 r2 για καλό και για κακό) και ακόμα παραπάνω :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...