panx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 πως θα δω αν μητρικη μου ειναι στα τελευταια της και γενικα αν εχω καποιο αλλο προβλημα στο υπολογιστη μου?
panx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 δεν συμπερανα απλος ρωταω για δω αν φταει η μητρικη ή να βρω ακριβως τι φταει!το ειχα σε μαγαζι και ειπε οτι η καρτα γραφικων εχει προβλημα και τα windows!εχει περιπου ενα μηνα που το πηγα και τωρα μου εμφανιζονται διαφορα προβληματα!συνεχεια που κολαει και κανω restart απο το υπολογιστη!
Melissa_virus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Υποθέτω ότι επειδή μπαίνεις internet, θα έχεις κολίσει διάφορα σκατούδια που σου κολάνε το pc. Κατέβασε το Webroot Spy Sweeper 4.5. Δεν μπορώ να συμπεράνω και πολλά γιατι δεν βοηθάς με αυτά που λες. Εδώ είναι το πρόγραμμα που σου αναφέρω παραπάνω: http://www.download.com/Webroot-Spy-Sweeper/3000-8022_4-10405877.html δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Θα αργίσει λίγο να κάνει scan. Το ότι κολάει μπορεί να φταίνε πάρα πολλά πράγματα. Κάνε ένα format. Θα πάρει άλλο αέρα το pc. Αν κάνει τα ίδια και μετα από ένα format τότε το πρόβλημα θα είναι hardware.
panx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 ekana telika format!giati moy espase ta neyra mexri stigmhs paei kala!ayto poy upopteuomai einai oti ftaine ta spasmena windows poy evala!tora evala ta gnhsia poy eixa!kai doyleuei kanonika!euxaristo polu!
KWSN_Men Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ekana telika format!giati moy espase ta neyra mexri stigmhs paei kala!ayto poy upopteuomai einai oti ftaine ta spasmena windows poy evala!tora evala ta gnhsia poy eixa!kai doyleuei kanonika!euxaristo polu! Καμία σχέση. Πιθανότατα είχες γεμίσει την registry με σκουπίδια, ή το σύστημα όλο με ζωήφια από το Internet, ή και τα δύο...
panx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 εχω antivirius και firewall και εκανα scan και o pc καθαρος!ποιο προγραμμα προτεινετε για να καθαριζει τα registry?αλλα χωρις να σβυνει registry που χρειαζεται ο pc!
Melissa_virus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Βασικά δεν τα βρίσκουν όλα τα πράγματα τα antivirus. Εγώ επιμένω να κατεβάσεις το prog που σου είπα. Κάνει καλή δουλειά. Βγάζει τα σκουπίδια που κατεβαίνουν απο internet... Πιο firewall & antivirus έχεις? Update τους κάνεις ε? Για registry μπορείς να βρεις το Tuneup utilities 2006. Έχει πολλά πράγματα μέσα. Κάνει καλή δουλειά. Είναι εύκολο στην χρήση και έχει αρκετές λειτουργίες μέσα.
panx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 εχω το nod32 και zone alarm pro και τα δυο προγραμματα ειναι τα τελεταια που κυκλοφορουν και ενημερωμενα!θα δοκιμασω το προγραμμα που ανεφερες παραπανω!ευχαριστω πολυ και καλη χρονια
Melissa_virus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ καλό το zone alarm. Αυτό έχω και εγώ. Το Nod32 δεν το εχω δοκιμάσει. Αν θεσ να δοκιμάσεις κάτι πιο ελαφρή από αυτό που σου έδωσα καλό είναι και το ad-aware. Αλλά αυτό βρίσκει μόνο spyware. Ενω το αλλο και spyware και trojan. Καλη χρονιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.