Slay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Media Create Hardware Sales 13 - 19 Feb DS: 52,099 (403,901) PSP: 27,430 (337,682) PS2: 23,433 (241,273) GBASP: 5553 (57,890) GBM: 2941 (35,529) GC: 1814 (32,392) Xbox 360: 1314 (23,971) GBA: 105 (1584) Xbox: 92 (762)
Wolfidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Είναι σαν να έχουν Ferrari και να τους λες να ξαναγυρίσουν στο sKoda EDIT: p3tran το διόρθωσα. Αντε και σου εύχομαι και πρόεδρος στο ferrari club Εκτός από τα πολύ κομψά γραφικά που απολαμβάνει κανείς στο 360 υπάρχει και το gameplay. Τι να το κάνεις να έχεις Φερράρι αν δεν ξέρεις να οδηγάς??? Μάθε πρώτα να οδηγάς, μάθε καλά το 360 κύριε κατασκευαστή-εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες του και μετά τα λέμε. Τι να λέει? Γιατί μπορεί το black να είναι πίσω στα γραφικά σε σχέση με το 360, αλλά τουλάχιστον αυτοί που το έβγαλαν οδηγούν τα σαραβαλάκια, xbox-ps2, με τις πάντες και είναι πιλότοι πρώτοι και στις στροφές φεύγουν μπροστά εν αντιθέσει με τον ευθιάκια 360…. (και μην μου πει κανεις για το COD2 γιατί το έχω στο PC χωρίς lag και με διάφορα mode στο MP και χωρίς τον περιορισμό των 8.) :|
p3tran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 wolfidi νομιζω πως δεν ειναι δυνατον να περιμενεις απο την πρωτη στιγμη τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα. (100% της κονσολας και τιτλοι με βαθος απυθμενο) δηλαδη που εχει γινει αυτο και ποτε? το θεμα ειναι οτι αμα σου αρεσε το gotham, θα γουσταρεις παρα πολυ gotham3 στο 360. φυσικα και δεν χανει σε gameplay. απλα τα γραφικα ειναι αλλου! αν ομως μετα βαλεις να παιξεις gotham2 στο xbox1, θα ξενερωσεις. δεν ξερω πως αλλιως να στο εξηγησω..
Wolfidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 p3tran wolfidi νομιζω πως δεν ειναι δυνατον να περιμενεις απο την πρωτη στιγμη τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα. (100% της κονσολας και τιτλοι με βαθος απυθμενο)δηλαδη που εχει γινει αυτο και ποτε? Αυτός ο λόγος που δεν έχω αγοράσει το 360. Προτιμώ να πάρω PS2, αν πέσει και άλλο η τιμή του, παρά να πάρω τώρα 360...παρολα αυτά το χβοχ1 είχε απο αρχής το HALO1 το οποίο ήταν είναι και θα είναι απίστευτο. Αυτό πως έγινε... ? Μεράκι και καλό γούστο χρειάζεται... και ας μην φτάνει το Halo 1 to HALO2 στα γραφικά που βγήκε μετά, αλλά άφησε εποχή το gameplay του Η1 και όχι του Η2.... p3tran το θεμα ειναι οτι αμα σου αρεσε το gotham, θα γουσταρεις παρα πολυ gotham3 στο 360.φυσικα και δεν χανει σε gameplay. απλα τα γραφικα ειναι αλλου! αν ομως μετα βαλεις να παιξεις gotham2 στο xbox1, θα ξενερωσεις. δεν ξερω πως αλλιως να στο εξηγησω.. Tο Γγοθαμ 2 είναι από τα λίγα racing που έχω παίξει αρκετά! Μιλάς για ένα παιχνίδι με τρεις συνέχειες. Αυτό που λες ισχύει και για το PGR 2 σε σχέση με το PGR1 ακόμα και στο ίδιο χβοχ1. Όταν όμως μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια με παρόμοιο στυλ πχ FarCry - Black - PDZ, τότε δεν τίθεται θέμα αλλά κάλλιστα μπορώ να προτιμήσω το Black και όχι το Βλακ PDZ….
