Προς το περιεχόμενο

Γιατι Rapidshare και οχι FileFactory;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βεβαια μπορει και η λεξη " συμφεροντα " που ειπα να μην ηταν η καταλληλη.. πολλοι κανατε συνειρμους με μεγαλα κερδη και μεγαλες δυναμεις.. ημαρτον.

απλα θελω να πω οτι ολο rapid και rapid, καποια συμφωνια πρεπει να κλεινουν με τους admins των εν' λογω forums..

παντως τις περισσοτερες φορες που ρωτησα σε τετοια forum, απαντηση δεν πηρα. ενα ακομα στοιχειο που μου προκαλεσε υποψια!

υποθεσεις να γινονται..

EDIT

και ενα πραματακι να πω περι file hosters.. ειναι αλητες. δεν φτανει που μπορουν να κατεβασουν οτιδηποτε κανουμε upload, θελουν και λεφτα για prenium accounts.. die ρε!

αληθεια ποσο bandwith καταναλωνεται μηνιαιως; και ποσα πληρωνουνε;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[i']...Και γιατί να ανεβάζουμε στο filefactory και να μην ανεβάζουμε στο megaupload που έχει και αυτό καλές ταχύτητες;

Στο μεταξύ μέχρι να ανέβει στο megaupload... 25.gif

Δημοσ.

Luxx μήπως και στα υπόλοιπα forum σου δώσαν την απάντηση αλλά δεν την είδες;

Όπως με την δική μου καλή ώρα;...

Δημοσ.

την διαβασα την δικη σου απαντηση.

Τα premium members του rapidshare κερδίζουν πόντους ανάλογα με τo traffic του upload που θα μοιράσουνε.
αν και εγω μιλαω για τα premium members των forum καθως και για τους admin/mods.εκτος και αν ειναι ταυτοχρονα και premium στο rapidshare..
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βασικα το rapid εχει κερδιζει δικαια τη θεση του, παρα την αναξιοπιστια του στον τομεα του ανεβασματος (και τα reset στο router πριν το κατεβασμα που εκανε καποτε)

Τα αλλα δυο, μια χαρα σε αφηνουν να ανεβασεις, αλλα τιι?? Θες να το κατεβασεις κι ολας? Τοτε αρχιζουν ειναι ενοχλητικες διαφημισεις του filefactory (15 κλικ δρομος) και οι μονιμως κατειλημενες slots του megaupload (εκτος και αν κατεβασεις την toolbar που ειναι spyware).

Τέλος παντων, μακρια από megaupload παιδες, γι αυτο ξυπνησα και το τοπικ από την ληθη, παιζει μπινια στην toolbar που σε υποχρεωνουν να κατεβασεις. Δεν την εκανε classify ως επικυνδυνο στοιχειο το siteadvisor αδικα και ουτε διαμαρτυρονται τοσοι χρηστες που την πατησανε. Μου χε τυχει να θελω αρχειο από filefactory, και ηθελε ντε και καλα toolbar (για ανοιχτα slots χωρις toolbar ουτε λογος). Δεν σφαξανε, μπορω και χωρις αυτο

Τα δυο υπολοιπα μια χαρα ασφαλη ειναι, απλά το filefactory ειναι πιο ψυχοβγαλτικο...

Δημοσ.
Βασικα το rapid εχει κερδιζει δικαια τη θεση του, παρα την αναξιοπιστια του στον τομεα του ανεβασματος (και τα reset στο router πριν το κατεβασμα που εκανε καποτε)

Τα αλλα δυο, μια χαρα σε αφηνουν να ανεβασεις, αλλα τιι?? Θες να το κατεβασεις κι ολας? Τοτε αρχιζουν ειναι ενοχλητικες διαφημισεις του filefactory (15 κλικ δρομος) και οι μονιμως κατειλημενες slots του megaupload (εκτος και αν κατεβασεις την toolbar που ειναι spyware).

Τέλος παντων, μακρια από megaupload παιδες, γι αυτο ξυπνησα και το τοπικ από την ληθη, παιζει μπινια στην toolbar που σε υποχρεωνουν να κατεβασεις. Δεν την εκανε classify ως επικυνδυνο στοιχειο το siteadvisor αδικα και ουτε διαμαρτυρονται τοσοι χρηστες που την πατησανε. Μου χε τυχει να θελω αρχειο από filefactory, και ηθελε ντε και καλα toolbar (για ανοιχτα slots χωρις toolbar ουτε λογος). Δεν σφαξανε, μπορω και χωρις αυτο

Τα δυο υπολοιπα μια χαρα ασφαλη ειναι, απλά το filefactory ειναι πιο ψυχοβγαλτικο...

Φυσικα μιλας για free χρηση του megaupload.Γιατι για premium δεν υπαρχει λογος να βαλεις toolbar ουτε σου βγαζει διαφημισεις.Το χρησιμοποιω 2 χρονια και δεν εχω τετοια προβληματα

Δημοσ.
καλα ολα αυτα, αλλα δεν ειναι αρκετα για να δωσουν μια εξηγηση..

Η εξηγηση μαλλον ειναι οτι:

Η δημιουργια μονοπωλιων σε μια ελευθερη αγορα ειναι πολυ ευκολη. Ετσι και το rapidshare ξεκινησε απο τα χαμηλα και λογω καποιων λογων που θα αναφερω πιο κατω σιγα σιγα μεγαλωσε , με αποτελεσμα ολο και πιο πολλοι να το προτιμουν και ετσι σιγα σιγα να γιγαντωθει και να μικραινουν οι αλλοι. Και φτασαμε εδω περα.

