Προς το περιεχόμενο

Γιατι Rapidshare και οχι FileFactory;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ανεβαζουν τα αρχεια στο rapidshare και οχι στο Filefactory, που και καλες ταχυτητες εχει και δεν εχει οριο στο κατεβασμα; μηπως παιζονται συμφεροντα;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι ανεβαζουν τα αρχεια στο rapidshare και οχι στο Filefactory, που και καλες ταχυτητες εχει και δεν εχει οριο στο κατεβασμα; μηπως παιζονται συμφεροντα;

Εννοείται.

Κωλύομαι να πω συγκεκριμένα πράγματα,αλλά θα φωτογραφίσω και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

Ενας πρόεδρος ΠΑΕ της νότιας ευρώπης και πρώην κατάσκοπος της "Στάζι" με έναν επίσης πρώην εβραίο πρόεδρο κόμματος της ίδια χώρας συν μια ομάδα προέδρων κατασκευαστικών ομίλων εμπλέκονται στην κατευθυνόμενη προς το συγκεκριμένο host,αποθήκευση αρχείων.

Ο Λιακόπουλος γιατί ποιεί την νήσσαν?

Ο 30φυλλόπουλος το ίδιο.

Δημοσ.

ti symferonta na paizoun re man.opws alloi xrisimopoioun opera anti gia firefox opws alloi xrisimopoioun ati anti nvdia kai paei legontas....vevaia mporei kai merikoi na min to ikseran kai mesw tou thread na diafwtistikan!(sovara milaw den kanw plaka)

alla oxi kai symferonta.....

Δημοσ.

καλα οταν λεω συμφερονται δεν μιλαω και για τρελα πραματα!! απλως μου κανει εντυπωση.. ολο rapidshare και rapidshare!! στα περισσοτερα forums αυτο γινεται..

Δημοσ.

[κολοκυθιά]

γιατι ανεβαζουν τα αρχεια στο rapidshare και οχι στο Filefactory, ου και καλες ταχυτητες εχει και δεν εχει οριο στο κατεβασμα;

Και γιατί να ανεβάζουμε στο filefactory και να μην ανεβάζουμε στο megaupload που έχει και αυτό καλές ταχύτητες;

Μήπως είσαι και συ μέρος των συμφερόντων; :razz: :razz:

[/κολοκυθιά]

Καθένας ανεβάζει όπου τον βολεύει.

[Συνομοσία, προδοσία, αλητεία και λοιπες φαντασιώσεις..]

Δημοσ.

Νομίζω επικράτησε το rapidshare στην αρχή που μας την είχε σπάσει για τα καλά το yousendit.

Όσο για το FileFactory λιγάκι σπασοπρηξ@@#κο το βλέπω γιατί μόλις πριν πέντε λεπτά πήγα να ξεκινήσω ένα download και είπα αμάν να βρώ το link.

Θέμα συνήθειας θα μου πείτε αλλά τι να κάνουμε. Ότι νά'ναι για καλό είναι.

Και το megaupload το έχω βρεί πάρα πολύ καλό. Γιατί δεν λέμε για αυτό; :P

Όπως και νά'χει όλα καλά είναι και εξυπηρετικά.

Μήπως έχουμε ξεχάσει τι γίνοταν εδώ και δύο τρία χρόνια; Αμάν να βρείς κάτι και αν το έβρισκες ήταν και θέμα χρόνου να προλάβαινες να το κατεβάσεις κιόλας.

Τώρα που τα έχουμε όλα στο πιάτο θα τσακωθούμε αμα λάχει κιόλας για το ποιό είναι καλύτερο :grin:

Μέχρι τα εφτά και κάτι kb της isdn μου πάντως για εμένα όλα καλά είναι και πάνε σφαίρα για τα δεδομένα μου :-P

Δημοσ.
Και γιατί να ανεβάζουμε στο filefactory και να μην ανεβάζουμε στο megaupload που έχει και αυτό καλές ταχύτητες;
απο τις χειροτερες ταχυτητες.. σπανια να πιασω πανω απο 20..
Δημοσ.
to megaupload den exei kai toses kales taxutites.

maximum 25 kb

Αν έβαζε όριο στα download όπως το rapidshare, θα είχε καλύτερες ταχύτητες. Για το τρίτο παίζει κανα pm?

Δημοσ.
[κολοκυθιά]

Μήπως είσαι και συ μέρος των συμφερόντων; :razz: :razz:

[/κολοκυθιά]

Καθένας ανεβάζει όπου τον βολεύει.

[Συνομοσία' date= προδοσία, αλητεία και λοιπες φαντασιώσεις..]

:-P:-P:-P Exactly...

Δημοσ.
I tried to download a file using the peer-to-peer option, but it says I need Internet Explorer. Why can't I use other browsers like Firefox?

The RedSwoosh peer-to-peer client currently only supports Internet Explorer. Firefox and other browser compatibility will be added in the future.

Θέλετε και άλλο λόγο; :lol:

Δημοσ.

γιατι σας φενετε παραξενο να πεζοντε συμφεροντα? ποσοι απο σας γνωριζουν οτι ενα σωρο sites με cr@cks παραπεμπουν στο rapidshare? θα μπορουσα να αναφερω αρκετα απο αυτα αλλα απαγορευετε απο τους κανονισμους του φορουμ...και μαλιστα τα links παραπεμπουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο rapidshare...(για να ειμαι ακριβης τα πιο γνωστα και δημοφιλη), και μη πει κανεις πως δεν εχουν μεγαλη επισκεψιμοτητα αυτα τα sites...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...