Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα.. Πήγα χτες και πήρα το κ300ι (ξέρω ξέρω, έπρεπε να πάρω το κ700ι, αλλά δεν το είχε τώρα, έπρεπε μετά τις γιορτές, και έληγε η επιδότηση της sis). Αρκετά καλό κινητάκι, χωρίς βέβαια κάποια extras μπιχλιμπίδια όπως bluetooth ή ραδιόφωνο, αλλά I can live with it.. Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα.. Πήγα να βάλω τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο, και δε βρίσκω το τελικό σίγμα. Ο μόνος τρόπος να μπει, είναι αν ενεργοποιήσω πριν στο τελευταίο γράμμα το T9 (που δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου στα προηγούμενα κινητά μου και με μπερδεύει αντι να με βοηθάει) και πατήσω το σίγμα, οπότε το έχει στις επιλογές και το βάζω απο τη λίστα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει??
nimik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Οντως σπαστικο...εχω παψει να το ψαχνω και γραφω με κεφαλαια πια..
Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος,ε?? μ@λ@κία.. Τεσπά.. Για να μην ανοίγω νέο τόπικ, δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις εσύ, αλλά επειδή είδα κάποια links εδώ για μεταγενέστερα μοντέλα, όπως το k700 για mp3, video και τέτοια.. Να υποθέσω ότι τα ίδια θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και για το δικό μου κινητό??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.