p3tran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ...επισης αμα ασχοληθεις με το pdz θα δεις πραγματα που δεν τα εχεις ξαναδει σε κανενα fps. (ειδικα με hdtv θα μεινεις με το στομα ανοιχτο ουκ ολιγες φορες!) για μενα προσωπικα αρκουσε το pgr3 για να παρω το 360.. εχω παρει ομως αλλα 5-6 games που ειναι ολα super! τελος η διαφορα μεταξυ gotham3-gotham2 ειναι οσο gotham2-gotham1 X50!! γκαζια, λεπτομερεια, ιδιο playability με πιο αμεσο (λογω δυναμης) control.. το τελειο gotham. 8)
privateer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Rainbow Six for Xbox 360? A new countdown clock has appeared on the US Rainbow Six website - but just what is it counting down to? Well, we reckon we've worked it out, since the clock started counting down at 360 hours.What's more, it will reach zero hour on March 6th, 2006 - that's written as 3/6/06 in American. So, the answer is obvious - Sony's next-generation console also has a 3 in its title, so they must be announcing Rainbow Six for PS3! Or maybe the next instalment in the series will be called Rainbow Three Sixty! Or maybe they're doing an Xbox 360 version who knows. Ubisoft declined to comment, stating only that we can expect "More news to follow." Guess we'll just have to keep wracking our brains until March 6th, then. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=63024
Predatorkill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Wolfidi,οταν με το καλο βγει το Ghost Recon Advanced Warfighter δεν θα μπεις στο πειρασμο να παρεις το 360???Οχι πες μου,δεν εχει περασει η ιδεα απο το μυαλο σου?? Χτες επαξα λιγο GR2 στο Live και θυμηθηκα τα παλια...
GordonFreeman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Εκτός από τα πολύ κομψά γραφικά που απολαμβάνει κανείς στο 360 υπάρχει και το gameplay. Τι να το κάνεις να έχεις Φερράρι αν δεν ξέρεις να οδηγάς??? Μάθε πρώτα να οδηγάς' date=' μάθε καλά το 360 κύριε κατασκευαστή-εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες του και μετά τα λέμε. Τι να λέει? Γιατί μπορεί το black να είναι πίσω στα γραφικά σε σχέση με το 360, αλλά τουλάχιστον αυτοί που το έβγαλαν οδηγούν τα σαραβαλάκια, xbox-ps2, με τις πάντες και είναι πιλότοι πρώτοι και στις στροφές φεύγουν μπροστά εν αντιθέσει με τον ευθιάκια 360…. (και μην μου πει κανεις για το COD2 γιατί το έχω στο PC χωρίς lag και με διάφορα mode στο MP και χωρίς τον περιορισμό των 8.)[/quote'] Θα συμφωνήσω ότι εκτός από τα κομψά γραφικά υπάρχει και το gameplay , αλλά πιο πριν έγραψες ότι προτιμάς να πάρεις το black το οποίο είναι το κατεξοχήν shooter που δεν έχει gameplay και σοβαρή ΑΙ. Οπότε τι μένει? Τα γραφικά που για περασμένης γενιάς είναι καλά αλλά σε σχέση με τα σημερινά στάνταρ είναι παλαιολιθικά. Αλλά πέρα από αυτό , ποιος σου είπε ότι τα παιχνίδια του xbox360 δεν έχουν gameplay? Την ευχαρίστηση που μου έδωσε το condemned , δεν μπορεί να μου την δώσει κανένα παιχνίδι τρόμου από τις προηγούμενες κονσόλες. Αν βγει ποτέ σε xbox/ps2 δεν θα μπορεί να σου δώσει την αίσθηση που σου έδινε στο 360 γιατί αυτές οι κονσόλες δεν έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν την οπτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Με απλά λόγια τα γραφικά δεν είναι ξεκομμένα από το gameplay όπως νομίζουν μερικοί αλλά συμβάλουν καθοριστικά σε αυτό. Το COD2 που κατακρίνεις είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κονσόλας μέχρι τώρα. Μπορεί στην ουσία να μην έχει multiplayer (για εμένα shooter με 4vs4 δεν θεωρείται multiplayer) αλλά το singleplayer είναι κορυφαίο και αφήνει πίσω το pc. Επαναλαμβάνω ότι το black που λες πως θέλεις να πάρεις είναι το χειρότερο από όλα τα shooters που ανέφερες στα τελευταία μηνύματά σου. EDIT: Predator αυτό περιμένω να βγεί...
Wolfidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 GordonFreeman Πότε είπα ότι το black δεν έχει gameplay και σοβαρή ΑΙ?????? Κάποιο λάθος κάνεις... Το αντίθετο!!!!! Τρομερό Gameplay και γραφικά εφάμιλλα αν όχι ανώτερα απο το HALO2 είχα γράψει!!! Όσο αφορά το CoD2 δεν το έχω παίξει καν το single μερος του όπως και του UnitedOffensive που δεν έπαιξα επίσης..αν και τα ξεκίνησα τα άφησα...μονο το ενα είχα πάιξει όλοκληρο επειδή δεν είχα dsl. Τώρα παίζω MP μόνο και είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.... με ποντίκι και πληκτρολόγιο και χωρίς autoaim.... (όλα αυτά αν το επιτρέπει το DSLAM βέβαια) Predatorkill Θα το πάρω στο PC το GR
privateer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 360 Set To Have First Free Gold Weekend The Xbox Calendar of Events (which is located on the official Xbox website) is stating that there will be a free Xbox Live Gold weekend lasting for 72 hours starting on April 1st. This means people with Silver accounts will be able to experience all the benefits of Xbox Live Gold for a 72 hour period of time for free. The site also reports that this special event is sponsored by Verizon. http://darkzero.co.uk/index2.php?newsid=1855 http://www.xbox.com/en-US/community/calendar/default.htm
p3tran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 εεε gordon.. στο cod2 εχουμε βρει glitch και στηνουμε 16 player matches online!! ..και βεβαια (wolfidi) το story mode στο veteran σε 1080i ειναι μια αλλη εμπειρια..μοναδικη μεχρι στιγμης..
Daredevil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 College Hoops 2K6 Xbox360 Screens > Take 2 sends along screens from College Hoops 2k6. Ths game, now due for release in about a month, looks better than it did in the first set of screenshots. Now, seeing as how March Madness will be in full fury when the game is released, it might do very well. Click on the news title for the screen. ......http://www.gamereports.com/grimages/710/1140726595/3/1/gr.image.jpg
Wolfidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 εεε gordon.. στο cod2 εχουμε βρει glitch και στηνουμε 16 player matches online!! ..και βεβαια (wolfidi) το story mode στο veteran σε 1080i ειναι μια αλλη εμπειρια..μοναδικη μεχρι στιγμης.. Βασικά είναι απαράδεκτο ένα παιχνίδι που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια σαν MP παιχνίδι με 15000 περίπου servers παγκόσμια, να έχει αυτόν τον περιορισμό στο 360 ενώ στο PC όχι! Γιατί αυτό? Μέγα λάθος!!! Τι να πει κανείς... Όσον αφορά το στόρι mode αν εξαιρέσεις το ότι οι αποστολές είναι γραμμικές, αν εξαιρέσεις την ΑΙ που δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου σε σχέση με το παρελθόν, παρόμοια συμπεριφορά εκδηλώνουν οι εχθροί όπως στα προηγούμενα, αν και λέγανε ότι ένας από τους πυρήνες του 360 θα ήταν αποκλειστικά για την ΑΙ, τέλος πάντων, αν εξαιρέσεις το ότι σου πετάει συνέχεια αντιπάλους χωρίς τελειωμό για να σε κάνει να προχωρήσεις με το στανιό ή για να σου δείξει ότι πρέπει να πας από αλλού, τότε είναι εμπειρία.... αν όμως έχεις παίξει τα προηγούμενα δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο....
privateer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Oblivion Achievements http://live.xbox.com/en-US/profile/Achievements/ViewAchievementDetails.aspx?compareTo=THE+BENERGY&t=%09%5D:cn*i7%05%01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.