Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν ο άλλος είχε μπει μόνο το πρώτο μήνα το τσαμπέ πριν 2 χρόνια... δεν του άρεσε και δεν ξαναμπήκε, πιθανότατα να μην έχει φάει ban. Τώρα αν ακούσει τσαμπέ live, μπορεί να τσιμπήσει το δόλωμα και να την πατήσει. Και το πρόβλημα δεν είναι το ban αλλά το ότι δεν θα μπορεί να περνάει παιχνίδια στο σκληρό το όποιο μπορεί τελικά ακόμη και να τον αναγκάσει να αγοράσει καινούργια κονσόλα. Ε.. ας πρόσεχε. Το ToS το λέει καθαρά...
gherudos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 To 60% των ΧΒΟΧ 360 έχει παρουσιάσει πρόβλημα RROD/E-74 http://crave.cnet.co.uk/gamesgear/0,39029441,49304288,00.htm
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον "το survery του CNET UK έδειξε ότι το 60% των 360 παρουσίασαν RROD/E74", αν και σύμφωνα με τους ίδιους: This was a self-selecting survey, so it doesn't represent a random sample of console owners. It's likely that people whose consoles have had problems are more motivated to fill out the survey, but the results are still interesting when you compare the Xbox 360 to its competitors. Επίσης είναι ενδιαφέρον ότι δίνουν κι ένα 16% failure rate στο PS3, όταν κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για αντίστοιχο ποσοστό της τάξης του 1%.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εδώ έλεγαν ότι το PS2 ήταν άτρωτο, ενώ στήν πραγματικότητα 1 στα 2 παρουσίαζαν προβλήματα, κυρίως στο DVD drive...
man_of_the_moon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εδώ έλεγαν ότι το PS2 ήταν άτρωτο, ενώ στήν πραγματικότητα 1 στα 2 παρουσίαζαν προβλήματα, κυρίως στο DVD drive... Πραγματικοτητα.. σε αρκετα ατομα με original παιχνιδια τα εφτηνε το ματακι με μεγαλο ποσοστο . Βεβαια αν επεφτε και τσιπακι στο χρονο πανω ηθελες αλλαγη στο Dvd 2 στα 2 αλλου παππα ευαγγελιο αυτο .! Τιποτα η καλυτερη κονσολα τελευταιας 10 ετιας ηταν το XBOX 1 και οι κονσολες με τα catridge
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 To 60% των ΧΒΟΧ 360 έχει παρουσιάσει πρόβλημα RROD/E-74http://crave.cnet.co.uk/gamesgear/0,39029441,49304288,00.htm Ελεος ρε troll...
Tilemaxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικοτητα.. σε αρκετα ατομα με original παιχνιδια τα εφτηνε το ματακι με μεγαλο ποσοστο . Βεβαια αν επεφτε και τσιπακι στο χρονο πανω ηθελες αλλαγη στο Dvd 2 στα 2 αλλου παππα ευαγγελιο αυτο .! Τιποτα η καλυτερη κονσολα τελευταιας 10 ετιας ηταν το XBOX 1 και οι κονσολες με τα catridge Είχα αλλάξει 3 fat κονσόλες, ΕΝΤΕΛΩΣ απείραχτες. Εμένα μου λές? Τουλάχιστον η MS δίνει 3 χρόνια εγγύηση για RRoD, η Sony δεν έδινε τίποτα.
