Προς το περιεχόμενο

Adsl users στο Νέο Κόσμο(ερώτηση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
alithia iparxi tropos na mathoume stixia gia to dslam mas??

diladi pia perioxi ipostirizi ' date='posoi anikoun sauto....[/quote']

se ti dslam pefteis ama pareis ton ote ISOS sto poun.na mathei an ine fiska kai ola auta den exei noima giati a.mporei namin sta poun.b.einai kati pou allazei.an mesa se 2 meres parei alous 100 pano den tha to matheis.it's just numbers pou den mporeis na ta allaxeis.

Δημοσ.

Παιδιά, αν θέλετε μπορώ να σας δώσω αυτά τα στοιχεία. Αναλυτικά κάθε dslam σε όλη την Ελλάδα, και πόσοι έχουν συνδεθεί σε κάνε ταχύτητα (384, 512 κτλ). Απλά πρέπει να τα ζητήσω πάλι απο τον φίλο μου γιατί τα είχα και τα έσβησα.

Δημοσ.
Παιδιά, αν θέλετε μπορώ να σας δώσω αυτά τα στοιχεία. Αναλυτικά κάθε dslam σε όλη την Ελλάδα, και πόσοι έχουν συνδεθεί σε κάνε ταχύτητα (384, 512 κτλ). Απλά πρέπει να τα ζητήσω πάλι απο τον φίλο μου γιατί τα είχα και τα έσβησα.

sorath to na breis se ti dslam peftei o kathenas se auto boithao kai ego.alla kai na mathei kapoios posoi xristes peftoun pano ine sxetiko.exo mia lista den xero poso kairo me posoi einai se kathe dslam poses portes den litourgoun ktl alla auto kathe mera allazei.episis mporei ena dslam na exei 50 atoma sto 1 mbit kai na exei bandwidth 50 mbit kai oloi na ine miaxara kai se kapoio allo na ine mono 5 alla na exei 2 mbit bandwidth.gia auto leo it's just numbers kai oxi ola ta numbers

Δημοσ.

Για αυτό ακριβώς τα πέταξα κι εγώ αυτά τα αρχεία. Γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε το αρχείο, εγώ με την 384 στην Ν. Σμύρνη θα έπρεπε να πήγαινα "αέρα" πράγμα που δεν ισχύει.

Δημοσ.

Λοιπόν, το φιλαράκι μου έστειλε φρέσκο υλικό. Το αρχείο είναι ενημερωμένο μέχρι 3/1/2006!!!! Λοιπόν, απο οτι φαίνεται, N. Σμύρνη πλέον, οι πόρτες έχουν σχεδόν τελειώσει, και για αυτό εξαρτάται τόσο πολύ η ώρα που σερφάρω.

Ιδού τα link για κάθε ενδιαφερόμενο:

Πόρτες Dslam Excel σε Zip

Πόρτες Dslam σε Pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...