ababapanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 παντως εγω με φλασαρισμενη κονσολα, με φλασαρισμενο HDD, με games που πολλα δεν ηταν ουτε καν stelth, με activate iso και με games πριν την επισημη κυκλοφορια τους, πριν λιγο μπηκα στο LIVE και ολα καλα... απο καιρο πιστευω οτι τα ixtreme , oi stelth εκδοσεις και καλα και ολα αυτα ειναι μαλακιες. Απλα ειναι να μην σου τυχει....
supermario29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Για το sky player πληρωνεις κατι ή ειναι free υπηρεσια? Πληρωνεις αλλα ετσι κι αλλιως ειναι μανουρα να συνδεθεις. Προσπαθησα χθες (με τι βοηθεια του gherudos) αλλα πρεπει να μπεις στη σελιδα του sky μεσω αγγλικου proxy, να εχεις βρει διευθυνση αγγλικη να δηλωσεις, κτλ,κτλ. Και λεω "δε πα να γα*&θουν; θελω να τους δωσω χρηματα και θα με παιδευουν κιολας;" και το παρατησα.
papahlamidas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το news channel είναι τσάμπα νομίζω πάντως. Για να δεις μπάλα θέλει συνδρομή και να μένεις Αγγλία.
supermario29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το news channel είναι τσάμπα νομίζω πάντως.Για να δεις μπάλα θέλει συνδρομή και να μένεις Αγγλία. Ε, η μπαλα ηταν το 1ο που ηθελα να βλεπω. Οι ταινιες το δευτερο. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μη μπορουν να το δουμε οσοι μενουμε εκτος Αγγλιας.
Antretng Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ε, η μπαλα ηταν το 1ο που ηθελα να βλεπω. Οι ταινιες το δευτερο. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μη μπορουν να το δουμε οσοι μενουμε εκτος Αγγλιας. Γιατί, προφανώς, το κανάλι έχει αγοράσει τα δικαιώματα για τους θεατές μόνο τις Αγγλίας... για τους θεατές άλλων χωρών μπορεί να χουν πουληθεί αλλού τα δικαιώματα.
Hal9000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το ίδιο ισχύει για το Last.fm και Zune Video Marketplace που θα είναι στο update της Τρίτης. Δε παίζουν στην Ελλάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το Σ/Κ έχει Free Live Weekend, με αφορμή το λανσάρισμα των Facebook, Twitter κ.τ.λ. All these features won't be available to everyone, and they won't be available for free. Facebook, Twitter, and Last.fm will be exclusive to Xbox Live Gold members, but Silver subscribers will be able to get a sneak peek at them during a free Xbox Live Gold weekend. Starting November 20, 9 a.m. Pacific time and ending November 9, 23 a.m. Pacific time, Silver Xbox Livers will be able to log on to their account and see just what they missed when they opted to dodge the Gold membership. http://news.softpedia.com/news/Twitter-Facebook-and-Co-Will-Go-Live-on-XBL-on-November-17-126972.shtml
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτα ειναι...πρωτα τους εστειλε ολους για μπανιο και μετα εδωσε και free live στους εναπομειναντες!
nyne Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μπες και φαε θα ειναι η κατασταση...Ελατε για μπαν χαχαχα...
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Όσοι δεν έφαγαν ban επειδή δεν έμπαιναν στο live.. η micorsoft σας προσφέρει την ευκαιρία να το γνωρίσετε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:27 ---------- Γιατι μου μυριζει τυρακι? Πετυχημένο
tempo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δεν νομίζω να περίμενε αυτό πάντως...αφού αν θέλει η microsoft βρίσκει τις "πειραγμένες" κονσόλες
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δεν νομίζω να περίμενε αυτό πάντως...αφού αν θέλει η microsoft βρίσκει τις "πειραγμένες" κονσόλες Άμα είσαι συνεχώς offline πως το βρίσκει;
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Άμα είσαι συνεχώς offline πως το βρίσκει; Ε δεν θα είχες μπεί έστω και μια φορά στο Live όσο ήσουν σπασμένος?
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ε δεν θα είχες μπεί έστω και μια φορά στο Live όσο ήσουν σπασμένος? Αν ο άλλος είχε μπει μόνο το πρώτο μήνα το τσαμπέ πριν 2 χρόνια... δεν του άρεσε και δεν ξαναμπήκε, πιθανότατα να μην έχει φάει ban. Τώρα αν ακούσει τσαμπέ live, μπορεί να τσιμπήσει το δόλωμα και να την πατήσει. Και το πρόβλημα δεν είναι το ban αλλά το ότι δεν θα μπορεί να περνάει παιχνίδια στο σκληρό το όποιο μπορεί τελικά ακόμη και να τον αναγκάσει να αγοράσει καινούργια κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.