μανος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Η TelePassport αποφάσισε ότι δεν την συμφέρει να στέλνει λογαριασμούς τζάμπα και επέβαλε χρέωση Μισό Ευρώ. Εμείς μπορούμε ή να το δεχθούμε ή να αντιδράσουμε. Εγώ ήδη έστειλα Fax διακοπής στο οποίο αναφέρω τον λόγο που φεύγω. Δεν είναι το Μισό ευρώ ως αξία αλλά τώρα είναι αυτό μετά κάτι άλλο κτλ. Και να μη ξεχνάνε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
zx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 basika kai ego eimai etoimos na figo molis simpliro8ei o enas xronos gia na min pliroso ta eksoda egatastasis to 13899 arxisan na to xreonon episis ? ante geia re
μανος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 to 13899 arxisan na to xreonon episis ? Τώρα το ακούω. Εγώ τα πήρα διότι δεν ενημερώθηκα πρώτα για την νέα χρέωση. Όταν τους πήρα για να τσεκάρω, είπαν ότι ενημέρωσαν τον προιγούμενο μήνα, με τους λογαριασμούς. Εμάς που δεν μας έστειλαν λογαριασμούς, (χρέωση μικρότερη των 8 ευρώ) για διάφορες βλακείες μας πέρνουν τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι, ενώ τώρα την πάπια.
corsakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Πλακα κανσ? Αν βαλουμε και τα εξοδα πληρωμης του λογαριασμου, τοτε τη κανουμε?Απο δω παν και οι αλλοι. Νομιζω πως ο πΟΤΕ μπορει να ειναι για το βουρτσο, αλλα αν και οι υπολοιποι πάροχοι δεν προσεξουν, θα τυχουν την ιδια αντιμετωπιση απο "εμας".
sharky.gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Πως κάνετε έτσι για ?0,5! Τόσο περίπου κοστίζει το ταχυδρομείο και η εκτύπωση. Καλύτερα να σου χρέωσει την αποστολή ξεκάθαρα απ'οτι να στην προσθέσει στο κόστος κλήσεων. Σημασία έχει ποιος έχεις την καλήτερη απόδοση/τιμή στις κλήσεις! Υ.Γ. Δεμ γνωρίζω τι εστί TP, δεν είμαι συνδρομητής της TP και ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου να γίνω...
sotris99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλά το ήξερα ότι ήταν καραγκιόζηδες οι άνθρωποι αλλά όχι και τόσο.
μανος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Πως κάνετε έτσι για ?0' date='5! Τόσο περίπου κοστίζει το ταχυδρομείο και η εκτύπωση. Καλύτερα να σου χρέωσει την αποστολή ξεκάθαρα απ'οτι να στην προσθέσει στο κόστος κλήσεων. Σημασία έχει ποιος έχεις την καλήτερη απόδοση/τιμή στις κλήσεις! Υ.Γ. Δεμ γνωρίζω τι εστί TP, δεν είμαι συνδρομητής της TP και ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου να γίνω...[/quote'] Σήμερα μισό ευρώ, αύριο ποιος ξέρει; Σήμερα η TelePassport, εάν δεν αντιδράσουμε αύριο ποιος ξέρει; ΥΓ Ταχυδρομείο και εκτύπωση έχουν και άλλοι αλλά μόνο δύο τρείς εταιρίες τα χρεώνουν (χωρίς να είναι και οι φθηνότερες).
