qspock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 phra shmera sthn telepassport thl k mou eipan oti h xrewsh den einai apo thn etairia, alla epivolh kapoiou nomou peri epikoinwniwn. Kai oi ypoloipes etairies to enswmatwnoun sto pagio. alhtheuei? Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Πως δε σου ειπε: "Οχι, δε χρεωνουμε εμεις, εμεις καλοι ειμαστε. Για τα παιδακια στην Αιθιοποια ειναι η χρεωση... Η Τελεπασπορτ στεκεται στο πλευρο των παιδιων που πεινανε! Για αυτο εξαλλου εχουμε και την χειροτερη ποιοτητα οταν μιλατε. Γιατι σας στελνουμε τις κλησεις μεσω τσαμπε VOIP και οοοοοολα τα λεφτα πανε στην Αφρικη... Οσο πιο πολλα δινεται τοσο πιο λιγο πεινανε τα παιδακια. Δε τα παιρνουμε εμεις τα λεφτα. ΟΟοοοοοοοοοοχχχι..." ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k_antoni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 qspock, εαν γράψω ενα σύντομο φάξ και το κάνω πολλαπλή αποστόλη σε ΙΝΚΑ και τους Ζουλού της Telepassport, λες να ιδρώσει κανενός το αυτί ή μόλις ακυρώσω τη σύνδεση;; B-)
k_antoni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Στις ελληνικές εταιρίες από που τους παίρνουν τους υπεύθυνους μάρκετινγκ και πωλήσεων; Που πάνε και τα βρίσκουν τα λαμόγια; Ρε που μπλέξαμε;!!! Βρεεεεεε ΟΥΣΤ... Αύριο κιόλας ακυρώνω τη σύνδεση και παίρνω κ μερικά φιλαράκια που μπήκαμε μαζί στο πρόγραμμα...
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγώ από τότε που έκανα προεπιλογή Tp (για τη μια ώρα δωρεάν αστικές) έχω απόκρυψη αριθμού! Πριν που έπαιρνα με το 1787 δεν είχα απόκρυψη! Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι πρέπει να χρεωθώ ένα ποσό σε κάθε κλήση για να φαίνεται ο αριθμός μου!!!!! Μου είπαν πως αυτό το ποσό δεν πηγαίνει στην Tp....
qspock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μου είπαν πως αυτό το ποσό δεν πηγαίνει στην Tp.... Ουτε αυτο? :lol: Πω πω, Unisef owes them BIG TIME!!! Ρε παιδια, οταν σας λενε οτι τα ποσα δε πηγαινουν σε αυτους να τους λετε: Τι?? Δεν τα παιρνετε εσεις? Ποιος τα παιρνει ο πΟΤΕ??? Κοψτε τη συνδεση μου τωρα!!!
a123xxsp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 δεν πειράζει... ας την κάνουμε σιγά σιγά και ας βγουν με το δίκανο για πελάτες
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Αν με είχαν ενημαρώσει πρώτα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα... έστω και τηλεφωνικά. Για άλλα κι άλλα μας παίρνουν τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο... Τη Δευτέρα θα τους πάρω τηλ.... αλλά κάτι μου λέει πως και η εξυπηρέτηση έχει κάποια κρυφή και σκοτεινή χρέωση... χεχεχε
MTG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Και ΒΕΒΑΙΑ έχει κρυφή και σκοτεινή χρέωση το 13899 της Telepassport και ανέρχεται σε 0,04541€/λεπτό (δηλ χρέωση υπεραστικού) και ισχύει στα μουλωχτά από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι λογαριασμοί αναφέρουν και το 2108209000 για όσους θέλουν να μιλήσουν για θέματα λογαριασμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.