alcemist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 για να σας προλάβω λέω ότι χρησιμοποιώ αποκλειστικά firefox και δεν τον αλλάζω με τίποτα.! $%$##!@!@#@@!!!! μια φίλη όμως, ψιλοάσχετη, αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα στουν IE: πατώντας σε διάφορα links (όχι πάντα) αντί να ανοίξει η επιθυμητή διεύθυνση ανοίγει ένα "ύποπτο" site και πρέπει να κάνεις back και να ξαναπατήσεις. το ίδιο συμβαίνει όταν ξεκινά να πληκτρολογεί μια διεύθυνση και με το κάτω βελάκι επιλέγει αυτή που αντιστοιχεί σε παλιότερη διεύθυνση. προφανώς παίζει κάτι με κάποιο active x ή κάτι τέτοιο?? τι μπορεί να γίνει ? (εκτός από το να βγάλει τα windows και να βάλει Linux.... ) θενξ...
insomniac_new Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 εχει μαζεψει τογιανς και σπυγουεαρ κατεβασε to adaware και βαλτε κανα αντιβαιρους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
alcemist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 adware, spybot, mcafee απέτυχαν παταγωδώς... νομίζω ότι είναι παγκόσμια συνομοσία των μασόνων.... καταραμένα windows !!
migel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 adware' date=' spybot, mcafee απέτυχαν παταγωδώς... νομίζω ότι είναι παγκόσμια συνομοσία των μασόνων.... καταραμένα windows !![/quote'] Καλησπέρα . Δοκίμασε με το CWShredder ή με το Stinger ή με το clrav ( Kaspersky ).
Kosmag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 δοκίμασε και hijackthis! http://hijackthis.de/
advantix Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Για αρχή από τα Εργαλεία-> Επιλογές internet στην ταμπέλα Γενικά, κάνε διαγραφή cookies , διαγραφή αρχείων και διαγραφή ιστορικού.
random Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx
alcemist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 θενξ γκαις stinger, delete cookies, ms antispy έχουν δοκιμαστεί πρώτα πρώτα από μέρες και δεν κάναν τίποτα. φίλε Kosmag η πρόταση σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. άιντε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε να γλυτώσουμε το format (υπολογίζω ότι έχω κάνει πάνω από 100 format στην ζωή μου. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο !!!)
ofara4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 des kai to spybot an den to exeis hdh(alliws h kaluterh lush sta windows einai format....)
insomniac_new Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 (υπολογίζω ότι έχω κάνει πάνω από 100 format στην ζωή μου. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο !!!) xaxxaaxaxxaxaaaxα δε πειραζει μωρε κανε αλλο έναααα. καιγω τα ιδια εχω παθει..
insomniac_new Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.