Προς το περιεχόμενο

Γιατι Rapidshare και οχι FileFactory;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως παίζουν συμφέροντα.

Τα premium members του rapidshare κερδίζουν πόντους ανάλογα με τo traffic του upload που θα μοιράσουνε.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας και τώρα έριξα μια ματιά στο FileFactory... Ένας λόγος που δεν θα το προτιμήσω για να φορτώσω αρχεία, είναι ότι αν μέσα σε 15 μέρες δεν κατεβάσει κανείς τίποτε στα σβήνει! Και είναι κρίμα... Να κάνεις τόσο κόπο στο ανέβασμα και ειδικά αν τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα! Οπότε... rapidshare και πάλι rapidshare και μάλιστα υπόσχεται ότι μετά την πρωτοχρονιά θα έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες για τους δωρεάν χρήστες! :D

Δημοσ.

τι θα τους κοστιζε αν τα εκαναν upload στο filefactory; γιατι να πρεπει να κατεβαζουμε μονο 25mbs την ωρα δλδ;

Δημοσ.

Αυτό το διάβασες?

Μιας και τώρα έριξα μια ματιά στο FileFactory... Ένας λόγος που δεν θα το προτιμήσω για να φορτώσω αρχεία, είναι ότι αν μέσα σε 15 μέρες δεν κατεβάσει κανείς τίποτε στα σβήνει!
Δημοσ.

georgeadams δεν μου λεει τιποτα αυτο.. για να μην το κατεβασει κανεις το αρχειο, κατι παει να πει αυτο.. ασε που για τα forums για τα οποια μιλαω ( με μουσικη κτλ ) εχουν το λιγοτερο 500 downloads..

Δημοσ.
γιατι ανεβαζουν τα αρχεια στο rapidshare και οχι στο Filefactory, που και καλες ταχυτητες εχει και δεν εχει οριο στο κατεβασμα; μηπως παιζονται συμφεροντα;

Χμμ, πολύ δύσκολη ερώτηση αυτή...γιατί Rapidshare κ όχι Filefactory? Είσαι τυχερός όμως επειδή τελευταία απασχολεί όλον τον κόσμο κ' όλοι μας, όλο κ κάτι έχουμε ακούσει (από τους πολιτικούς, ΜΜΕ, φίλους, κτλ. κτλ) Στα γρήγορα, οι απαντήσεις που παίζουν περισσότερο είναι εξής:

1)Γιατί το Rapidshare έχει 10 γράμματα κ όχι 11 όπως το 2o

2)Γιατί το πρώτο έχει πιο 'ωραίο' όνομα

3)Όταν λες το ανέβασα στο rapid....όλοι ξέρουν που εννοείς....Αν πεις όμως το ανέβασα στο factory...άντε βγάλε άκρη (αυτό ήταν για αυτούς που κόβουν τις λέξεις για συντομία)

4)O _BASSstarlet_ , στην προηγούμενη σελίδα, είπε πολλά κ σωστά πράγματα. Ίσως να τον κυνηγήσουν γι αυτό!!!

georgeadams δεν μου λεει τιποτα αυτο.. για να μην το κατεβασει κανεις το αρχειο, κατι παει να πει αυτο..

Τι πάει να πει ακριβώς για να καταλάβω κι εγώ? Για κάποιους ο χρόνος παραμονής ενός αρχείου σε έναν server μετράει κ μάλιστα πάρα πολύ. Γιατί κάποιοι έχουν κ δουλειές κ δεν μπορούν να ψάχνουν ολημερής για αυτά που θέλουν αλλά μόλις βρουν ελεύθερο χρόνο!!!

Δημοσ.
καλα ολα αυτα, αλλα δεν ειναι αρκετα για να δωσουν μια εξηγηση..

Για όσους μπορούν να το καταλάβουν είναι μια χαρά εξήγηση. Οι υπόλοιποι πάρτε τηλέφωνο τον Λιακόπουλο όπως είπε και ο _bassstarlet_.

απο τις χειροτερες ταχυτητες.. σπανια να πιασω πανω απο 20..

Βασικά αστειευόμουνα. Αν και δεν περίμενα να πιάσεις το "ηλίθιο αστείο" του πόστ μου . :-P

Btw: Μια χαρά ταχύτητες έχει. Προχθές κατέβαζε με 50kb/s απο netcafe και μόνιμα, όχι το αρχικό. :)

_BASSstarlet_ συνομότη πλησιάζει η ώρα σου και σένα. :-P

Δημοσ.

kleidokratwr speaking

Αρχικα : Και γιατί να ανεβάζουμε στο filefactory και να μην ανεβάζουμε στο megaupload που έχει και αυτό καλές ταχύτητες;

Υστερα : Βασικά αστειευόμουνα

Και τελος : Btw: Μια χαρά ταχύτητες έχει.

( Τι μου θυμιζει; τι μου θυμιζει; με το ιδιο νομισμα θα πληρωσετε :P )

Προχθές κατέβαζε με 50kb/s απο netcafe και μόνιμα, όχι το αρχικό.
το μεμονωμενο αυτο γεγονος δεν ειναι επαρκες για να αποτελεσει γενικευμενη αληθεια..
Δημοσ.
[κολοκυθιά]

Και γιατί να ανεβάζουμε στο filefactory και να μην ανεβάζουμε στο megaupload που έχει και αυτό καλές ταχύτητες;

Μήπως είσαι και συ μέρος των συμφερόντων; :razz: :razz:

[/κολοκυθιά]

Βάζω σε Bold το ειρωνικό κομμάτι του πόστ μου, για να το πιάσει ακόμα και ο τελευταίος. :wink:

Αν ακόμα δεν το πιασες, πέστο να στο ζωγραφίσω αργότερα..

Δημοσ.

humour κανω..

απλα θελω να ανταποδοσω με humour αυτο που μου ειχατε κανει παλια με "κακια" ( δεν ξερω πως αλλιως να το πω. )

το προτιμω μαζι με ηχο.. γινεται ή ζηταω πολλα; :confused:

( το μαμησαμε το θεματακι. )

Δημοσ.
απλα θελω να ανταποδοσω με humour αυτο που μου ειχατε κανει παλια με "κακια" ( δεν ξερω πως αλλιως να το πω. )

Νομίζω οτι ήρ8ε η ώρα να αναρωτηθείς και τον λόγο.

Αν δεν αναρωτηθείς τον λόγο τότε πολύ απλά συνεχίζεις όπως είσαι, και θα έχει τα ίδια επακόλουθα.

Μπορείς πάντως να διακρίνεις τις περιπτώσεις που πήρες σοβαρές απαντήσεις (ναι, έδωσα και εγώ σοβαρές απάντησεις σε ερωτηματα σου), και να απομονώσεις το συστατικό για ένα σοβαρό thread. Αν είναι να ποστάρουμε, ίσα για να ποστάρουμε και να μας δώσουν λιγάκι σημασία τότε θα πέσει δούλεμα. Μπορείς να δεις και αντίστοιχες περιπτώσεις εδω μέσα.

Απο την άλλη βέβαια, μπορείς να μας συνδέσεις απευθείας με Καιρο, και να πεταχτείς για κάνα ποτό μέρες που ναι. "Ποιός ασχολείται μωρέ με τους ηλίθιους, όλο με πρήζουν.."

( το μαμησαμε το θεματακι. )

Ναι, ένα τέτοιο θέμα που μιλάει για συνομοσίες και συμφέροντα σε υπηρεσίες fileshare, λογικό είναι να μην έχει καλή τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...