Οι λογοι που ετυχε να ειναι το rapidshare και οχι καποιο αλλο ειναι διοτι πριν πολλα πολλα χρονια, τα 2 σαιτ κολοσσοι "της παρανομιας" επελεξαν το rapidshare για να διανεμουν τα προγραμματα τους. Και τα 2 μαλιστα ευνοουσαν και προωθουσαν την χρησιμοποιηση του rapidshare στα λινκς που εδιναν.

Πλεον το 1 σαιτ απο τα 2 που εμεινε, εχει την ιδια τακτικη και ευνοει το rapidshare με διαφορους τροπους.

Δημοσ.
Πλεον το 1 σαιτ απο τα 2 που εμεινε, εχει την ιδια τακτικη και ευνοει το rapidshare με διαφορους τροπους.

Ενω το megaupload, τιγκα στην νομιμοτητα... Ολα τα PSP roms που δινει γνωστο γουαρεζο-site για κινητα-smartphones-handhelds εκει ειναι ανεβασμενα... Για filefactory δεν μπορώ να το κατηγορησω, αφου δεν εχω δει να παιζει κατι παρομοιο. Μεμονομενοι χρηστες σιγουρα θα εχουν ανεβασει μερικα αρχεια και θα συνεχισουν να ανεβαζουν, αλλα ποτέ δεν το χω δει να "ευνοειται" από sites που διακινουν παρανομο υλικο ...

Οσον αφορα τα premium accounts, θεωρω γελοιο να πληρωσω πραγματικα λεφτα για να αποκτησω προσβαση σε ενα από τα τρια μεγαλα sites. Κοροϊδια βρε αδερφε... Και αμα τα αρχεια που θελω βρισκονται σε αλλο site από αυτο που ειμαι premium? Παλι με σαν πληβειος θα κατεβαζω. Ας ενοποιησουν το συστημα πληρωμων αυτες οι υπηρεσιες, οπως τα πακετα δορυφορικης, και τα λεμε.

Και γι αυτο πιστευω οτι το rapid προτιμηθηκε από τους uploaders. Δεν φοβηθηκε να μπει και λιγο μεσα στην αρχη. Ολοι οι αλλοι, κοιταγανε ντε και καλα πως θα βγαλουν κερδος από την πρωτη στιγμη, με αποτελεσμα αμα δεν ησουνα premium, μονο toolbars και διαφημισεις να εδινε ο server :devil:. Ενω με το rapid κατεβαζες. Οι αλλοι δυο μου φαινεται οτι ξεχασαν (τις πρωτες μερες λειτουργιας τους) οτι οταν ο uploader ανεβαζει ενα αρχειο, ο κυριος λογος που το κανει ειναι για να μπορουν να το κατεβασουν οι αλλοι.

Δημοσ.

#@kurkosdr και premium

Θέμα χρημάτων. Ο μήνας κοστίζει όσο δύο καφέδες. Όλοι οι φίλοι μου που έβαλαν premium δεν είχε κανένας τους επιστροφή!

Δημοσ.
#@kurkosdr και premium

Θέμα χρημάτων. Ο μήνας κοστίζει όσο δύο καφέδες. Όλοι οι φίλοι μου που έβαλαν premium δεν είχε κανένας τους επιστροφή!

Θεμα αρχης. Για τον ιδιο λογο που δεν εστειλα SMS ποτε σε αριθμο 4123 και 54123 και ποτε δεν πληρωσα για DRM-based μουσικη (ενω σιντακια αγοραζω από καλλιτεχνες που βγαζουν καλα). Δεν πληρωνω ποτε για τετοιου ειδους υπηρεσιες, οπου στην ουσια δεν αγοραζεις κατι, αλλα το δανειζεσαι! (οπως, οποτε και να θελει η apple κοβει την υποστηριξη του protected aac φορμα της, και οπως η ms εκοψε στο zune την υποστηριξη play for sure, ετσι και οποτε θελει ο rapid βαζει τον ταδε περιορισμο που μπορει να κανει την υπηρεσια αχρηστη προς εμε).

Δημοσ.
Θεμα αρχης. Για τον ιδιο λογο που δεν εστειλα SMS ποτε σε αριθμο 4123 και 54123 και ποτε δεν πληρωσα για DRM-based μουσικη (ενω σιντακια αγοραζω από καλλιτεχνες που βγαζουν καλα). Δεν πληρωνω ποτε για τετοιου ειδους υπηρεσιες, οπου στην ουσια δεν αγοραζεις κατι, αλλα το δανειζεσαι!

Δεν συμφωνω καθολου!

Πχ με εναν rapidshare premiun λογαριασμο και με προσβαση σε ενα wrz site μπορεις να αποκτησεις με 7 ευρω το μηνα μονο(οσο κανει ο premium) 20 παιχνιδια και 20 εφαρμογες πχ αξιας απο 1000 εως 15000€ ξερω γω. Και ειναι σαν να τα αγορασες. Καμια σχεση με δανεισμο κλπ.

Φυσικα τετοιες πρακτικες, παρανομες, πρεπει να πουμε οτι δεν ειναι πρεπουσες και δεν πρεπει να υφιστανται.:mrgreen:

Δημοσ.

Το καλύτερο free είναι μακράν το mediafire. Υποστηρίζει download managers. Οργανώνετε τα αρχεία σε φακέλους και διαλέγετε αν θα είναι public ή private :)

Δεν έχει αντίστροφη μέτρηση. Είναι σαν ψέμα. Τα αρχεία μένουν εκεί αρκεί να κάνετε login κάθε 60 μέρες.

Σαν διαφήμιση τα είπα ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...