Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είναι δυνατόν να παίξεις όλα αυτά τα φοβερά fps με ποντίκι και πληκτρολόγιο από την στιγμή που το xbox360 έχει usb θ'ύρες;

Δημοσ.
The demo to the highly anticipated Ghost Recon: Advanced Warfighter is set to be released on February 22nd' date=' although Ubisoft have given no further details about this demo.[/b']

http://www.matchbox360.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=283&Itemid=2

Mallon la8os prepei na einai alla as to exete ypospsin gia shmera

για να δουμε....

οσο για τη συγκριση black - predator... οκ, χαλαρα predator..

μην τρελαθουμε κι ολας..

Δημοσ.
είναι δυνατόν να παίξεις όλα αυτά τα φοβερά fps με ποντίκι και πληκτρολόγιο από την στιγμή που το xbox360 έχει usb θ'ύρες;

Δεν μπορείς δυστηχώς ... γενικά στις κονσόλες συμβαίνει αυτό, αλλά θα περίμενα κυρίως από το xbox να μπορούσες να επιλέξεις τουλάχιστον σε κάποια.

Το U.T. όταν βγει, θα παίζετε μάλλον μόνο με mouse, και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα.

Δημοσ.

Βlizzard,ειναι λιγο δυσκολο να γινει αυτο καθως ετσι θα αλλαξει παρα πολυ ο τροπος παιχνδιου.

Σκεψου μονο τι σημαδι θα εχω εγω με το mouse και το πληκτρολογιο,σε αντιθεση με καποιον που θα παιζει απο το χειρηστηριο της κονσολας!Μπαχαλο θα γινοταν!

Δημοσ.

Datel Xbox 360 Transfer Kit

>> These are pictures of the Xbox 360 Transfer Kit that will be released soon by Datel at an expected retail price around $14.99. It allows to easily connect an Xbox 360 memorycard to a PC USB port for those who don't want to mod the memcard themselves (see how here or here).

The device comes with software called Xchange360 ... that (at this moment) can only backup and restore the whole memory card image (basicly a GUI version of Xbox Dumper(info)). You'll need to use homebrew software like Xplorer360(info), wxHdd(info), wxPirs(info) and wxTheme(info) to fully access and modify the files on your memcard.

Official Features:

* Transfer gamesaves, downloads, user data and related files.

* Share your great gamesaves, themes and gamer pics on a globabl scale.

* Effectively use your PC as a huge memory unit.

* Super easy to use, just plug the memory unit into the docking port and connect it to any USB enabled PC.

xchange360dock2_s.jpg

xchange360360memorycard.jpg

http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEupyFFAEZzWsdKlrw.php

Δημοσ.
Giati sou fainetai toso astoxi i sigkrisi.... ?

Wolfidis σχετικά με τα διάφορα ports σε μία καινούργια κονσόλα , νομίζω ότι έχουν μία λογική.

Κάποιος μπορεί να πάρει ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί του άρεσε πριν αλλά δεν μπορούσε να το παίξει όπως ήθελε με το hardware που είχε η γιατί δεν υπήρχε καθόλου στην πλατφόρμα που έπαιζε.

Π.χ εμένα μου αρέσει το Burnout που δεν υπήρχε σε pc. Οπότε εάν βγει καλό θα το πάρω και θα έχω την καλύτερη έκδοση του από όλες τις προηγούμενες σαν γραφικά , ενώ και το gameplay του θα είναι κάτι καινούργιο για εμένα.

Το farcry το έχω κάψει στο pc και δεν θα το ξαναπάρω αλλά κάποιος άλλος μπορεί να μην το έχει και να θέλει να το πάρει αφού είναι ένα από τα καλύτερα shooters αυτής της γενιάς.

Αλλά τώρα το black και το κάθε black τι να λέει για αυτούς που έχουν 360.

Είναι σαν να έχουν Ferrari και να τους λες να ξαναγυρίσουν στο sKoda

EDIT: p3tran το διόρθωσα. Αντε και σου εύχομαι και πρόεδρος στο ferrari club :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...