sharky.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Σήμερα μισό ευρώ' date=' αύριο ποιος ξέρει;Σήμερα η TelePassport, εάν δεν αντιδράσουμε αύριο ποιος ξέρει; ΥΓ Ταχυδρομείο και εκτύπωση έχουν και άλλοι αλλά μόνο δύο τρείς εταιρίες τα χρεώνουν (χωρίς να είναι και οι φθηνότερες).[/quote'] Τουλάχιστον προσωπικά δεν με πειράζει να πληρώνω 0,50/μήνα για πλήρη ανάλυση λογαριασμού, αλλά η εταιρία πρέπει να δίνει δυνατότητα on-line πρόσβασης στον λογαριασμό και την επιλογή για το αν τον θέλεις και τυπωμένο. Προσωπικά χρησιμοποιώ AltecTelecom και την έχω καταβρεί με το ?0,098(w/o φπα) ανά κλήση (σε σταθερό) ανεξάρτητα την διάρκεια της κλήσης. Θέλει προσοχή όμως γιατί αν η κλήση δεν υπερβαίνει τα 4 λεπτά τοπικό ή 2 υπεραστικό βγαίνει πιο ακριβά. Προς το παρόν η AltecTelecom δε χρειώνει λογ/μο σπίτι και δίνει πλήρη αναλύση μέσω web.
μανος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ AltecTelecom Εκεί μεταπήδησα λόγο της αστικής χρέωσης μετά τις 20:00 καθημερινά.
Crosstalk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εκεί μεταπήδησα λόγο της αστικής χρέωσης μετά τις 20:00 καθημερινά. Και εγω το ιδιο.....και βεβαια για το Online! Ημουν στη Λαννετ πριν!
Steven Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 auti ti stigmi stin ellada ki ego exo sto spiti exo altec. Vevaia epeidi leipo sti germania dn to psaxno poly to thema opote auto to €0,098(w/o φπα) ana klisi dn to eixa akousei... Tespa kai sti germania xreonoun 0.50 lepta ton logariasmo!!!! Episis i T-Com sti germania einai kai auti PANAKRIVI stous perissoterous tomeis... Vevaia arkei kaneis na fantastei oti yparxoun ekatontades antoistixoi paroxoi statheris tilefonias opote dn zparxei provlima... Fantasteite oti tilfono Ellada me 1.9 - 2.0 cent to lepto!!!!! Eksopragmatika pragmata gia kliseis eksoterikou gia to elladistan apo oti gnorizo... Tespa to thema einai oti parolo pou xreonoun 0.50 exei ti dinatotita na zitiseis online logariasmo...kai oxi san tin altec... Sou stelnoun kanonika ena mail me ena sinnimeno pdf me ton logariasmo pou tha sou estlnan spiti.. Fysika to protimo, oxi gia to kostos alla gia tin eukolia... Dn mazeuetai xartomani klp...
Steven Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 auti ti stigmi stin ellada ki ego exo sto spiti exo altec. Vevaia epeidi leipo sti germania dn to psaxno poly to thema opote auto to €0,098(w/o φπα) ana klisi dn to eixa akousei... Tespa kai sti germania xreonoun 0.50 lepta ton logariasmo!!!! Episis i T-Com sti germania einai kai auti PANAKRIVI stous perissoterous tomeis... Vevaia arkei kaneis na fantastei oti yparxoun ekatontades antoistixoi paroxoi statheris tilefonias opote dn zparxei provlima... Fantasteite oti tilfono Ellada me 1.9 - 2.0 cent to lepto!!!!! Eksopragmatika pragmata gia kliseis eksoterikou gia to elladistan apo oti gnorizo... Tespa to thema einai oti parolo pou xreonoun 0.50 exei ti dinatotita na zitiseis online logariasmo...kai oxi san tin altec... Sou stelnoun kanonika ena mail me ena sinnimeno pdf me ton logariasmo pou tha sou estlnan spiti.. Fysika to protimo, oxi gia to kostos alla gia tin eukolia... Dn mazeuetai xartomani klp...
k_antoni Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 phra shmera sthn telepassport thl k mou eipan oti h xrewsh den einai apo thn etairia, alla epivolh kapoiou nomou peri epikoinwniwn. Kai oi ypoloipes etairies to enswmatwnoun sto pagio. alhtheuei?
dim_b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Και όταν δεν υπάρχει πάγιο, που το ενσωματώνουν;
giankyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 altec 0.098 forever, exw kleisei polles fores kati anepanallhpta panemorfa 200lepta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.