gherudos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχω ακόμη το PS2 μου,από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα δηλαδή γύρω στα 9 χρόνια αν δεν κάνω λάθος,του έχω αλλάξει 2 τσιπάκια,πρώτα είχα το Neo key(το οποίο δεν έπαιζε dvd) και μετά το Messiah 2 v1.3 το PS2 λειτουργεί ακόμη και σήμερα,όλα GG. ΥΓ. Η έρευνα του CNET σχετικά με το 60% χαλασμένων ΧΒΟΧ 360 έγινε στην Αγγλία,πριν λίγο καιρό έγινε ίδια έρευνα στην Αμερική και το ποσοστό ήταν 54% οπότε ότι και να λέτε τα λέτε για να τα πιστέψετε.Ξέρετε πολύ καλά ότι από εδώ μέσα σχεδόν όλοι έχουν αλλάξει τουλάχιστον 2 ΧΒΟΧ 360 λόγω RROD/E-74 επίσης εδώ μέσα διάβασα για περιστατικό με αλλαγή 6-7 φορές.Είναι γεγονός,χωνέψτε το,δεν κάνω το troll,έχω κι εγώ 360 και μάλιστα τελευταία παίζω περισσότερο απ ότι παίζω PS3
Tilemaxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχω ακόμη το PS2 μου,από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα δηλαδή γύρω στα 9 χρόνια αν δεν κάνω λάθος,του έχω αλλάξει 2 τσιπάκια,πρώτα είχα το Neo key(το οποίο δεν έπαιζε dvd) και μετά το Messiah 2 v1.3 το PS2 λειτουργεί ακόμη και σήμερα,όλα GG. Με τα DL παιχνίδια πως τα πάς? Δεν κολλάνε?
gherudos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 To Messhiah δεν παίζει DVD-DL όμως τα κάνω rip σε DVD5
xrest Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 νεα info για το ssf4 Cody, Adon, And Guy Confirmed For Super Street Fighter IV Famitsu spoiled Capcom’s new fighter announcement and introduced three new fighters. Adon and Final Fight pals Cody and Guy are playable characters in Super Street Fighter IV. These three World Warriors previously appeared together in Street Fighter Alpha 3. Adon, like Sagat, is a master of Muay Thai. Guy is trained in Ninjutsu and Cody is still dressed in his prison garb from Alpha 3.
bill777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 κανα νεο για το ΝΑΤΑΛ εχουμε? πανε μηνες που δεν εχω ακοθσει τιποτα ουτε παιχνιδια ουτε φωτογραφιες κλπ... μηπως εγκαταληφθηκε?
theoritikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 κανα νεο για το ΝΑΤΑΛ εχουμε? πανε μηνες που δεν εχω ακοθσει τιποτα ουτε παιχνιδια ουτε φωτογραφιες κλπ... μηπως εγκαταληφθηκε? Δεν έχει εγκαταλειφθεί αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Κατά καιρούς εμφανίζονται σε gaming sites κάποια άρθρα όπου γνωστοί developers λένε πόσο ενθουσιασμένοι είναι από τις δυνατότητες του. Το μόνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι πως θα αργήσει (μάλλον) λίγο ακόμα να βγει στο εμπόριο.
The_Sheep Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://kotaku.com/5417510/exploiting-mw2s-javelin-glitch-will-get-you-banned-says-xbl Μου φαινεται εχουν ξεφυγει εκει στην microsoft.Αν ειναι δυνατον!!!! να σε μπαναρουν επειδη χρησιμοποιησες ενα glitch που ειναι λαθος του ιδιου του παιχνιδιου?!!!Του παιχνιδιου που πληρωσες και φταει η εταιρια που το εβγαλε που σου καταστρεφεται η online ευχαριστηση. Δεν παμε καλα.Ψαχνουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι....
papahlamidas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://kotaku.com/5417510/exploiting-mw2s-javelin-glitch-will-get-you-banned-says-xbl Μου φαινεται εχουν ξεφυγει εκει στην microsoft.Αν ειναι δυνατον!!!! να σε μπαναρουν επειδη χρησιμοποιησες ενα glitch που ειναι λαθος του ιδιου του παιχνιδιου?!!!Του παιχνιδιου που πληρωσες και φταει η εταιρια που το εβγαλε που σου καταστρεφεται η online ευχαριστηση. Δεν παμε καλα.Ψαχνουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι.... Απλά lol. Δεν την πολύ παλέβουν εκεί στην MS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.